A ZEISS objektíveit használhatjuk portré, tájkép, esemény vagy más téma fotózásához. Tökéletesek, és kimeríthetetlen tudásuk!

Böngésszen az objektívcsaládok között:
Zeiss Touit objektívcsalád

Sony E bajonettes és Fujifilm X tükörnélküli fényképezőgépekhez tervezett pehelykönnyű objektívszéria, ahol a kiváló minőségű alapobjektív mellett a tájképek és makró fotók szerelmesei is megtalálják az ideális objektívet.

Elérhető modelljeink:


Zeiss Batis objektívcsalád

Mindkét objektív a SONY full-frame szenzoros gépeihez használható, gyors és precíz autófókusz rendszerrel rendelkezik.

Mint professzionális eszközök, garantálják a kimagasló eredményt; képminőségükre jellemző a lenyűgöző kontraszt és a maximális felbontóképesség, ami a téma legfinomabb részleteit is elénk tárja.

Az új objektívek érdekessége, hogy mechanikus jellegű távolságskála helyett a tubus felső részére egy OLED kijelzőt építettek, ezen jelenik meg többek között a beállított tárgytávolság, de akár a mélységélesség skála is, ami megkönnyíti a kreatív képkomponálás folyamatát.

Az igényes fotós számára az OLED kijelző egy abszolút fénypont, ami jelenleg párját ritkító részlete a rendszernek.

Batis modelleink:


Videó megtekintése a Youtube-on


Zeiss Loxia objektívcsalád

A Sony A7 széria megjelenése felforgatta a profi képalkotás világát és óriási népszerűségnek örvend cinematográfus körökben is. A ZEISS ezt felismerve kifejlesztette a manuális fókuszos Loxia családot. A fókuszgyűrű hosszan jár, ráadásul a de-click funkcióval fokozatmentesen is állítható a blende. Természetesen nem csak videózásra alkalmas, a tükörnélküli gépekkel rendkívül egyszerűvé vált a manuális fókuszálás, így akár egy streetfotós is könnyedén használhatja a kicsi, de strapabíró fémtubusba helyezett objektívet.

Loxia objektíveink:


Ziess Classic LineA Canon és Nikon bajonettre (néhány objektív elérhető Pentax bajonettel is) tervezett SLR objektívek között néhány darab legendássá vált. A manuális fókuszos széria kedvelt a tájfotósok körében, de aki egy unikális rajzolatú portréobjektívre vágyik, az is megtalálhatja a neki valót.Zeiss Milvus objektívcsalád


A 2015 szeptemberében bejelentett 6 db új, manuálfókuszos objektíveket idén év elejére ígérték, mától pedig megtalálhatóak és kipróbálhatóak a Nikon bajonettesek, budapesti üzletünkben (1117 Budapest, Nádorliget u. 7/b.) !

A Nikon tükörreflexes gépeihez kifejlesztett objektív sorozat tagjait tesztelhetik a Fotoplusnál az érdeklődő fotósok! A következő modellek próbálhatók ki:

és makró objektívek:

Egy kis betekintés a Zeiss Milvus objektívek világába:


Videó megtekintése a Youtube-onZeiss Otus objektívcsalád

A család, ami garantálja a 36 vagy akár 50 megapixeles fényképezőgépek felbontóképességének a kiszolgálását. Egy Otus nem tűr kompromisszumot és a 21. században is hű marad a ZEISS által diktált optikai standardhoz.
A széria minden tagja a végletekig korrigál minden jellemző aberrációt (kromatikus aberráció, torzítás, egyéb színhibák). Legyen portré, építészeti fotó, tájkép, vagy tárgyfotó, az Otus objektívek minden részletet megmutatnak.

Zeiss Otus objektívek a Fotoplusnál:


Cinema objektívek

Az utóbbi évek technikai Oscar Gáláját rend szerint ZEISS Cinema optikák felhasználásával nyerték el. Kínálatunkban elérhetőek a népszerű Compact Prime, a zoomos Compact Zoom, és a nagy fényerejű Super Speed optikák is. Mindegyik jellemzője, hogy nem szükséges egy rendszer mellett letenni a voksot, a bajonett ugyanis akár a helyszínen, szerviztechnikus nélkül is cserélhető. Elérhető PL, EF, F, E és M43 bajonettel. Rendeléshez kérje ajánlatunkat!

Sony Zeiss objektívekA Sony úttörőszerepet tölt be a digitális képalkotás világában. A fejlett szenzorok optikai kiszolgálásához ki lehetne jobb partner, mint a ZEISS? A Sony objektívparkjában számos, a ZEISS mérnökei által tervezett objektív kerül gyártásba mind A, mind E bajonettre. A fix és zoom objektíveket keressétek Sony ZA megjelöléssel.


Szűrők

A ZEISS által gyártott UV és cirkuláris polárszűrők ugyan azzal a T* bevonattal rendelkeznek, mint a ZEISS objektívek. A méltán elhíresült felületkezelés és a kiváló minőségű üveg révén a szűrők a legcsekélyebb optikai degradációval és minimális fényveszteség mellett képesek megvédeni a professzionális optikák frontlencséjét vagy polarizálják a fényt. Természetesen nem csak profi ZEISS optikákra javallott.


Tisztítás

Az optikák alapos és kímélő tisztításához a legjobb eszközök szükségesek. Az aktív szénnel rendelkező ecsetek ugyan képesek a zsiradékokat megkötni, de szénport hagyhatnak a felületeken és nem oldják fel a már megszáradt szennyeződéseket. A ZEISS tisztítóeszközei a hagyományos körtepumpa és ecset mellett az objektívek tisztítására is alkalmas, nem szöszölő mikroszálas kendőből, illetve egy hatékony, de kíméletes folyadékból áll. Megfelelő használat mellett csíkoktól mentes, újszerű lencsék varázsolhatóak.

Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz