Canon R

RAGADD MEG A HOLNAPOT AZ ÚJ EOS R RENDSZERREL

Üdv egy fényerősebb, gyorsabb korban!

Bemutatkozik az EOS R objektívfoglalat – az EOS R rendszer lelke. Az EOS innovációja az elmúlt három évtizedben olyan fejlődésen ment keresztül, amely soha nem látott optikai kialakítások, minden eddiginél jobb autofókusz és nagy sebességű kommunikáció létrehozását tette lehetővé az objektív és a fényképezőgép-váz között. Az objektívfoglalat optikai, mechanikai és elektronikai tervezési folyamatai közötti optimális egyensúly, kreatív lehetőségek végtelen tárházának ígéretével kecsegtet.

ÚJ FELVÉTELKÉSZÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

A minőség és a felbontóképesség optimalizálását elősegítő, forradalmi kialakításnak köszönhetően a foglalatot keskeny vázmélységgel és nagy átmérővel alakítottuk ki, így az objektív egyszerre kisebb és gyorsabb lett.

GYORSABB AUTOFÓKUSZ AZ OPTIMÁLIS TELJESÍTMÉNYÉRT

A 12 csatlakozóval ellátott, úttörő objektívfoglalat nagyobb teljesítményt nyújt az objektívek számára, valamint nagy sebességnél is lehetővé teszi a fényképezőgép és az objektív közötti kommunikációt. Ez azt jelenti, hogy az AF szükség esetén gyorsabban reagál, a digitális objektívoptimalizálás pedig valós időben történik, ami új szintet jelent az optikai teljesítmény terén.

EGY KIS RÉGI, EGY KIS ÚJ

Már van saját teljes képmezős vagy APS-C formátumú Canon EOS DSLR fényképezőgéped?

Használd meglévő EF és EF-S objektívjeidet az EOS R objektívadapterekkel a minőség romlása nélkül. Az EOS R rendszer minden EOS tartozékkal és Speedlite vakuval kompatibilis, így a mostani felszerelésedet bármilyen helyzetben használhatod.

„Ez az új rendszer gyenge megvilágítási körülmények mellett az általam eddig látott Canon fényképezőgépek közül az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta.”

Brent Striton sajtófotós és Canon nagykövet

Valósítsd meg a kreativitás új szintjeit, melyet az úttörő technológia hoz el számodra

  • Ez az új objektív bajonett példátlan minőséget és az EOS R objektívekkel történő nagyon gyors kommunikációt ígér
  • Nagysebességű autofókusz mintegy 0.05 mp alatt*
  • -6EV-n, gyakorlatilag sötétben is működő élességállítás
  • Tökéletesen csendes felvételkészítés a legintimebb pillanatokban történő diszkrét fotózás érdekében
  • 10 bit-es UHD 4K videó a profi végeredményért** és a maximális szerkeszthetőségért
  • DIGIC 8 processzor a lélegzetelállító fotókért és videókért
  • A Full frame 30MP-es érzékelő Dual Pixel Raw technológiával rögzíti a csúcsminőségű EOS R objektív nagyfelbontású képeit
  • Akár 8fps folyamatos fotókészítés és 5fps gyors AF-al történő fényképezés a mozgó témák gyors, akkurátus megörökítéséért
  • UHD 4K videó a Canon Log-al kombinálva egy hihetetlen dinamikatartományt örökít meg
  • EF vagy EF-S objektívek használhatók a megfelelő adapterek használatával, anélkül, hogy engedményt kellene tenni a teljesítmény, vagy a minőség kárára

*A CIPA ajánlásainak figyelembevételével és belső mérési eljárások segítségével mért érték az RF 24-105mm f/4L IS USM objektívvel (One-shot AF módban)

** harmadik fél által gyártott felvevő számára.

Objektív

Objektívek és tartozékaik

Cserélhető objektíves (tükör nélküli)

Konverter, adaptergyűrű, adaptertubus

Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz