Hívassa elő kedvenc képeit a Fotoplus alkalmazásával

Bárhol járunk, az okostelefonunk szinte mindig velünk van. A telefonunk segítségével tájékozódunk, híreket olvasunk, zenét hallgatunk, beszélgetünk családtagjainkkal, és megosztjuk élményeinket. A körülöttünk lévő világot, és mindazt, ami velünk történik fotókkal is megörökítjük, hiszen ezekre a pillanatokra később is jó visszaemlékezni.


Az utóbbi időben az okostelefonok kamerái olyan nagy fejlődésen mentek keresztül, hogy kiváló képet készíthetünk velük. A telefonok ráadásul kis helyen, zsebben is elférnek, bármikor könnyen előkaphatjuk őket, ha szükségünk van rá. Ha pedig még jobb minőségű képekre vágyunk, a ZEISS legújabb, ExoLens termékcsaládjával ez is lehetséges. A profi előtétlencsékből álló sorozat bármelyik tagja pillanatok alatt felhelyezhető az iPhone-ra, így mindig kristálytiszta fotókat készíthetünk. Itt tudhat meg róluk még többet!

Az így készült képek előhívása azonban nem volt könnyű feladat. Eddig.

A Fotoplus alkalmazásával ugyanis pillanatok alatt kiválaszthatja azokat a képeket, amelyeket szeretne előhivatni. A méret és a darabszám beállítása után jelölje be, melyik üzletben szeretné átvenni a képeket.Az alkalmazás iOS telefonon már elérhető! Használatához a programot töltse le az App Store-ból!

Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz