Simon Teodóra - Fine Art esküvőfotós workshop - 2023. április 14-15-16.

Tipp! Mentsd ezt a linket a kedvencek közé (hogy később is megtaláld a friss információkat)!

null

JELENTKEZZ ITT - 5% KUPONKÓD KEDVEZMÉNNYEL!

Simon Teodóra - Fine Art esküvőfotós workshop - 2023. április 14-15-16. - VILLABOGArT - Festetics-Inkey Kastélypark, Alsóbogát - 5% kedvezmény a FOTOPLUS5 kuponkóddal!

Ajánljuk figyelmedbe Teodóra 2023-as Fine Art esküvőfotós workshopját, amelyen a FOTOPLUS5 kuponkóddal 5% kedvezménnyel vehetsz részt.

A Fotoplus szakembereivel is találkozhatsz! :) A fotózások alatt egy hatalmas gép és optikaparkot biztosítottak a résztvevők számára (válassz előre: Canon, Nikon, Sony, Lumix, Fujifilm, Sigma vázat, objektívet és mindent megteszünk, hogy elhozzuk számodra!).

A három napos interaktív workshop keretén belül classroom oktatásokon vehetsz részt, az előadók által betekinthetsz a nemzetközi és az exkluzív esküvők világába is.

Színesítsd a portfóliód, tágítsd a látóköröd, és tekints bele a nemzetközi esküvői blogok képi világába.

 • Szép képeken felül mi kell vajon ahhoz, hogy egy esküvőfotósnak folyamatosan érkezzenek a megkeresései?
 • Mit kell ahhoz tenni, hogy folyamatosan tudjunk árat emelni?
 • Mi kell ahhoz, hogy az esküvőfotózásból 10 év után is nemcsak saját magunkat, de családot is fenntartsunk?
 • Hogyan lehet stabil bevételt generálni?

Gyere el a tavaszi 3 napos interaktív workshopra, ahol a szép képeken felül átfogó tudásanyaggal térhetsz haza, amely alapjaiban fogja megváltoztatni a fotós vállalkozásod.

 • Végigmentek az esküvő elemein, fotózunk készülődést, szertartást, és lesz rengeteg páros fotózás.
 • Teljes nap az utómunkáról és az utógondozásról fog szólni.
 • Betekintést kapsz a teljes workflowba.
 • Kapcsolatépítés, networking, hasznos tanácsok, modern esküvőfotós személet vizuális és technikai elsajátítása.

null

Tematika

 • 3 napos interaktív workshop
 • Elméleti classroom oktatás
 • Branding, arculat, magabiztos árazás, ügyfélszerzés, social media, SEO, utómunka, nemzetközi esküvők
 • Páros és jegyes-fotózás
 • Modellekkel, dekorral, és kalligrafiával (bride + couple)
 • Top nemzetközi esküvőszervező előadása, esküvőszervező-fotós közötti együttműködésről
 • Bevezetés a filmes fotózásba (contax 645, pentax645)
 • Workflow, utómunka
 • Fotoplus szakemberei segítenek megismerni és kipróbálni legújabb vázakat, objektíveket.

Oké Teó, Fineart workshop - ma már mindenki rámondhatja magára, hogy fineart nem?

"Akik nemzetközi esküvői blogokat, szervezőket, oldalakat követnek, azok számára talán egyértelmű, mi is az, hogy Fineart esküvői stílus, de most nemrég megkérdezte tőlem egy régóta a szakmában levő kolléga is, ezért úgy gondoltam, nem árt, ha egy picit összeszedem ennek a fotózásnak a jellemzőit!

Fineart fotósok a 2010-es évek elején elsősorban médiumformátumú filmre fotózni. Míg a világ ezen részén (Europában) éppen ment ki a divatból a filmre fotózás, Californiában José Villa és szakmai köre újraértelmezte a filmes fotózást az esküvőiparban, és ez a stílus vált uralkodóva az a legnagyobb magazinok, hírességek körében. (Style me Pretty, Brides, The Knot...)

 • Főbb jellemzői mindenképpen a természetes fény használata. Szembe ment az akkori uralkodó vakus trendekkel, nagylátószögű képekkel, HDR-es hatású photoshoppal.
 • Letisztult, modell/portréközpontú esztétikus, nagy hangsúlyt fektet a részletek esztétikus megörökítésére - és a gyönyörű szép bőrszínre. Valahogy úgy lehetne megfogalmazni, hogy a képek önállóan is egy falra függesztve megállják a helyüket...
 • Míg kezdetben egy fotózási stílus, azonban szépen lassan az esküvő többi szereplői is beálltak, szervezők kezdtek csakis kizárólag fineart fotósokkal dolgozni, és egységes portfólió kialakítására törekedni, hiszen dekorosknak, designereknek is érdeke volt, hogy a szolgáltatásuk ezáltal megjelenhessen a Style Me Pretty, Brides, The Knot hasábjain, azaz ezek az esküvők feature-ölve legyenek szép magyarosan írva.
 • A természetes fényen túl az ellenfény, a naplemente környéki - (de nem narancs színek) fotózás - a fuji 400h és portra400 filmek kicsit overexposed hatása teszi a képeket olyan "légiessé" Még mindig keresem a magyar szavakat a stílus körülírására.
 • Ezek a fotósok váltak az Egyesült Államok legdrágább fotósaivá, egy teljes esküvőt is filmre fotóznak, és másodfotósaik azok, akik pedig digitálisra fotóznak. 300-400 kép kerül átadásra, melyet nagy laborokban dolgoznak ki. José Villa, KT Merry, Laura Gordon, hogy csak párat említsek a legnagyobbak közül - esküvői csomagjaik már karrierjük elején is 20.000 dollártól indult - azóta már szinte csak hírességeket fotóznak. Egy filmroll költsége jelenleg is 6000 Ft, melyre 16 kocka fér. Ki lehet számolni, hogy ez Magyarországon valószínűleg nem lenne kifizetődő, mi is egy esküvőn max 2-3 tekercset fotózunk el elsősorban dekor, páros portré, vagy menyasszonyi készülődés alatt. Jelenleg Magyarországon nem üzemel olyan előhívó és szkennelő hely, ahol ezt a minőséget lehetne hozni, mint az alábbi képeken, ezért mi is Spanyolországba küldjük ezeket a rollokat.
 • Ezeken az esküvőkön nagy hangsúly van a környezeten természetesen, egy sötét ablak nélküli helyiségben természetesen nincs lehetőség így fotózni, ezért ezeket a fotósokat is inkább szabadtéri esküvőkre hívják. Europában Toszkána és Provance, Görögország a fellegvára a fineart esküvőknek, számos amerikai jegyespár választja úticélul ezeket a helyeket.
 • Magyarországon is vannak csodás helyszínek, amik alkalmasak arra, hogy akár egy teljes esküvőt ezen színvilág mentén lehessen lefotózni, azonban a sötét templomok, polgármesteri hivatalos ceremóniák nem feltétlen kedveznek ennek a stílusnak.
 • Én a Fineart Workshopon megtanítom azt a szemléletet, ami mentén fotózva el lehet jutni oda, hogy akár egy hasonló porftólió álljon rendelkezésünkre egy szezon végére. Vallom, hogy ha nem is vagyunk mindig ráhatással a környezetre, de minden esküvőről el lehet hozni olyan képeket, amelyek menték akár fineart-ként is definiálhatunk egy esküvőt a végére, és munkánk további hasonló ügyfélkört vonzzon be a későbbiekben. A fineart pedig nem azt jelenti, hogy nem fotózunk pillanatokat, és statikus lenne.A teljes esküvői galériát megtekinthetitek itt.

Aki szeretne egy kicsit belemélyedni ebbe, szeretettel várom a workshopon, amíg van szabad hely!" - Simon Teódora :)

Kinek szól a workshop?

 • Ideális esetben már túl vagy az első 1-2 szezonodon, de mindenképpen fontos, hogy már fotóztál esküvőt.
 • Jelentkezhet bárki, aki még keresi a saját stílusát, esetleg már rálépett a neki tetsző útra.

JELENTKEZZ ITT - 5% KUPONKÓD KEDVEZMÉNNYEL!


null

Miért egyedi ez az interaktív 3 napos workshop?

"A workshop alatt nem lesz tabu téma.

Bármit kérdezhettek, és mindenre maximális őszinteséggel fogok válaszolni. Részletesen bemutatok és elemzek egy teljes anyagot, és elmesélem, hogyan készültek a képek. Egyszóval mindent, ami az esküvőfotózást, és a vállalkozás menedzselését érinti. Bemutatom a teljes esküvői workflow-mat, a megkereséstől, az árajánlat kiküldésen át a képek átadásáig.

A gyakorlati részek során magabiztos instruálást fogunk tanulni, esküvői szertartást imitálunk, 2023-mas trendeknek megfelelő dekort fotózunk, készülődést, flatlay-t, valamint solo és páros portrékat is fogunk fotózni. Betekintést kapsz a nemzetközi esküvői trendek világába, és megmutatom mi kell ahhoz, hogy a vállalkozásodat egy magasabb, akár nemzetközi szintre vihesd.

A 2022-es workshop két napos volt, most 3 napra megyünk - a 2022-es árakon. 2023-ban csak egyszer lesz lehetőség workshopra jönni, és csak a workshop jelentkezőivel fogom megosztani az elmúlt 10 évet, és azt az utat, ami ahhoz kellett, hogy nemzetközi megkereséseim legyenek". - Simon Teodóra

null

Simon Teodóra

"Az esküvők szépsége, dinamikája, megismételhetetlensége az, ami miatt a fotózás ezen ága áll a legközelebb a szívemhez.

Munkásságomban az időtállóság, az elegancia, és a spontaneitás elemei ötvöződnek, nagy hangsúlyt fektetve az esztétikára.

Több, mint 250 esküvőt fotóztam már. Leírni is döbbenet. Volt olyan év, hogy 40 esküvőt fotóztam.

Saját esküvőt fotóztam már az Egyesült Államokban, Indonéziában, Olaszországban, Ausztriában, Németországban, Svájcban, Görögországban, Cipruson, Malajziában, Szingapúrban, és rengeteg további helyen jártam páros fotózás kapcsán.

A workshopon azt a tudást adom át, amit évek alatt kísérleteztem ki, egy olyan tudást, amivel rengeteg időt spóroltam volna meg magamnak, ha akkor ezt valakitől megkapom. Megnézünk különböző helyzetekben fotózási technikákat, fényismeretet, instruálási tippeket, és rengeteg minden best practice-t megosztok az elmúlt 10 évből, amit eddig tanultam, és hasznosítottam.

null

Magával ragadott a Style Me Pretty, a Magnolia Rouge, a Wedding Sparrow, Martha Stewart esküvői világa.

2012 óta tudatosan próbáltam kikísérletezni, mi kell ahhoz, hogy hasonló színvilágú fényképeim legyenek.

Az évek alatt mindig kitartottam egy stílus mellett, nem csapongtam, szerencsére már az elején rátaláltam, mi az, amit képviselni szeretnék.

Lépésről lépésre, évek hosszú tanulása kellett hozzá, hogy kitapossam az utat, és nemzetközi munkáim legyenek, és megjelenjek külföldi blogokon. - Simon Teodóra

Dátum

2023. április 14-15-16.

3 nap: péntektől - vasárnapig

Helyszín

VILLABOGArT - Festetics-Inkey Kastélypark

7433 Alsóbogát, Szabadság u. 4.

Hogyan tudod beváltani az 5%-os FOTOPLUS5 kuponkód kedvezményt?

 1. Nézd meg a részleteket!
 2. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot.
 3. A megjegyzés rovatba írd be: FOTOPLUS5

EHHEZ KATTINTS IDE!

Videó megtekintése a Youtube-on

(Werkvideó a 2022-es workshopról itt!)

Videó megtekintése a Youtube-on

(A kerekasztal beszélgetés itt a Youtube-on)
Az előző, 2022-es Fine Art esküvőfotós workshop is szuperül sikerült! :)

Simon Teodórával már több Fotoplus-os rendezvényen is találkozhattál. Legutóbb a nagy sikerű Fotoplus Kávézó kerekasztal beszélgetésen - Simon Teodórával, Duba Diával Kondella Misivel, Vámos Csabával - az Esküvői fotózás műhelytitkairól beszélgettek.

JELENTKEZZ ITT - 5% KUPONKÓD KEDVEZMÉNNYEL!

null

null

null

null

null

JELENTKEZZ ITT - 5% KUPONKÓD KEDVEZMÉNNYEL!

Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Adatvédelmi központ

Funkció és teljesítmény sütik

A Funkcionális cookie-k lehetővé teszi a honlapunknak a már megadott részletek elmentérését és ezen adatok alapján tökéletesített és személyre szabottabb funkciókat kínáljunk. Ezen cookie-k csak anonimizált információkat gyűjtenek és tárolnak, tehát ne tudják követni az Ön egyéb honlapokon való mozgását. A teljesítmény cookie-k arról gyűjtenek adatokat, hogy hogyan használják a honlapunkat. Ezeket arra használjuk, hogy jobban megértsük miként használják a honlapunkat, hogy annak tartalmát és funkcióit javítsuk. Kérjük vegye figyelembe, hogy a funkcionális és teljesítmény cookie-k kikapcsolása korlátozhatja a honlapunk bizonyos funkcióinak működését. A honlapunkon a következő Funkció és Teljesítmény sütik használjuk:

TawkConnectionTime, Tawk_*, TawkCookie, __tawkuuid, _ceg.u, _ceg.s, _utmb, _utmc, _utmv, _utmz, f5avrbbbbbbbbbbbbbbbb, _cfduid, acceptCookie
TawkConnectionTime, Tawk_*, TawkCookie, __tawkuuid
_ceg.u, _ceg.s
_utmb, _utmc, _utmv, _utmz

Feltétlenül szükséges sütik

Feltétlenül szükséges sütik olyan funkciókat biztosítanak, amelyek nélkül a honlapunk nem használhatók rendeltetés szerűen. Ezen cookie-kat kizárólag mi használjuk, ezért ezek az első fél cookie-jai. A feltétlenül szükséges cookie-k használatához az Ön hozzájárulására nincsen szükség. Ezért a feltétlenül szükséges cookiekat nem lehet be és kikapcsolni. A honlapunkon a következő Feltétlenül szükséges sütiket használjuk:

resolution, fotoplussession, language, gdpr_privacy_bar, gdpr_allowed_cookies, gdpr_consent_types

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún. sütiket (cookie-kat) használunk, amelyeknek célja, hogy anonimizált formában látogatottsági információkat gyűjtsön, valamint elképzelhető, hogy bizonyos szolgáltatások nélkülük nem lennének elérhetőek. Egyes cookie-k amelyet használunk harmadik személyek számára gyűjtenek adatokat, amelyeket arra használnak, hogy olyan reklámokat jelenítsünk meg mi és harmadik személyek, amelyek relevánsak Önnek. A sütikről, valamint ezek engedélyezéséről és tiltásáról az Cookie / Süti Tájékoztatóban talál részletes tájékoztatást, vagy a sütiket Ön is bármikor beállíthatja.