Sony RX Instagram fotópályázatA Sony Europe Limited egy instagramos fotópályázatot hirdet a prémiumkategóriás, kompakt Sony RX sorozatú fényképezőgépek felhasználói számára.

Vegyen részt a pályázaton, és ossza meg fényképeit az Instagramon. A pályázaton az Instagramra 2018. április 10. és 2018. június 30. között feltöltött fényképek vesznek részt.

A pályázatra bármilyen jellegű, akár épületről, természetről, utazásról, családi eseményekről vagy bármilyen emlékezetes pillanatról készített képpel lehet nevezni. A benevezett fényképeket kreativitási szintjük, eredetiségük és vizuális/érzelmi hatásuk alapján fogjuk elbírálni, a győztes nevezéseket pedig a Sony csoport weboldalain és közösségi csatornáin jelentjük be.

Az Európában kiválasztott győztes fényképek továbbjutnak egy globális versenyre, ahol a világ különböző pontjairól benevezett fényképek közül választják ki a globális győzteseket.

A globális verseny részeként különdíjban részesítjük az új, rendkívül kompakt, ütés- és vízálló DSC-RX0 (#RX0) digitális fényképezőgéppel készített legjobb fényképet.

Tovább a Sony RX Instagram fotópályázatHOZ

Forrás: Sony

Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz