Nikon Prosumer: professzionális fényképezőgépek és objektívek, elérhető áron

Mit jelent a Prosumer kategória?

A Prosumer a "professional" és a "consumer" szó összeolvadásából keletkezett, ami egy új középkategória: a felső kategóriás professzionális eszközök és az alacsonyabb árkategóriájú gépek között. A fejlesztők professzionális minőségű jellemzőkkel bíró termékeket biztosítanak elérhető áron.


Az ilyen típusú Nikon gépek szélesebb kiegészítőbázissal és hozzáadható kiegészítőkkel rendelkeznek, mint a külső vaku vagy a széles látószögű objektív adapter. Néhány modell pedig hasonló funkciókat kínál, mint a professzionális DSLR gépek.

Az objektívek esetén problémát jelenthet egyes rövidítések értelmezése, ezért az alábbi oldalon bővebben kifejtjük őket! Kattintson ide az objektívekkel kapcsolatos kifejezések szószedetéhez!


A Fotoplus Kft. a Nikon hivatalos forgalmazója, így üzleteinkben lehetőséget biztosítunk a Nikon termékek kipróbálására és tesztelésére is, ahol szakképzett eladók várják az érdeklődőket, és mindenben a segítségükre lesznek. Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tekintse meg a Nikon Prosumer termékeit, és vásárolja meg a termékeket személyesen üzleteinkben, vagy rendelje meg webáruházunkból!

Bővebb információ a termékrendelésről:

Termékek

DSLR (tükörreflexes)

Objektív

Rendszervakuk

Markolatok és tartozékaik

Ultrazoom

Konverter, adaptergyűrű, adaptertubus

Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz