Minden az új Panasonic Lumix S5 full-frame fényképezőgépről a Fotoplus-nál!


#fotoplus - Szerelmünk a fotózás plusz a videózás!

Az új LUMIX S5 fotó-videó hibrid, full-frame, tükör nélküli fényképezőgép

A Panasonic és a Fotoplus nagy örömmel mutatja be az új LUMIX S5 hibrid, full-frame, tükör nélküli fényképezőgépét, amely fotózásnál és videokészítésnél is kiváló teljesítményt és bámulatos hordozhatóságot nyújt a magas szinten alkotó fotósok és operatőrök számára.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Árajánlat, készlet infók, akciók, teszt lehetőségek

 • Kérem, hogy írjon a stokucsa.gabor@fotoplus.hu e-mail címre.
 • Nagyon szívesen segítek Önnek!

Próbálja ki a Lumix S5-öt személyesen a budapesti szaküzletünkben!

Valóban páratlan csereakció és kiterjesztett garancia erre a Lumix S full-frame modellre!

A promóció 2021. július 31-ig, vagy visszavonásig érvényes! A promóció feltételei változhatnak! Mikor, ha nem most érdemes egy full-frame gépre váltani? :)

Csereakcióban 180.000Ft kedvezmény erre a termékre!

 • 180.000Ft értékű csereakció kedvezmény a feltüntetett árból a FOTOPLUSCSERE kuponkóddal!
 • Csak a régi fényképezőgépének az adatait kell megadnia. Bármilyen márkájú, típusú és életkorú fényképezőgép adatait leadhatja számunkra! Elfogadjuk! :)
 • A régi fényképezőgép leadása nem szükséges!

+ 1 év, így összesen 4 év garancia

 • Fontos! A +1 év kiterjesztett garanciát - 2021. augusztus 30-ig - a vásárlónak kell érvényesítenie a My Panasonic oldalon.

A csereakció szabályzata!

A FOTOPLUSCSERE kuponkód erre a termékre 180.000Ft kedvezményt biztosít Önnek a feltüntetett árból az alábbi feltételekkel!

KÉRJÜK OLVASSA EL AZ IGÉNYLÉS MÓDJÁT!

 1. Tegye a kosárba ezt a terméket!
 2. Kattintson a "Rendelési adatok megadásához".
 3. Adja meg a FOTOPLUSCSERE kuponkódot (a számlázási adatok alatt)!
 4. FONTOS! A megjegyzés rovatban írja be a régi fényképezőgép 1. márkáját, 2. modell megnevezését, 3. gyári számát. Bármilyen márkájú, típusú és életkorú fényképezőgép adatait leadhatja számunkra! Elfogadjuk! A régi fényképezőgép leadása nem szükséges!
 5. Kattintson a "Tovább a rendelés ellenőrzéséhez".
 6. Ellenőrizze, hogy a kuponkód kedvezményt sikeresen aktiválta-e!
 7. Vigye végig a rendelését!

Kérdése van az akciókkal kapcsolatban? Írjon a stokucsa.gabor@fotoplus.hu e-mail címre!

Az új Panasonic LUMIX S5 hibrid, full-frame, tükör nélküli fényképezőgép bemutatása

 • A LUMIX S5 kivételes állókép-minőséggel ötvözi a moziminőségű videóteljesítményt. Mindez egy tükör nélküli full-frame fényképezőgép-vázban.

Videó megtekintése a Youtube-on

 • A LUMIX S5 központi eleme a 24,2 megapixeles, 35 mm-es, teljes képmezős (full-frame) CMOS képérzékelő, amely széles dinamikus tartományt biztosít.
 • A LUMIX S5 a Dual Native ISO technológiával akár 51 200-as ISO szinteket is képes kezelni.
 • A tükör nélküli hibrid fotó/videó fényképezőgépek élvonalbeli fejlesztőjeként a LUMIX márka rendelkezik a 4K 10-bites videorögzítésre képes fényképezőgépek legnagyobb választékával*1.

Videó megtekintése a Youtube-on

 • A termékcsalád legújabb tagja a LUMIX S5, amely 4K 60p/50p 4:2:0 10-bites és 4K 30p/25p 4:2:2 10-bites belső rögzítésű felvételekre is alkalmas.
 • Ezenfelül 4K 60p/50p 4:2:2 10-bites HDMI kimenetet is biztosít.
 • A 4K 30p/25p 4:2:0 8-bites belső felvételek időkorlát nélkül rögzíthetők.
 • A Panasonic egyedi hőelvezető technológiájával stabil, hosszú időtartamú videofelvétel érhető el.
 • A LUMIX S5 14+ fokozatos dinamikus tartományt biztosít, amely megfelel egy mozikamera képességének, ráadásul a V-Log / V-Gamut kompatibilis a népszerű VariCam Look kolorimetriával.

Videó megtekintése a Youtube-on

 • A különböző felvételi formátumok és üzemmódok között megtalálható a 4:3 anamorfikus mód, a gyorsított és lassított felvétel a 4K/60p intervallumos felvétel és a 4K HDR is.
 • A mélytanulásos technológia, amely valós időben ismeri fel az alany típusát és részeit, mint például az emberi szemet, arcot, fejet és testet, rendkívül gyors és precíz autofókuszt biztosít a LUMIX S5-nél fotó és videó üzemmódban is.

Videó megtekintése a Youtube-on

 • A Body I.S. (5-tengelyes képstabilizátor) és a LUMIX S sorozat objektívjeiben megtalálható O.I.S. (2-tengelyes optikai képstabilizátor) egyesítésével létrehozott 5-tengelyes Dual I.S. 2 semlegesíti a fényképezőgép remegését, így akár 6,5 fokozattal*² hosszabb záridő is alkalmazható. Strapabíró kialakítás gondoskodik a kiváló megbízhatóságról a profi felhasználók számára is.
 • A fényképezési élményt tovább fokozza a 96 megapixeles nagy felbontású üzemmód (JPEG/RAW), az élőképes kompozit funkció és a HLG Photo üzemmód.
 • A kiváló energiahatékonyságnak és az új, 2400 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően az S5 egy töltéssel körülbelül 470 kép (az élőképes keresővel) illetve 1 500 kép (energiatakarékos élőképes keresővel) készítését biztosítja.
 • A fényképezőgép USB töltést és tápellátást is támogat.
 • A LUMIX S5 két SD kártyafoglalattal rendelkezik (UHS-IIx1 és UHS-I x1), és kompatibilis az 5GHz/2,4GHz Wi-Fi-vel valamint a 4.2-es Bluetooth-szal.

Videó megtekintése a Youtube-on

 • A LUMIX S sorozat teljes képmezős, tükör nélküli fényképezőgépei az L-bajonettrendszert alkalmazzák, amely sokoldalú és időtálló termékeket biztosít a Panasonic, Leica Camera és Sigma termékek felhasználóinak.
 • A Panasonic kínálatában most már négy innovatív modell található a teljes képmezős, digitális, cserélhető objektíves, tükör nélküli fényképezőgépek LUMIX S sorozatában: az S1R, az S1, az S1H és az új S5.
  • A LUMIX S1R ideális nagy felbontású képek készítéséhez.
  • LUMIX S1 egy fejlett hibrid fényképezőgép kiváló minőségű fényképek és videók készítéséhez.
  • A LUMIX S1H-t pedig kifejezetten filmfelvételek készítésére tervezték és fejlesztették.
  • A LUMIX S5 alapjaiban megegyezik ezekkel a hagyományos S sorozatú fényképezőgépekkel, de kompakt és könnyű vázat kapott. Ezzel a választékkal a Panasonic elkötelezett, hogy minden képalkotó igényének megfeleljen, élen járva a fotó-/videokultúra fejlődésében az új, digitális korszakban.

*1 A tükör nélküli, cserélhető objektívű fényképezőgépek között. 2020. szeptember 2-i állapot.
*1 A CIPA szabvány alapján (Fordulás/Bólintás iránya: fókusztávolság f=200 mm az S-E70200 használatakor) A firmware-t a legfrissebb verzióra kell frissíteni.

Tudta? A Fotoplus hivatalos hazai Panasonic Lumix Pro Dealer

Pályázatokhoz, intézmények számára hivatalos árajánlatot készítünk! Vegye fel a kapcsolatot a Fotoplus-al!

Forduljon hozzánk bizalommal! A Fotoplus 1990 óta a hazai fotós piac meghatározó szereplője.

Több százezer fényképezőgépeket, videókamerát értékesítettünk, sok-sok százezer elégedett Partnerünknek!

A Panasonicról

 • Alapítva: 1918. március 17.
 • Alapító: Macusita Konoszuke (alapító), Ócubo Fumio (elnök)
 • Székhely: Japán, Oszaka
 • Éves árbevétel: 21.500 millárd forint (2018-ban)
 • Alkalmazottak száma: 334.000 fő

A Panasonic Corporation vezető szerepet tölt be a világon a szórakoztató elektronikai, építő- és autóipari ágazatok, valamint a B2B vállalkozások számára kidolgozott különféle elektronikai technológiák és megoldások fejlesztésében.

A vállalat, amely 2018-ban ünnepelte alapításának századik évfordulóját, ma már 591 leányvállalatot és 88 társult vállalatot működtet világszerte. A vállalat különböző részlegei egymással együttműködve keresik az innovációval létrehozható új értékeket, hogy jobb életet és jobb világot teremtsenek vásárlóik számára.

Kiváló képminőség nagy fényérzékenységű fotó/videó készítésekor is és Dual I.S a Lumix S5-ben!

A LUMIX S5 egy 24,2 megapixeles 35 mm-es, teljes képmezős (full-frame) CMOS képérzékelővel (35,6 mm x 23,8 mm) rendelkezik, amely széles dinamikus tartományt nyújt és páratlanul tiszta képeket készít. A zajt még ISO 51200 érzékenység mellett is képes minimális szinten tartani a fényképezőgép. Ez teszi ideálissá gyenge fényviszonyok között is.

A LUMIX S5 Dual Native ISO érzékenységgel rendelkezik. Ez a technológia először a Panasonic professzionális VariCam filmkameráinál jelent meg. Általában a zaj az érzékenység emelkedésével arányosan nő az egyszeres natív ISO-t alkalmazó képérzékelőknél.Az S5-ben található új, Dual Native ISO technológiával rendelkező érzékelő az erősítés feldolgozása előtt az érzékenységnek megfelelő optimális kör kiválasztásával minimális szintre csökkenti a zajképződést. A Dual Native ISO a művészi eszközök még szélesebb palettáját biztosítja a filmkészítők számára, akik így kevesebb fény mellett is tudnak dolgozni. A LUMIX S5 Dual Native ISO értékei 640 és 4000*1

A LUMIX S5 maximálisan kihasználja a nagy felbontású képérzékelő előnyeit, és a High Resolution (nagy felbontású) üzemmóddal pontosan ragadja meg a téma részleteit, hogy azokat ne csak RAW de JPEG formátumban is gyönyörű, valósághű képeken lehessen megörökíteni.

A Body I.S. (képstabilizátor) rendszer segítségével automatikusan 8 kép készül egymás után, miközben a képérzékelő elmozdul. Ezt a nyolc képet ezután egy 96 megapixellel egyenértékű (12 000 x 8 000 pixel) képben egyesíti az új Venus Engine, amely rendkívül gyors jelfeldolgozást biztosít. Ezek a csodálatosan nagy felbontású képek ideálisak az állvánnyal tájról, vagy álló alanyokról, például apró részleteket tartalmazó műalkotásokról készített fotóknál.

A mozgásból származó elmosódást kompenzáló alüzemmód használatával mozgó alanyokat tartalmazó kompozícióknál is alkalmazható.

A LUMIX S5 Body I.S. (képstabilizátor) funkciója kiválóan semlegesíti a kézremegés hatását.

A Panasonic egy új algoritmust alkalmazott, amely a giroszenzorból, a képérzékelőből és a gyorsulásmérő érzékelőből nyert adatokkal végzett precíz számítások segítségével semlegesíti a különböző rázkódásokat.

Ez pontosabb rázkódásérzékelést és -szűrést tesz lehetővé, így akár 5 fokozattal hosszabb záridő is alkalmazható*².

A fényképezőgépben működő Body I.S. (5-tengelyes) és a LUMIX S sorozat objektívjeiben megtalálható O.I.S. (2-tengelyes optikai képstabilizátor) egyesítésével létrehozott 5-tengelyes Dual I.S. 2 még hatékonyabban szűri ki a rázkódást, így akár 6,5 fokozattal*3 hosszabb záridő is alkalmazható.

Ezek a képességek rendkívül előnyösek teleobjektíves képeknél és kedvezőtlen körülmények között, mint például a gyenge fényviszonyoknál vagy az egy kézzel készített felvételeknél.

Az 5-tengelyes Dual I.S. 2 képstabilizáció fényképeknél és videofelvételeknél is működik, beleértve a 4K üzemmódot is.

A Body I.S., akkor is kiszűri a nemkívánatos elmozdulásokat, ha a fényképezőgépet O.I.S.-szel nem rendelkező L-bajonettes objektívvel használják.

A Live View Composite (kompozit élőkép) funkcióval a fényképezőgép előre beállított időközönként oldja a zárat és nagy fényerő mellett szintetizálja a képeket egyetlen fotóban.

Míg hosszú expozíciós idejű (bulb) üzemmódban az egymást követő képek fényereje összeadódik, itt csak a célalanyt, a képek világosabb részeit érzékeli, és a felhasználó élő kép segítségével gondos szintetizálást végezhet.

A funkció nagyon hasznos tűzijáték vagy csillagos égbolt megörökítésénél, ahol a hátteret nem kell erősíteni.

*1 Ha a felvétel V-Log üzemmódban zajlik. Az érzékenység a felvételi módtól függ.
*2 A CIPA szabvány alapján (Fordulás/Bólintás iránya: fókusztávolság f=60 mm az S-R2060 használatakor)
*3 A CIPA szabvány alapján (Fordulás/Bólintás iránya: fókusztávolság f=200 mm az S-E70200 használatakor)

Páratlan videoteljesítmény mozifilm minőségű alkotásokhoz a Lumix S5-el!

A tükör nélküli hibrid fotó/videó fényképezőgépek élvonalbeli fejlesztőjeként a LUMIX márka rendelkezik a 4K 10-bites videórögzítésre képes fényképezőgépek legnagyobb választékával*1.

A termékcsalád legújabb tagja a LUMIX S5, amely 4K 60p/50p 4:2:0 10-bites és 4K 30p/25p 4:2:2 10-bites belső rögzítésű felvételekre is alkalmas, akár 30 perces időtartamban.

Ezenfelül 4K 60p/50p 4:2:2 10-bites HDMI kimenetet is biztosít.

A 4K 30p/25p 4:2:0 8-bites belső felvételek időkorlát nélkül rögzíthetők. A fényképezőgép támogatja a HDMI-csatlakozáson történő RAW videokimenetet ATOMOS NINJA V rögzítőre, és egy jövőbeni firmware-frissítéssel a C4K videofelvételt is (részletek a 6. fejezetben érkeznek majd).

A dinamikus tartomány azt a fényerő tartományt jelöli, amelyet a digitális fényképezőgép képes kezelni.

A LUMIX S5 14+ fokozatú dinamikus tartományt biztosít, amely gyakorlatilag megegyezik a Panasonic filmkészítő kamerái által kínálttal, hogy mindent pontosan rögzíthessen a sötét és világos terekben egyaránt.

A színhűség és bőrszín pontos megjelenítése kulcsfontosságú a filmkészítők számára.

A LUMIX S5 a VariCam mozifilm kamerák elismert kolorimetriáját örökölte.

A LUMIX S5 V-Log/V-Gamut segítségével örökíti meg a széles dinamikus és színtartományt. A V-Log lapos képeket biztosít, de megőrzi a kép valamennyi színadatát. Ez nagyobb teret enged a kreatív módosításoknak az utómunkálatok során.

A LUMIX S5 CMOS képérzékelője széles színkorlátot (V-Gamut) kezel. Ez az S5 optimális színtere, ami szélesebb, mint a BT.2020.

A V-Log görbe karakterisztikája a negatív filmet és a V-Gamutot idézi, amely még a filmnél is nagyobb színteret biztosít. 35, a VariCam mozifilm kamerákhoz készített LUTot lehet ingyen letölteni és használni a LUMIX S5 fényképezőgépekkel.

Az S1H/S1 V-Log és a GH5/GH5S V-Log L funkciójával készített felvételekhez egyszerűen társíthatók a színtónusok.

Olyan praktikus eszközök is rendelkezésre állnak mint a Waveform Monitor és a Vector Scope.

A lassú és gyors üzemmóddal lenyűgöző lassított és gyorsított felvételek készíthetők 4K (1-60 fps, 30x gyorsítás és 2,5x lassítás között) vagy FHD (1-180 fps, 60x gyorsítás és 7,5x lassítás között)*² felbontásban.

Az autofókusszal*3 ebben az üzemmódban is éles fókuszban örökíthetők meg az alanyok. Az üzemmód közvetlenül az üzemmód tárcsa segítségével is elérhető.

A 4K felbontásban is elérhető HDR (High Dynamic Range) úgy képes megjeleníteni egy kép sötét és világos részeit, ahogyan azt az emberi szem is látja.

A kamera a videókat egy adott gammagörbével rögzíti, ami kompatibilis az ITU-R BT.2100-zal, és a felhasználók mostantól a Hybrid Log Gammát (HLG) is választhatják a [Photo Stlye]/[Fotóstílus] beállításnál.

A HLG*³ Photo üzemmód szélesebb dinamikus tartományt biztosít, hogy a fények és az árnyékok természetesebb kontraszttal jelenjenek meg a képeken.

A JPEG/RAW fájlok mellett a HLG fotókat HSP fájlban*4 is el lehet menteni, amelyben a nagy fényerejű jelek tömörített formátumban tárolódnak teljes felbontással (5 888 x 3 312, 16:9-ben).

A felhasználók a HLG képeket HDMI-kábeles csatlakozáson keresztül tündöklő színekkel jeleníthetik meg a legújabb HLG-kompatibilis 4K televíziókon vagy egyéb HLG-kompatibilis készülékeken.

A még gördülékenyebb sorozatfelvételekhez a 6K FOTÓ*5 funkció a 30 képkocka/másodperc sebességgel rögzített 6K sorozatfelvételből kiemeli a legjobb időzítéssel készített képet (4:3 vagy 3:2 képarányban), és körülbelül 18 megapixel egyenértékű nagy felbontású képként menti el, így ragadva meg a vissza nem térő pillanatokat.

*1 A tükör nélküli, cserélhető objektívű fényképezőgépek között. 2020. szeptember 2-i állapot.
*2 150 fps vagy annál gyorsabb képrátánál az AF üzemmód MF üzemmódra kapcsol. 180 fps képrátánál a látószög lecsökken. A felvétel leáll, ha a folyamatos felvétel ideje meghaladja a 30 perc hosszúságot.
*3 A “HLG (Hybrid Log Gamma)” egy nemzetközi HDR szabvány (ITU-R BT.2100)
*4 A „HSP” egy HLG formátumú videotechnológiát alkalmazó HDR képformátum.
*5 A 6K FOTÓ nagy sebességű sorozatfelvételi mód 4:3 vagy 3:2 képarányú videofelvételből vág ki állóképeket a 6K képeknek megfelelő, körülbelül 18 megapixeles (kb. 6000 x 3000 valós pixelszám) felbontással.

Villámgyors és pontos AF valós idejű észlelési technológiával a Lumix S5-el!

A LUMIX S5 fotó és videó üzemmódban is rendkívül gyors és precíz autofókuszt biztosít.

A kontraszt autófókusz és DFD (Depth From Defocus) technológiák ötvözésével a fényképezőgép mindössze 0,08 másodperc alatt képes az alanyra fókuszálni*1.

A gyenge fényviszonyok között is kiválóan teljesítő LUMIX S5 a nagyobb fényérzékenységnek és a képérzékelő optimális kalibrálásának köszönhetően -6EV*² fényességérzékelési teljesítményt nyújt a Low Light AF üzemmódban.

A képérzékelő és objektív közötti, akár 480 fps sebességű kommunikációnak köszönhetően élvezhetik a felhasználók a LUMIX S objektívekkel a villámgyors és rendkívül pontos autofókusz előnyeit.

A LUMIX S5 fejlett mélytanulásos technológiát is alkalmaz, amely képes felismerni a különböző alanyokat: embereket, gyorsan mozgó állatokat köztük a kutyákat, macskaféléket és madarakat is.

Embereknél a szemen, arcon és testen túl még a fejet is külön ismeri fel valós időben a rendszer, hogy még pontosabb fókuszálást nyújtson.

A fényképezőgép akkor is követi a személyeket, ha gyorsan mozognak, hátat fordítanak, félre döntik a fejüket vagy eltávolodnak. Ugyanakkor a DFD technológiában elért előrelépésekkel az AFC is fejlődött, amely szintén lehetővé teszi, hogy a felhasználók követni tudják az apró vagy gyorsan mozgó alanyokat, és bármikor tűéles képen örökíthessék meg azokat a zár kioldása után.

*1 11EV széles végállásban S-R24105 objektívvel (CIPA), LVF120 fps beállítással.
*2 ISO100, F1.4, AFS értékekkel

Megbízható teljesítmény és bővíthetőség enged szabad teret a kreativitásnak a Lumix S5-el!

A LUMIX S5 kiválóan hordozható, mégis kimagasló teljesítményt és bővíthetőséget nyújt.

A fényképezőgép váza magnéziumöntvényből készült, hogy ellenálljon a komoly kültéri igénybevételnek, valamint csepp- és porálló*1.

Az optimálisan elosztott hőelvezető elemek a fényképezőgép külseje felé vezetik a hőt, ami stabil, folyamatos videofelvételt eredményez hosszú időtartam esetén is.

A LUMIX S5 fényképezőgép nagy méretű élőképes keresője (Live View Finder - LVF) kimagasló, körülbelül 0,74x nagyítási arányt biztosít.

A rendkívül precíz és gyors OLED (Organic Light-Emitting Diode) kijelző 2 360K képpontos felbontást nyújt.

Az OLED technológiával az LVF folyamatos, nagy érzékenységű, minimális, 0,005 másodpercnél kisebb késésű képet jelenít meg.

A kereső képe körülbelül 20 mm-es távolságból is teljes egészében látható, így szemüveget viselő felhasználók számára is kényelmes.

A hátsó kijelző egy 3,0 hüvelykes, bármilyen szögben elforgatható LCD kijelző 3:2 képaránnyal és 1 840K képpontos felbontással.

A Frame Maker funkcióval felvétel közben különböző képarányokkal (16:9, 4:3, 1:1, 4:5, 5:4 és 9:16) lehet kompozíciót állítani. A REC Frame Indicator keret jelzi, amikor a fényképezőgép videofelvétel készít.

A LUMIX S5 kettő SD memóriakártya-foglalattal rendelkezik: az egyik foglalat az UHS-I, a másik a nagy sebességű és kapacitású UHS-II (Video Class 90) szabvánnyal kompatibilis.

A felhasználó kényelme érdekében a fényképezőgép akkumulátora hálózatról vagy USB kimenetről is tölthető.

A Bluetooth 4.2 kompatibilitás (az ún. BLE: Bluetooth Low Energy) lehetővé teszi az okostelefonhoz vagy tablethez történő azonnali csatlakozást minimális energiafogyasztás mellett.

Ezenfelül a LUMIX S5 beállításai is vezeték nélkül átmásolhatók egy másik S5 fényképezőgépre, ha egyszerre több S5 van használatban.

A Wi-Fi 2,4 GHz (IEEE802.11b/g/n.), mellett a Wi-Fi 5 GHz (IEEE802.11ac)*² szabványt is támogatja a fényképezőgép. A Wi-Fi biztonságos és stabil adatátvitelt és gördülékeny távvezérlést tesz lehetővé.

*A por- és cseppállóság nem jelent garantált védelmet arra az esetre, ha a fényképezőgépet közvetlenül por vagy víz éri.
*2 Az 5 GHz-es Wi-Fi sáv egyes országokban nem elérhető.

Opcionális tartozékok és szoftverek a Lumix S5-höz!

A LUMIX S5 felhasználói számos tartozékkal bővíthetik a funkcionalitást és tehetik még kényelmesebbé a használatot. A DMW-XLR1 mikrofon adapter plug-in típusú adapter XLR mikrofonokhoz, amely minőségi sztereó hangfelvételt tesz lehetővé. Ideális szinkronizált hangfelvételek készítéséhez.

A külön kialakított gombokkal gyorsan és közvetlenül vezérelhető. MIC, LINE és CONDENSER mikrofonok kapcsolhatók be.

A DMW-BGS5 akkumulátoros markolat egy töltéssel 940 kép (élőképes kereső használatával), illetve 3000 kép (energiatakarékos élőképes kereső üzemmódban) készítésére elegendő tápellátást biztosít.

Az S5-höz további tartozékok, például távkioldó (DMW-RS2), hálózati csatoló (DMW-DCC17) és állványos markolat (DMW-SHGR1) is kaphatók.

A LUMIX Tether szoftver lehetővé teszi az USB csatlakozáson keresztül vezérelt felvételkészítést.

A felhasználók PC számítógépről USB-kapcsolaton keresztül vezérelhetik a fényképezőgépüket.

A szoftverrel a számítógép képernyőjén visszanézhetők a képek fotózás közben.

Élő streameléshez LIVE VIEW üzemmódban használható a LUMIX Tether for Streaming (Beta) szoftver.

A LUMIX Sync alkalmazás iOS és Android okostelefonokon és tableteken teszi lehetővé az egyszerű, vezeték nélküli fotóátvitelt. Az alkalmazás segítségével okos készülékekről távvezérelhető a fényképezőgép.

Jövőbeni firmware frissítés a Lumix S5-höz!

A további teljesítményfokozás érdekében 2020 végén firmware-frissítés jelenik meg a LUMIX S5-höz.

A C4K videofelvétel mellett a firmware támogatja majd az 5,9K (5888x3312) 29,97p/25p, 4K (4128x2176) 59,94p/50p és anamorfikus 3,5K (3536x2656)/50p felbontású HDMI-adatátvitelt ATOMOS NINJA V rögzítőre.

Különböző videofelvételi segédek is elérhetőek lesznek: Vector Scope Display, Master Pedestal Adjustment és SS/Gain Operation (SEC/ISO, ANGLE/ISO, SEC/dB). A Fotóstílus új opciókkal bővül: L.MonochromeS és L.ClassicNeo

LUMIX PRO program

A LUMIX S5 részt vesz a LUMIX PRO programban. A LUMIX PRO programot azért indította a Panasonic, hogy a LUMIX falhasználók mindig számíthassanak a támogatásra.

A program szolgáltatásait a tagok nem csak saját országukban, hanem a szakmai útjaik során meglátogatott országokban is igénybe vehetik (a www.lumix-pro.com oldalon további részletek találhatók a jogosultsági szintekről, az országokról és a termékekről, valamint elolvashatók a részvételi feltételek is).

KATTINTSON IDE! RENDELJE MEG AZ ÚJ LUMIX S5-öt A FOTOPLUS-NÁL!

Nézze meg a Lumix S5 online bemutatóját és a Panasonic nagykövetek beszámolóját az új Lumix S5 készülékről!


Videó megtekintése a Youtube-on


Videó megtekintése a Youtube-on


Videó megtekintése a Youtube-on


Videó megtekintése a Youtube-on


Videó megtekintése a Youtube-on

Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Adatvédelmi központ

Funkció és teljesítmény sütik

A Funkcionális cookie-k lehetővé teszi a honlapunknak a már megadott részletek elmentérését és ezen adatok alapján tökéletesített és személyre szabottabb funkciókat kínáljunk. Ezen cookie-k csak anonimizált információkat gyűjtenek és tárolnak, tehát ne tudják követni az Ön egyéb honlapokon való mozgását. A teljesítmény cookie-k arról gyűjtenek adatokat, hogy hogyan használják a honlapunkat. Ezeket arra használjuk, hogy jobban megértsük miként használják a honlapunkat, hogy annak tartalmát és funkcióit javítsuk. Kérjük vegye figyelembe, hogy a funkcionális és teljesítmény cookie-k kikapcsolása korlátozhatja a honlapunk bizonyos funkcióinak működését. A honlapunkon a következő Funkció és Teljesítmény sütik használjuk:

TawkConnectionTime, Tawk_*, TawkCookie, __tawkuuid, _ceg.u, _ceg.s, _utmb, _utmc, _utmv, _utmz, f5avrbbbbbbbbbbbbbbbb, _cfduid, acceptCookie
TawkConnectionTime, Tawk_*, TawkCookie, __tawkuuid
_ceg.u, _ceg.s
_utmb, _utmc, _utmv, _utmz

Feltétlenül szükséges sütik

Feltétlenül szükséges sütik olyan funkciókat biztosítanak, amelyek nélkül a honlapunk nem használhatók rendeltetés szerűen. Ezen cookie-kat kizárólag mi használjuk, ezért ezek az első fél cookie-jai. A feltétlenül szükséges cookie-k használatához az Ön hozzájárulására nincsen szükség. Ezért a feltétlenül szükséges cookiekat nem lehet be és kikapcsolni. A honlapunkon a következő Feltétlenül szükséges sütiket használjuk:

resolution, fotoplussession, language, gdpr_privacy_bar, gdpr_allowed_cookies, gdpr_consent_types

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún. sütiket (cookie-kat) használunk, amelyeknek célja, hogy anonimizált formában látogatottsági információkat gyűjtsön, valamint elképzelhető, hogy bizonyos szolgáltatások nélkülük nem lennének elérhetőek. Egyes cookie-k amelyet használunk harmadik személyek számára gyűjtenek adatokat, amelyeket arra használnak, hogy olyan reklámokat jelenítsünk meg mi és harmadik személyek, amelyek relevánsak Önnek. A sütikről, valamint ezek engedélyezéséről és tiltásáról az Cookie / Süti Tájékoztatóban talál részletes tájékoztatást, vagy a sütiket Ön is bármikor beállíthatja.