Canon Pro: a fotózás és a videózás magasabb szintenCanon Pro: azoknak, akik megkövetelik a legmagasabb színvonalú képminőséget, teljesítményt és megbízhatóságot.

A Canon a profi fotósok egyik legkedveltebb márkája. Nem alaptalanul vívta ki magának ezt az előkelő helyet a márka, hiszen a híradókból, a sporteseményekről már mint látvány is nagyon impozáns a fotósok csapata a tekintélyes Canon gépekkel és objektívekkel felszerelkezve.

A Fotoplus Kft. 2011 nyara óta hivatalos Canon Pro márkaboltként forgalmazza a Canon professzionális termékeit, mely termékek megfelelő segítséget biztosítanak a profik számára a fotózás minden területén. Márkaboltként azon dolgozunk,hogy teljes körű információt nyújtsunk a termékekről és a szolgáltatásokról.

Készleten tartjuk a legnagyobb érdeklődésre számot tartó profi termékeket, rendszeres bemutatókat tartunk, és tesztelési lehetőséget biztosítunk a fotósoknak. Dedikált üzletünk Pécsen az Árkádban található, valamint a közelben mini stúdiót és poszternyomtatásra is alkalmas profi Canon plottert is üzemeltetünk. Így együtt valóban a kornak megfelelő szolgáltatási színvonalat nyújtunk. Ezen kívül számos igényes és amatőr termék megtalálható a budapesti üzletünkben is.

Pro üzletünkben lehetőséget biztosítunk termékeink kipróbálására és tesztelésére is. Üzleteinkben szakképzett eladók várják az érdeklődőket, és mindenben a segítségükre lesznek.

Kinek ajánljuk a Canon Pro termékeket?

  • a fotózás és / vagy videózást hivatásszerűen űzőknek, és
  • amatőröknek egyaránt, akik hazai és nemzetközi pályán képeikkel öregbítik a Canon márkanevet.

Olvassa el Szabó Bélával készült interjúnkat, aki a Canon Pro Club alelnöke és a Magyar Fotóművészek Szövetségének tagja!

Legyen részese a Canon Professional Networknek!

A Canon Professional Network az új történetek, termékfrissítések és multimédiás tartalmak alapvető forrása a professzionális Canon-használók számára. A CPN weboldal ihletet, információt, oktatást és motivációt kínál a professzionális fényképészek, videósok és a haladó szintű lelkes amatőrök számára.

Ma már hazánkban is elérhető a Canon CPS (Canon Professional Network) szolgáltatása, a hazai márkaszervíz pedig hivatalosan akkreditált CPS szervíz!

Ha Ön is rendelkezik Canon eszközökkel, akkor regisztráljon a rendszerbe. A szolgáltatást igénybe vevők automatikusan kapnak CPS plasztik kártyát, welcome csomagot, telefonon/email-en keresztüli támogatást, és CPS e-mail címet (Canon Europe kezeli). Ezen felül az európai CPN híreket és a helyi aktivitásokat is láthatják majd.

A Canon Professzionális Hálózat európai honlapját ide kattintva érheti el!

Canon Pro hírek

Új tagokkal bővült a Canon család

A Canon a napokban több bejelentéssel is megjelent, új Canon kompakt és DSLR fényképezőgépek várnak Önre is! Ismerkedjen meg velük!

>>> Tovább

Új professzionális kamerák

A Canon az XF205 és XF200 modellekkel bővítette professzionális video eszközeinek választékát: két olyan kisméretű videokamerával, amely nagy teljesítményű szolgáltatásokat, professzionális funkciókat és kiváló képminőséget kínál igen sokféle operatőr számára.

>>> Tovább


Elkészült a 70 Milliomodik EOS fényképezőgép

A Canon egy új, fontos gyártási mérföldkő eléréséről számolt be: az összesen legyártott filmes és digitális, cserélhető objektíves EOS fényképezőgépek száma elérte a hetven milliót.

>>> Tovább

Canon Pro termékek:

Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz