Minden az új Panasonic LUMIX BGH1 tükör nélküli, box-stílusú mozi- és élő kameráról itt a Fotoplus-nál!

MEGNÉZEM A LUMIX BGH1-ET A WEBÁRUHÁZBAN IS!

#fotoplus - Szerelmünk a fotózás plusz a videózás!

Ha kérdése van a Panasonic Lumix termékkel kapcsolatban (árajánlat, készlet infó, teszt lehetőségek, akciók) kérem, hogy írjon a stokucsa.gabor@fotoplus.hu e-mail címre. Nagyon szívesen segítek Önnek! :)

4K-ban: 4:2:2 10-BIT, crop nélkül, belső rögzítéssel! Profi videózás kedvező áron!

Videó megtekintése a Youtube-on

Videó megtekintése a Youtube-on

Szeretne egy Netflix-es mozi- és élő kamerát INGYEN kipróbálni, tesztelni 4 napon keresztül? Most megteheti!

Menete:

 1. Kérjük küldjön egy rövid e-mail-t a stokucsa.gabor@fotoplus.hu e-mail címre, amely tartalmazza az Ön nevét (cégnevét, ha van) a választott időpontot (max. 4 nap) és a telefonszámát. FIGYELEM! A beérkezett teszt igények a beérkezésük sorrendjében foglaljuk! Ha több teszt igény érkezik, akkor az elsőként beérkező igény kerül foglalásra. A később beérkezettetek számára pedig a szabad időpontokat ajánljuk fel.
 2. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 3. A tesztidőszak első napján a budapesti üzletünkben (csak személyesen) átveheti a Lumix BGH1 mozi kamerát. Átvételkor egy ingyenes bérleti szerződés kerül kitöltésre. Ehhez szüksége van a személyi igazolványára és a lakcímkártyájára.
 4. A következő hét csütörtökéig szabadon tesztelheti a Lumix BGH1 mozi- és élő kamerát.
 5. A mozikamera leadásakor szívesen meghallgatjuk a véleményét, beszámolóját. Ha szeretné, akkor a közösségi oldalainkon akár az Ön nevének, elérhetőségeinek feltüntetésével az elkészült videóikat is nagyon szívesen megosztjuk.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

 • Árajánlat, készlet infók, teszt lehetőségek, akciók.
 • Kérem, hogy írjon a stokucsa.gabor@fotoplus.hu e-mail címre.
 • Nagyon szívesen segítek Önnek!

Összefoglaló a Panasonic LUMIX BGH1 micro 4/3-os mozi- és élő kameráról!

 • Pontos cikkszám: DC-BGH1E
 • Magyarországi forgalmazás kezdete: 2020. december 2.
 • Tesztelési lehetőségek a Fotoplus-nál: Igen, a termék bérelhető a Fotoplus-nál!
 • Webáruház link: KATTINTSON IDE! ITT LUMIX BGH1!

KATTINTSON IDE! ITT LUMIX BGH1!

A Netflix elfogadta a Panasonic Lumix BGH1 dobozkamerát, mint elsődleges felvevő!

A Lumix BGH1 az első m4/3-os kamera amelyet a Netflix jóváhagyott, mint elsődleges kamera.
Ez remek hír a független filmesek számára is, mivel a Lumix BGH1 a legolcsóbb kamera (kb. bruttó 765.000Ft), amelyet a Netflix engedélyezett. Így megfelelőségi követelményeknek való megfelelés kevesebbe kerül.

„A Netflix Post Technology Alliance egy olyan program, ami a gyártók részére előírja, hogy milyen paraméterekkel kell rendelkeznie egy eszköznek, hogy az a logójukat viselhesse. Az a termék pedig, ami ezt a logót megkapta, hivatalosan is alkalmas arra, hogy a Netflix részére „dolgozzon”, hiszen onnantól fogva az elkészített anyagok minden szempontból megfelelnek a filmcsatorna műszaki elvárásainak és munkafolyamatának.”. - forrás: https://mlzphoto.hu/

A Netflix ajánl néhány beállítást azoknak a filmeseknek, akik a LUMIX BGH1-et szeretnék használni Netflix-projektjeikhez. Íme egy lista arról, hogy mit ajánl a Netflix a Netflix 4K Originals készülékekhez:

 • Rendszer mód: .MOV 4096 x 2160 vagy 3840 × 2160
 • Színtér: V-Log L
 • Kodek: 422 / 10bit / ALL-I 400 Mbps
 • Anamorf 4: 3 rögzítés: Akadémia 4: 3 → 4K-A / 60p / 420/8-L, 4K-A / 30p / 422/10-I, 4K-A / 24p / 422/10-I
 • Nagy sebesség: 4: 2: 2/10 bites tömörítetlen HDMI kimenet: Külső felvevővel 60 kép / mp 4096 x 2160 vagy 3840 × 2160 422 / 10BIT
 • Ha meg szeretné tekinteni a Netflix LUMIX BGH1 és más fényképezőgépekre vonatkozó fényképezőgép-követelményeinek teljes listáját, megnézheti azokat a Netflix súgó oldalán.

Minden az új Panasonic LUMIX BGH1 (DC-BGH1E) tükör nélküli, micro 4/3-os, box-stílusú mozi- és élő kameráról itt a Fotoplus-nál

Filmfelvételekhez és élő streameléshez profi 4K box kamera

 • A hagyományos műsorszórási megoldások mellett fokozatosan teret nyerő streamelési lehetőségeket figyelembe véve alkotta meg a Panasonic a LUMIX BGH1-et, amely egyszerűen bevethető fényképezőgép, nagy fokú bővíthetőséggel, ami sokrétű fényképezőgép-vezérlést biztosít.
 • A LUMIX BGH1 újfajta hőelvezetést alkalmaz, amely korlátlan felvétel-időtartamot biztosít.
 • A mikro négyharmados szabványt alkalmazó új LUMIX BGH1 rendkívül könnyen hordozható és cserélhető objektíves.
 • A fényképezőgép kiválóan kamatoztatja a Panasonic által a mozifilmkamerákhoz, videokamerákhoz és a LUMIX GH sorozathoz kifejlesztett, kiforrott technológiákat.
 • A Panasonic Lumix készülékei megfelelnek a modern filmkészítés és fényképezés szakmai igényeinek egyaránt. A legújabb funkciókat és megoldásokat egyaránt tartalmazzák.

Videó megtekintése a Youtube-on

Bemutatkozik a Panasonic új profi 4K micro 4/3 box kamerája a Lumix BGH1


Doboz jellegű tükör nélküli mozi- és élő kamera 10 bites C4K 60p/50p képrögzítéssel.

Doboz jellegű mozi- és élő kamera

Doboz jellegű mozi- és élő kamera

Dual Native ISO 10 bites C4K/4K 60p felvétel, 13 fokozatnyi dinamikatartomány a V-Log L segítségével, könnyen üzembe helyezhető doboz jellegű kamera a sokoldalúbb felvételkészítés érdekben.

10,2 MP Live MOS érzékelő Dual Native ISO technológiával

10,2 MP Live MOS érzékelő Dual Native ISO technológiával

A LUMIX BGH1 10,2 MP-es Live MOS képérzékelőjével és Dual Native ISO technológiájával kiemelkedő minőségű felvételt készít gyenge megvilágításnál is. * A Micro Four Thirds™ név és logó az Olympus Corporation Japánban, az USA-ban, az EU-ban, illetve más országokban és régiókban használt, illetve bejegyzett védjegye.

Széles, 13 fokozatnyi dinamikatartomány V-Log L segítségével

Széles, 13 fokozatnyi dinamikatartomány V-Log L segítségével

A LUMIX BGH1 modell 13 fokozatnyi, széles dinamikatartománnyal rendelkezik a V-Log L segítségével, de a színbeállítás ugyanazokat a LUT táblázatokat használja, mint a V-Log.

10 bites C4K/4K 60p belső/külső képrögzítés

10 bites C4K/4K 60p belső/külső képrögzítés

Egyidejű 10 bites C4K/4K 60p 4:2:0 belső képrögzítés és 10 bites C4K/4K 60p 4:2:2 HDMI élő kimenet külső videorögzítéshez.

Elsőként a LUMIX termékeknél: Egyidejű SDI/HDMI kimenet

Elsőként a LUMIX termékeknél: Egyidejű SDI/HDMI kimenet

Egyidejűleg monitorozható az SDI-kimenet, külsőleg rögzíthető a HDMI-kimenet, és USB- vagy LAN-adatcsatlakozáson át távirányítható a kamera.

Hőszabályozó képesség = méretkorlát nélküli képrögzítés

Hőszabályozó képesség = méretkorlát nélküli képrögzítés

A LUMIX legkitűnőbb hőleadási technológiája kompakt, kis tömegű kivitelt tesz lehetővé méretkorlát nélküli képrögzítéssel az összes felvételi módban.

Távirányító LUMIX Tether for Multicam szoftverrel

Távirányító LUMIX Tether for Multicam szoftverrel

Az Ethernet-kábeles kapcsolaton többkamerás képrögzítést lehetővé tévő LUMIX Tether for Multicam szoftver* hatékonyabb videogyártást biztosít. * A LUMIX Tether for Multicam szoftvert a BGH1 termék szállításakor bocsátjuk ki.

Elsőként a LUMIX termékeknél: Ethernet / PoE+ kompatibilis kamera

Elsőként a LUMIX termékeknél: Ethernet / PoE+ kompatibilis kamera

A BGH1 egyszerű kábeles csatlakoztatás után Ethernet-tápellátást* kaphat, és többkamerást távirányítás válik lehetővé a LUMIX Tether for Multicam szoftveren keresztül. * IEEE802.3at-kompatibilis.

Elsőként a LUMIX termékeknél: Genlock IN és Timecode IN/OUT

Elsőként a LUMIX termékeknél: Genlock IN és Timecode IN/OUT

A Genlock IN támogatása lehetővé teszi több kamera vezérlését és a videoközvetítést. Az időkód funkcióval együtt használva a nagy pontosságú élő videogyártás igényeit is kielégíti.

Mérete: csak 97 x 78mm.

Dupla SD kártyat foglalat: UHS-II.


Videó megtekintése a Youtube-on


Videó megtekintése a Youtube-on


Videó megtekintése a Youtube-on

SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2020.10.14.

Új, tükör nélküli, box-stílusú LUMIX BGH1 fényképezőgép filmfelvételekhez és élő streameléshez

C4K/4K 60p/50p és 10-bites videofelvétel

Wiesbaden, Németország, 2020. október 13. - A Panasonic büszkén jelenti be első box-stílusú, cserélhető objektíves, tükör nélküli fényképezőgépét, a LUMIX DC-BGH1-et. A mikro négyharmados szabványt alkalmazó új LUMIX BGH1 rendkívül könnyen hordozható és cserélhető objektíves. A fényképezőgép kiválóan kamatoztatja a Panasonic által a mozifilmkamerákhoz, videokamerákhoz és a LUMIX GH sorozathoz kifejlesztett, kiforrott technológiákat. A hagyományos műsorszórási megoldások mellett fokozatosan teret nyerő streamelési lehetőségeket figyelembe véve alkotta meg a Panasonic a LUMIX BGH1-et, amely egyszerűen bevethető fényképezőgép, nagy fokú bővíthetőséggel, ami sokrétű fényképezőgép-vezérlést biztosít. A fényképezőgép sokoldalú felhasználást kínál: drónfelvétel, IP távvezérlés, élő streamelés és még ennél is több lehetőség.

1. Professzionális színvonalú videominőség nagy fényérzékenységgel és széles dinamikus tartománnyal

Az új LUMIX BGH1 10,2 megapixeles, Dual Native ISO technológiát és Venus Engine képfeldolgozót alkalmazó Live MOS képérzékelővel rendelkezik. A professzionális Panasonic Varicam modellekben is használt Dual Native ISO technológia két külön ISO kör között teremt összeköttetést. Általában a zaj az érzékenység emelkedésével arányosan nő az egyszeres natív ISO-t alkalmazó képérzékelőknél. A Dual Native ISO technológiával rendelkező érzékelő az erősítés feldolgozása előtt azonban az érzékenységnek megfelelő optimális kör kiválasztásával minimális szintre csökkenti a zajképződést. Ennek eredménye, hogy akár 51200-as ISO érzékenységgel is képes felvételt készíteni.

A LUMIX BGH1 4:2:0 10-bites C4K/4K 60p / 50p belső videorögzítésre is képes. A kamera a videókat egy adott gammagörbével rögzíti, ami kompatibilis az ITU-R BT.2100-zal, és a felhasználók mostantól a Hybrid Log Gammát (HLG) is választhatják a [Photo Stlye]/[Fotóstílus] beállításnál. Alacsony bitrátájú felvételi mód is elérhető HLG-ben C4K/4K HEVC/H.265 formátumoknál.

Gyárilag telepített a 13 fokozatú széles dinamikus tartományú V-Log L. Ezenfelül C4K/4K 4:2:2 10-bites HDMI kimenetet is biztosít.

A VFR (Variable Frame Rate - változtatható kamerasebesség) funkcióval a felhasználók lassított vagy gyorsított videót készíthetnek C4K/4K (60 fps, maximum 2.5x lassított 24p-ben) és FHD (240 fps, maximum 10x lassított 24p-ben)* felbontásban. A gyorsított videónál a legkisebb kamerasebesség 2 képkocka/másodperc.

A LUMIX BGH1 fejlett mélytanulásos technológiát is alkalmaz, amely képes felismerni a különböző alanyokat: embereket, gyorsan mozgó állatokat köztük a kutyákat, macskaféléket és madarakat is. Embereknél a szemen, arcon és testen túl még a fejet is külön ismeri fel valós időben a rendszer, hogy még pontosabb fókuszálást nyújtson. A fényképezőgép akkor is követi a személyeket, ha gyorsan mozognak, hátat fordítanak, félre döntik a fejüket vagy eltávolodnak.

* 201 fps képrátánál a látószög lecsökken.

2. Kényelmes kezelhetőség és bővíthetőség külső eszközökkel

A LUMIX BGH1 újfajta hőelvezetést alkalmaz, amely korlátlan felvétel-időtartamot biztosít. A fényképezőgép vázát alumínium és magnézium ötvözet alkotja, hogy könnyű és strapabíró legyen.

A LUMIX BGH1 egy kompakt, könnyű box-stílusú fényképezőgép, amely megfelel a Power over Ethernet+ (PoE+) szabványnak, amelyet fizikai és villamossági szempontból is könnyű telepíteni. Akár 12 LUMIX BGH1 fényképezőgépet*1 is vezérelhet a Panasonic PC software LUMIX Tether for Multicam*² alkalmazással.. Jövőbeni firmware frissítéssel az IP streamelést is támogatja majd (RTP/RTSP).

Az USB 3.1 Type-C, a 3G-SDI és a HDMI Type-A portok egyidejű kimenetet is képesek biztosítani. A Genlock IN és Timecode IN/OUT funkciók több szögből végzett szinkronizált felvételt is lehetővé tesznek. Ennek köszönhetően akár más gyártók által készített külső monitorokkal, rigekkel és gimbalokkal bővíthető rendszer is kiépíthető.

A LUMIX BGH1 kettő SD memóriakártya-foglalattal rendelkezik, így biztonsági mentés vagy váltott felvétel is készíthető.

3. Egyéb hasznos funkciók

 • Anamorfikus objektívek (4:3) támogatása
 • Felvétel- (1 elől, 1 hátul) és hálózati kapcsolatjelző fények
 • 3,5 mm-es audio (in/out) jack, amely kompatibilis a DMW-XLR1 XLR mikrofonnal (külön kapható)
 • Generikus távvezérlő egység 2,5 mm
 • 2.4GHz Wi-Fi csatlakoztathatóság és Bluetooth 4.2 (BLE)
 • Mellékelt tartozékok: kábelzáró pánt, AC adapter és AC kábel
 • Kamera távvezérlő alkalmazással (LUMIX Tether for Multicam*² és LUMIX Sync)
 • USB csatlakozáson keresztüli felvételkészítés a LUMIX Tether for Multicam*² szoftverrel
 • Az USB-kábelen keresztül történő vezérléshez ingyenesen elérhető lesz az SDK*3 (Software Development Kit).

*1 A működés a csatlakozási környezettől és a csatlakoztatott számítógép teljesítményétől függően instabil lehet.
*2 A LUMIX Tether for Multicam megjelenése a BGH1 piacra kerülésével egyidőben várható.
*3 Az SDK a kompatibilis LUMIX fényképezőgépek (BGH1, S1, S1R, S1H, S5, GH5S, GH5, G9) tulajdonosai számára lesz elérhető a honlapon.

• Egyes tartozékok nem elérhetőek bizonyos országokban.
• A kialakítás és a specifikációk előzetes értesítés nélkül változhatnak.

LUMIX PRO

A LUMIX BGH1 részt vesz a LUMIX PRO programban.

 • A LUMIX PRO programot azért indította a Panasonic, hogy a LUMIX falhasználók mindig számíthassanak a támogatásra.
 • A program szolgáltatásait a tagok nem csak saját országukban, hanem a szakmai útjaik során meglátogatott országokban is igénybe vehetik (a www.lumix-pro.com oldalon további részletek találhatóak a jogosultsági szintekről, az országokról és a termékekről, valamint elolvashatóak a részvételi feltételek is).

Teszt a Fotoplus szaküzletben

 • Kérjük írja meg, hogy melyik terméket, mikor szeretné kipróbálni.
 • Munkatársaink megválaszolják Önnek, hogy az adott készülék tesztelhető-e az üzletünkben.

Teszt a szaküzleten kívül akár egy egész hétvégén

 • Tesztelje a kiszemelt bérelhető Panasonic készüléket akár ingyen egy egész hétvégén keresztül!
 • Kérjük nézze meg a bérelhető termékeinket itt: https://fotoplus.hu/hu/eszkozberles.
 • Ha szerepel a bérelhető termékek közt az Önnek szimpatikus készülék, akkor nézze át a bérlési feltételeket és bérelje ki a terméket és tesztelje a készüléket.
 • Vásárolja meg 3 hónapon belül a bérelt termékkel azonos új terméket és vásárláskor jóváírjuk (visszafizetjük) Önnek a bérleti díjat (max.1 hétvégét).

Tudta? A Fotoplus hivatalos hazai Panasonic Lumix Pro Dealer

A Fotoplus-nál a Panasonic készülékekre 2 év garanciát biztosítunk (az alap 1 év garancián felül további + 1 év garancia a Fotoplus-nál).

Pályázatokhoz, intézmények számára hivatalos árajánlatot készítünk! Vegye fel a kapcsolatot a Fotoplus-al!

Forduljon hozzánk bizalommal! A Fotoplus 1990 óta a hazai fotós piac meghatározó szereplője. Több százezer fényképezőgépeket, videókamerát értékesítettünk, sok-sok százezer elégedett Partnerünknek!

Csatlakozzon Ön is a #Fotoplus és a #Panasonic közösségez!
A Fotoplus PRO szaküzleteinkben, szakmai napjainkon, rendezvényeinken akár személyesen is találkozhat velünk.
Kérdése van a fotózással, videózással kapcsolatban?
Szakértő munkatársaink nagyon szívesen és udvariasan segítenek Önnek!

A Panasonicról

 • Alapítva: 1918. március 17.
 • Alapító: Macusita Konoszuke (alapító), Ócubo Fumio (elnök)
 • Székhely: Japán, Oszaka
 • Éves árbevétel: 21.500 millárd forint (2018-ban)
 • Alkalmazottak száma: 334.000 fő

A Panasonic Corporation vezető szerepet tölt be a világon a szórakoztató elektronikai, építő- és autóipari ágazatok, valamint a B2B vállalkozások számára kidolgozott különféle elektronikai technológiák és megoldások fejlesztésében.

A vállalat, amely 2018-ban ünnepelte alapításának századik évfordulóját, ma már 591 leányvállalatot és 88 társult vállalatot működtet világszerte. A vállalat különböző részlegei egymással együttműködve keresik az innovációval létrehozható új értékeket, hogy jobb életet és jobb világot teremtsenek vásárlóik számára.

#fotoplus - Szerelmünk a fotózás plusz a videózás!
Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Adatvédelmi központ

Funkció és teljesítmény sütik

A Funkcionális cookie-k lehetővé teszi a honlapunknak a már megadott részletek elmentérését és ezen adatok alapján tökéletesített és személyre szabottabb funkciókat kínáljunk. Ezen cookie-k csak anonimizált információkat gyűjtenek és tárolnak, tehát ne tudják követni az Ön egyéb honlapokon való mozgását. A teljesítmény cookie-k arról gyűjtenek adatokat, hogy hogyan használják a honlapunkat. Ezeket arra használjuk, hogy jobban megértsük miként használják a honlapunkat, hogy annak tartalmát és funkcióit javítsuk. Kérjük vegye figyelembe, hogy a funkcionális és teljesítmény cookie-k kikapcsolása korlátozhatja a honlapunk bizonyos funkcióinak működését. A honlapunkon a következő Funkció és Teljesítmény sütik használjuk:

TawkConnectionTime, Tawk_*, TawkCookie, __tawkuuid, _ceg.u, _ceg.s, _utmb, _utmc, _utmv, _utmz, f5avrbbbbbbbbbbbbbbbb, _cfduid, acceptCookie
TawkConnectionTime, Tawk_*, TawkCookie, __tawkuuid
_ceg.u, _ceg.s
_utmb, _utmc, _utmv, _utmz

Feltétlenül szükséges sütik

Feltétlenül szükséges sütik olyan funkciókat biztosítanak, amelyek nélkül a honlapunk nem használhatók rendeltetés szerűen. Ezen cookie-kat kizárólag mi használjuk, ezért ezek az első fél cookie-jai. A feltétlenül szükséges cookie-k használatához az Ön hozzájárulására nincsen szükség. Ezért a feltétlenül szükséges cookiekat nem lehet be és kikapcsolni. A honlapunkon a következő Feltétlenül szükséges sütiket használjuk:

resolution, fotoplussession, language, gdpr_privacy_bar, gdpr_allowed_cookies, gdpr_consent_types

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún. sütiket (cookie-kat) használunk, amelyeknek célja, hogy anonimizált formában látogatottsági információkat gyűjtsön, valamint elképzelhető, hogy bizonyos szolgáltatások nélkülük nem lennének elérhetőek. Egyes cookie-k amelyet használunk harmadik személyek számára gyűjtenek adatokat, amelyeket arra használnak, hogy olyan reklámokat jelenítsünk meg mi és harmadik személyek, amelyek relevánsak Önnek. A sütikről, valamint ezek engedélyezéséről és tiltásáról az Cookie / Süti Tájékoztatóban talál részletes tájékoztatást, vagy a sütiket Ön is bármikor beállíthatja.