Fotoplus központ (72) 516-906
7623 Pécs, Megyeri út 59. fotoplus@fotoplus.hu

Canon EOS R5 váz

Canon EOS R5 váz
1 699 000 Ft 4 680.44 €
Raktáron
Ingyenes házhozszállítás
A terméket magyarországi számlával és 27%-os áfával értékesítjük.
  • További változatokért kattintson ide

Főbb jellemzők

  • Hihetetlen fejlett videós tulajdonságokkal
  • Egyedi bevezető ár CF Express kártyákra
  • Kijelzővédő üveg és kiegészítők is kaphatók!

Leírás

Canon EOS R5 váz már kapható a Fotoplus-nál!

Rendelje meg Ön is a Fotoplus-nál a Canon EOS R5-öt!

Tanácsadás és információ a 06 309 465 675 telefonszámon!

  • A vevő rendelések mennyisége a Canon EOS R5 esetében - nem csak a hazai piacon - nagyobbak, mint amit a Canon jelenleg teljesíteni tud.
  • Pontosabb információra van szüksége a termékkel, vagy a szállítási határidővel kapcsolatban? Kérjük vegye fel a kapcsolatot e-mail-ben Canon szakértőinkkel: kapcsolat@fotoplus.hu


Videó megtekintése a Youtube-on

Tiéd. Amit csak akarsz
A Canon Inc. bejelentette a EOS R5 kifejlesztését. A professzionális, teljes képmezős, tükör nélküli csúcskategóriás fényképezőgép számos forradalmian új funkciót kínál a fotósok és a filmesek számára.

A képminőség új korszaka
Új szintet állít fel a nagy felbontású állóképek és az elképesztő 8K videominőség terén a 20 kép/mp-es elektronikus zárnak, illetve a 12 kép/mp-es mechanikus zárnak köszönhetően. Az EOS R5 tökéletes, újragondolt és alapjaiban véve is kiváló gép.

Készíts filmeket
Örökítsd meg a legjobb felvételeid lenyűgöző 8K videókkal. A kreatív felvételkészítés izgalmas új lehetőségei várnak rád. Ilyen nagy felbontás mellett a EOS R5 lehetővé teszi a filmkészítés határainak feszegetését és a történetmesélés dinamikus új lehetőségeinek felfedezését.

A stabilitás új mércéjét állítja fel
Az első olyan Canon fényképezőgép, amely a képstabilizálással felszerelt Canon RF objektívekkel összhangban működő, fényképezőgépbe beépített képstabilizálással rendelkezik, hogy lehetővé tegye a legjobb bemozdulás nélküli, szuperéles képek és filmek készítését. Filmezz vagy készíts fényképeket állvány nélkül. Biztos lehetsz abban, hogy mindig a lehető legegyenletesebb és legélesebb eredményt fogod elérni.

Felhőalapú csatlakozás. És ez még nem minden
A Canon vadonatúj image.canon szolgáltatásával összekapcsolható, beépített Wi-Fi-nek köszönhetően menet közben is készíthetsz és átvihetsz képeket és videókat. Az automatikus képátvitellel kompatibilis EOS R5 lehetővé teszi a menet közben történő felvételkészítést és -szerkesztést, illetve az otthoni számítógépre történő automatikus letöltést.

Sokoldalú és adaptív
Ha számít a teljesítmény, nézz a felszín mögé. A kettős kártyanyílásnak köszönhetően sokkal hosszabb a felvételi idő. És mivel a EOS R5 az elképesztő EOS R család tagja – egy olyan lenyűgöző RF objektívfoglalattal, amely a lehető legjobb minőséget és alkalmazkodóképességet kínálja –, a zökkenőmentes integráció érdekében az RF-EF adaptereknek köszönhetően kompatibilis a Canon rendkívüli EF objektívválasztékával is.

Paraméterek

Általános
Gyártó
Canon
Gyári adatlap
Kattintson ide
Kijelző
Elforgatható kijelző
Nincs
Egyéb
Expozíció kompenzáció
Nincs
HDMI kimenet
Nincs
USB 3.0
Nincs
USB C
Nincs
Bluetooth
Nincs
NFC
Nincs
GPS
Nincs
WiFi
Wi-Fi
Nincs
Memóriakártya
Link
Memóriakártya információk