Itt a DJI RONIN 4D négy tengelyes, full-frame 6K / 8K cinema kamera a Fotoplus-nál!

null

null null

DJI Ronin 4D 6K combo kit

Csak a Fotoplus-nál!

DJI Ronin 4D 8k Combo kit

Csak a Fotoplus-nál!

Webáruház link itt! Webáruház link itt!
Zenmuse X9-6K Camera Gimbal Combo
ProRes HQ és nyers videó 6K60-ig
5,5 hüvelykes 1000 cd/m²-es érintőképernyős kijelző
LiDAR
Zenmuse X9-8K Camera Gimbal Combo
ProRes HQ 8K30-ra és Raw Video 8K75-re
5,5 hüvelykes 1000 cd/m²-es érintőképernyős kijelző
LiDAR

Várható érkezés, előrendelés, teszt lehetőség?

Kérjük, hogy írj a kapcsolat@fotoplus.hu e-mail címre!

A JÖVŐ FOROG

A DJI Ronin 4D egy élvonalbeli kameraegységben egyesíti a DJI legfejlettebb technológiai megoldásait, amely úttörő rugalmasságot kínál operatőrök számára az egyszemélyes, vagy nagyobb stábot alkalmazó, koordinált forgatásokhoz. Kialakítását és felépítését tekintve, ez a nagyteljesítményű, új generációs mozi-kamera jelenti a filmkészítés jövőjét!
Videó megtekintése a Youtube-on Videó megtekintése a Youtube-on

INTEGRÁLT MEGOLDÁS: A JÖVŐ MINDEN EGYBEN

A DJI Ronin 4D teljesen egyedi designnal rendelkezik. Alumínium és magnézium ötvözetéből, valamint szénszálból készült, szilárd teste integrálja a képalkotó, stabilizáló és fókuszáló rendszereket, illetve tartalmazza a vezeték nélküli jelátviteli egységet és a vezérlést is. Ennek az integrált kialakításnak köszönhetően elkerülhető az időigényes kamerabeállítás, amely ezáltal gyorsabb felvételt tesz lehetővé. A felhasználók a kompakt kialakítás nyújtotta kényelem mellett moduláris tartozékok széles tárházát is élvezhetik.

null

Filmes képalkotó rendszer a profik számára

A Ronin 4D a DJI legmodernebb kamerarendszerét, a full-frame Zenmuse X9-et, valamint a DJI legújabb képfeldolgozó rendszerét, a CineCore 3.0-t használja. Utóbbi, a DJI saját fejlesztésű, modern processzorarchitektúráján keresztül kínál rendkívül nagy számítási teljesítményt. A CineCore 3.0 lehetővé teszi a Ronin 4D számára Apple ProRes RAW, ProRes 422 HQ és H.264 videóformátumok belső rögzítését. A Ronin 4D akár 8K/75fps vagy 4K/120fps videórögzítést is támogatja, több lehetőséget biztosítva a professzionális szintű alkotáshoz.

Felbontás

A DCI 8K (8192×4320) 60 fps videó minden apró részletet megőriz, a dús lomboktól az inspiráló építészeten keresztül, a bőr textúráján át a hajszálakig - mindezt hibátlan minőségben. Azok számára, akik 4K-s tartalmakat gyártanak, a 8K-ban történő rögzítés soha nem látott kreatív lehetőségeket kínál, nagyobb rugalmasságot a videók vágásához, újra komponálásához és stabilizálásához.

Magas érzékenység

A Zenmuse X9 kettős natív ISO-val rendelkezik (8K: 800/4000; 6K: 800/5000), amely kiváló részletességgel és minimális zajjal rögzít képeket, még akkor is, ha esti városképet, egy tengerpartot, vagy gyenge gyertyafényben megvilágított jelenetet veszel fel.

Dinamika-tartomány

A DJI Zenmuse X9 14 fényértéket meghaladó dinamikatartománya természetes átmeneteket biztosít a csúcsfények és árnyékok között komplex világítási környezetben, például ellenfényes jelenetek során és direkt napfényben is. Ezeket az alapesetben nehezen rögzíthető jeleneteket immár könnyen és magabiztosan rögzítheted.

Színvisszaadás

A DJI Cinema Color System (DCCS) és a CineCore 3.0 által biztosított robusztus számítási teljesítmény révén a Zenmuse X9 képes moziszerű megjelenést adni a képeknek autentikus és pontos színek megtartásával. A Ronin 4D támogatja az ACES ipari szabványnak megfelelő munkafolyamatot is, ezáltal kompatibilis más mozi kamerák színtónusaival.

Beépített ND szűrő

Az X9 kiváló minőségű, beépített ND szűrőkkel is rendelkezik 9 EV tartományban (ND 2 - ND 512 vagy ND 0,3 - ND 2,7), amelyek a belső motoros rendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen alkalmazhatóak. A szűrőket úgy tervezték, hogy megfeleljenek és kiegészítsék a Ronin 4D színvisszaadását.

DL objektívek

Az X9 szabvány DL bajonettje három kompakt, full-frame prime objektívet támogat. A objektívek külseje könnyű, monocoque szénszálból készül, így minden objektív mindössze 180 grammot nyom. A jövőben több DJI objektív is elérhető lesz.

Cserélhető bajonettek

Az X9 a DJI által szabadalmaztatott DL bajonett mellett, az objektívcseréhez harmadik féltől származó bajonetteket is támogat, mint például a Leica M-et. Az objektívek terén nagyobb rugalmasságot kínál, hogy az X9-cel olyan ultraszéles látószögű, f/0,95-ös nagy rekesznyílású, elektronikus zoom-, makró- és anamorf objektívek is működnek, amelyek kompatibilisek a hagyományos mozi kamerákkal.

Vezeték nélküli vezérlés

Mindegy, hogy manuális, vagy autofókuszos objektíveket használsz, az X9-re szerelt dedikált modulokkal akár a vezeték nélküli objektívvezérlés vagy automatikus élességállítást is megvalósítható.

null

4 TENGELYES STABILIZÁLÁS: MINDEN TEKINTETBEN STABIL

A hagyományos stabilizátorokhoz képest a DJI Ronin 4D egy további, függőleges Z-tengelyen is csökkenti a kamera rázkódását, amely egy dolly-val hasonlatos stabilizációs teljesítményt nyújt. A négy tengely egy lefele néző Time-of-Flight (ToF) érzékelővel, előre és lefele néző kettős vizuális érzékelőkkel, beépített IMU-val és barométerrel, valamint egy fejlett, új algoritmussal működik együtt, hogy az általános stabilizálást teljesen új szintre emelje.

Beépített, stabilizált kameraegység

A Ronin 4D integrálja a képalkotó és stabilizáló rendszereket, miközben csak az érzékelőt és a szükséges optikai alkatrészeket tartja a stabilizált kamerában. A stabilizátor billenő-tengelye kettős szimmetrikus motorokat használ, a többi tengely egyéb puffereket használ a megfelelő stabilitás érdekében.

A könnyen hordozható, kompakt stabilizátor rendszer lehetővé teszi a felvételek megkezdését anélkül, hogy fáradságos, kézi egyensúlyozásra lenne szükség. A rendszer olyan objektívekkel is folyamatos, stabilizált felvételeket készít, amelyek súlypontja használat közben eltolódik.

A rendkívül integrált kialakítás és a robusztus motorok révén a Ronin 4D a teljes Ronin sorozat eddigi legjobb stabilizáló és követési teljesítményét nyújtja, hihetetlenül kevés súly mellett. A kamera egy gombnyomással átváltható Sport módba, amikor a gimbal a leggyorsabban reagál az operatőr mozdulataira.

Támogatja még a vezeték nélküli stabilizátor-vezérlést és sokoldalú felfogatási konfigurációkat kínál a különféle felvételi forgatókönyvekhez.

ActiveTrack Pro

A DJI szabadalmaztatott számítógépes érzékelése, deep learning technológiája és a CineCore 3.0 robusztus számítási teljesítménye egyesül az ActiveTrack Pro-ban, amely mozi minőségű követő felvételeket biztosít, akár első felvételre. A technológia lehetővé teszi témák nagyobb távolságból történő követését is, és kompozíció-beállítás mellett folyamatos automatikus élességállítást biztosít, hogy a követési felvételek során a téma mindig a fókuszban maradjon.

null

LIDAR FÓKUSZRENDSZER: PÁRATLAN PONTOSSÁG

A DJI Ronin 4D minden eddiginél egyszerűbbé teszi a manuális élességállítást. A megjelenített fókuszsegéd technológia egyszerűsített, lefele nézetben jeleníti meg a távolsági pontokat a kontrol-monitorokon. Az innovatív és intuitív LiDAR hullámformával a fókuszpontok gyorsan azonosíthatók és rendkívüli pontossággal állíthatók be. Segítségével még a kevés, vagy épp teljesen tapasztalatlan kezelők is gyorsan elsajátíthatják a manuális fókuszálást.

LiDAR távolság mérés

A LiDAR Range Finder akár 43 200 pontot is leképez 10 méteres érzékelési tartományon belül. A fázisérzékelős autofókuszhoz (PDAF) képest a Ronin 4D LiDAR fókuszrendszere gyorsabban tud fókuszálni, anélkül, hogy ez a felvétel minőségének rovására menne, vagy a téma felületi textúrájára hagyatkozna. Ez különösen hasznos gyenge megvilágítású környezetben, ahol kivételes élességállítási képességeket eredményez a többi mozikamerához képest.

Autófókusz

Az új LiDAR fókuszrendszerű Ronin 4D még gyorsan mozgó témáknál is képes megőrizni az élességet. A külső fókuszmotorral az automatikus élességállítás manuális objektívek esetében is elérhető. Az ActiveTrack Pro-val együtt engedélyezhető a folyamatos autófókusz, amely különösen kényelmes az egyéni kezelők számára.

Automata manuális fókusz

Az automatizált kézi élességállítás mód a kézi élességállítás pontosságát és rugalmasságát biztosítja az automatikus élességállítás kényelmével. Az élességállító kerék szinkronban forog a fókuszpont változásával, de az operatőrök bármikor átvehetik manuálisan a vezérlést. A jobb markolaton lévő fókuszkerék dinamikus csillapítást is tartalmaz, így az operatőrök fizikailag is érzékelik a fókuszváltást, intuitívabb és modernebb fókuszálási élményt biztosítva, amely ma páratlan az iparágban.

null

VEZETÉK NÉLKÜLI ÁTVITELI ÉS VEZÉRLŐRENDSZER – MINDEN KÉPZELETET FELÜLMÚLÓ SOKOLDALÚSÁG

A Ronin 4D a DJI vadonatúj O3 Pro videó jelátviteli technológiáját használja, amely 6 km-t meghaladó hatótávja eddig elképzelhetetlen volt a hagyományos filmes megoldásokkal. A 2,4 GHz és 5,8 GHz mellett támogatja a DFS frekvenciasávot is, jelentősen megnövelt biztonság és stabilitás mellett 256 bites AES titkosítási algoritmussal ellátott, 1080p / 60 fps FHD feedet képes több távoli monitorra egyidejűleg sugározni.

A DJI saját chipje működteti a Ronin 4D képalkotó rendszerét, videó adóját, videó vevőjét és távoli monitorját. Ezek az összetevők együtt egy integrált vezeték nélküli átviteli rendszert alkotnak, amelyben minden kapcsolat kifejezetten a végpontok közötti ultraalacsony átviteli késleltetés biztosítására van optimalizálva.

Integrált kialakítás

A 4D videó adó közvetlenül a Ronin 4D-re szerelhető és a kamera akkumulátoráról táplálható. A beépített vezeték nélküli vevővel ellátott, 7 hüvelykes, 1500 nit fényerejű, széles színtartományú High-Bright Remote Monitor érintőképernyő egy bővítőmodul segítségével HDMI és SDI jeleket is képes kiadni. Kompakt és könnyű kialakítása optimális hordozhatóságot és hatékony beállítást biztosít, így a felhasználók azonnal megkezdhetik a felvételeket.

Kordinált felvételek

A High-Bright Remote Monitor egy adót támogat több vevővel a kép- és hangátvitelhez. Két átviteli mód áll rendelkezésre. Az első a Broadcast mód, amely nem szab határt a vevők számát illetőleg, így ideális nagy létszámú stábok felvételeihez. A második a Control mód, amely két vevő összehangolt működését támogatja.

A High-Bright Remote Monitor csatlakoztatható a Ronin 4D, a DJI Master Wheels, a DJI Force Pro vagy az új DJI háromcsatornás Follow Focus kézi vezérlőegységeihez. Ezek lehetővé teszik az élességállítást és a kameramozgás nagy pontosságú távvezérlését, a felvételek indítását és leállítását, illetve a kamerabeállítások módosítását, komplex, összehangolt felvételkészítés érdekében. A beépített giroszkóp segítségével lehetőség van továbbá a monitort a Ronin 4D kameramozgató távvezérlőjévé változtatni is.

Tükör-mód

A tükör vezérlési mód a fő monitoréval azonos vezérlőfelületet biztosít a High-Bright Remote Monitor számára - beleértve az összes fejlett funkciót, mint például a forrásanyag lejátszását, a videó formátumok és gimbal beállításokat, amelyek most már akkor is távolról állíthatók, ha a Ronin 4D jibre, kránra, vagy járműre van szerelve.

Független felvétel és lejátszás

A High-Bright Remote Monitor beépített microSD-kártyanyílással rendelkezik, amely támogatja a független videórögzítést akár 1080p / 60fps sebességgel. Ha több távoli monitort használnak együtt, mindegyik monitor külön-külön lejátszhatja a rögzített anyagokat anélkül, hogy zavarná a többi monitort.

null

MINDEN A RÉSZLETEKBEN REJLIK: MINDEN TEKINTETBEN JOBBAN TELJESÍT

A Ronin 4D egy beépített CFexpress Type-B bővítőhellyel, valamint egy USB 3.1 Type-C porttal is rendelkezik a közvetlenül külső adathordozó lemezre történő rögzítéshez. A legmagasabb specifikációjú videók belső rögzítéshez a DJI PROSSD 1TB érhető el, amely USB-C kábelen keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, így hagyományos SSD-olvasó nélkül is hozzáfér a rögzített felvételekhez. Ezek a tárolási lehetőségek magas költséghatékonyságot biztosítanak azoknak, akik a teljesítmény és a stabilitás páratlan kombinációjára vágynak.

Hangrögzítés

A Ronin 4D beépített mikrofonokkal van felszerelve, amelyek támogatják a kétcsatornás 24 bites hangrögzítést. 3,5 mm-es jack csatlakozókkal és XLR mikrofonportokkal is rendelkezik további hangsávok rögzítésének érdekében.

Működési idő

Csakúgy, mint a Ronin 2 és az Inspire 2, a DJI Ronin 4D is TB50 intelligens akkumulátorokat használ, amelyek akár 2,5 órányi felvételi időt biztosítanak, és mindössze 1,5 óra alatt teljesen feltölthetők. Az automatikus fűtéssel biztosított a megbízható működést különösen hideg körülmények között is.

null null

DJI Ronin 4D 6K combo kit

Csak a Fotoplus-nál!

DJI Ronin 4D 8k Combo kit

Csak a Fotoplus-nál!

Webáruház link itt! Webáruház link itt!
Zenmuse X9-6K Camera Gimbal Combo
ProRes HQ és nyers videó 6K60-ig
5,5 hüvelykes 1000 cd/m²-es érintőképernyős kijelző
LiDAR
Zenmuse X9-8K Camera Gimbal Combo
ProRes HQ 8K30-ra és Raw Video 8K75-re
5,5 hüvelykes 1000 cd/m²-es érintőképernyős kijelző
LiDAR

Várható érkezés, előrendelés, teszt lehetőség?

Kérjük, hogy írj a kapcsolat@fotoplus.hu e-mail címre!

Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Adatvédelmi központ

Funkció és teljesítmény sütik

A Funkcionális cookie-k lehetővé teszi a honlapunknak a már megadott részletek elmentérését és ezen adatok alapján tökéletesített és személyre szabottabb funkciókat kínáljunk. Ezen cookie-k csak anonimizált információkat gyűjtenek és tárolnak, tehát ne tudják követni az Ön egyéb honlapokon való mozgását. A teljesítmény cookie-k arról gyűjtenek adatokat, hogy hogyan használják a honlapunkat. Ezeket arra használjuk, hogy jobban megértsük miként használják a honlapunkat, hogy annak tartalmát és funkcióit javítsuk. Kérjük vegye figyelembe, hogy a funkcionális és teljesítmény cookie-k kikapcsolása korlátozhatja a honlapunk bizonyos funkcióinak működését. A honlapunkon a következő Funkció és Teljesítmény sütik használjuk:

TawkConnectionTime, Tawk_*, TawkCookie, __tawkuuid, _ceg.u, _ceg.s, _utmb, _utmc, _utmv, _utmz, f5avrbbbbbbbbbbbbbbbb, _cfduid, acceptCookie
TawkConnectionTime, Tawk_*, TawkCookie, __tawkuuid
_ceg.u, _ceg.s
_utmb, _utmc, _utmv, _utmz

Feltétlenül szükséges sütik

Feltétlenül szükséges sütik olyan funkciókat biztosítanak, amelyek nélkül a honlapunk nem használhatók rendeltetés szerűen. Ezen cookie-kat kizárólag mi használjuk, ezért ezek az első fél cookie-jai. A feltétlenül szükséges cookie-k használatához az Ön hozzájárulására nincsen szükség. Ezért a feltétlenül szükséges cookiekat nem lehet be és kikapcsolni. A honlapunkon a következő Feltétlenül szükséges sütiket használjuk:

resolution, fotoplussession, language, gdpr_privacy_bar, gdpr_allowed_cookies, gdpr_consent_types

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún. sütiket (cookie-kat) használunk, amelyeknek célja, hogy anonimizált formában látogatottsági információkat gyűjtsön, valamint elképzelhető, hogy bizonyos szolgáltatások nélkülük nem lennének elérhetőek. Egyes cookie-k amelyet használunk harmadik személyek számára gyűjtenek adatokat, amelyeket arra használnak, hogy olyan reklámokat jelenítsünk meg mi és harmadik személyek, amelyek relevánsak Önnek. A sütikről, valamint ezek engedélyezéséről és tiltásáról az Cookie / Süti Tájékoztatóban talál részletes tájékoztatást, vagy a sütiket Ön is bármikor beállíthatja.