Fujifilm GFX50S II Váz + Fujinon GF 35-70mm kit

Cikkszám: 328-16708458

Főbb jellemzők

 • 51.4MP 43.8 x 32.9mm CMOS Szenzor
 • X-Processzor 4 Image Processzor
 • Dupla SD Kártya Foglalat
 • Pixel Shift Multi-Shot funkció


Videó megtekintése a Youtube-on

GFX50S II 51,4 megapixeles nagy formátumú érzékelője hihetetlen felbontóképességgel büszkélkedhet, amely minden részletet élesen rögzít az egész képkockán.

A fényt a pixelre rögzíti, amely 1,7-szer nagyobb, mint egy teljes képkockás érzékelőé*2, így széles dinamikatartományt és magas jel-zaj arányt ér el. Az így kapott kép mély tónusokat és textúrát reprodukál az árnyékoktól a csúcsfényekig, és minimális zajjal tiszta képet biztosít még gyenge fényviszonyok mellett is. A nagy formátumú érzékelő egyik erőssége, hogy nagyon kis mélységélességre képes. Ezt egészíti ki a GF objektívek élessége, amely kiemeli a fő témát az elmosódott háttérrel szemben, és így még inkább háromdimenziós élességet biztosít.

A fényképezőgépet innovatív módon tervezték, hogy még több úttörő, mobilitást erősítő fejlesztést biztosítson, így a felhasználók a fényképezési területek széles skáláján fedezhetik fel kivételes képminőségét. Integrálja a nagysebességű "X-Processor 4" képfeldolgozó motort és a legújabb algoritmust a megnövelt frissítési sebességű autofókuszrendszerrel, hogy megragadja a döntő helyzeteket. Egy másik erőteljes funkció az öttengelyes, vázba épített képstabilizáló mechanizmus(IBIS), amely akár 6,5 stop képstabilizálást*3 biztosít, a GFX sorozat történetében a legmagasabbat, hogy kompenzálja a fényképezőgép rázkódását kézből történő felvételkészítés során, és minimalizálja a mozgásból adódó elmosódását gyenge fényviszonyok között vagy olyan kültéri beállításoknál, ahol nem lehet állványt használni. Annak ellenére, hogy a fényképezőgép lenyűgöző számú kulcsfontosságú tulajdonságot hordoz magában, mégis kompakt formájú és körülbelül 900 g súlyú. Élvezze a kivételes képminőséget a nagyszerű hordozhatóság mellett, amelyet a GFX50S II full-frame fényképezőgépekkel egyenértékű mérete biztosít. A GFX50S II minden eddiginél közelebb hozza a nagyformátumú képminőség prémium világát a fejlett AF-nek, a nagy teljesítményű vázon belüli képstabilizátornak (IBIS) és a kompakt, könnyű váznak köszönhetően, amely minden tekintetben felülmúlja a hagyományos középformátumú fényképezőgépekét.

 • 55 mm átmérőjű képérzékelő (43,8 mm x 32,9 mm), amely kb. 1,7-szer nagyobb, mint egy 35 mm-es teljes képméretű érzékelő.
 • Egy 50 megapixeles full-frame kamerával összehasonlítva
 • A FUJINON GF63mmF2.8 R WR objektívvel felszerelve


Kiváló képminőség az egyedülálló 51,4 megapixeles, nagyméretű érzékelőnek köszönhetően

 • A GFX50S II 51,4 megapixeles nagy formátumú érzékelővel van felszerelve, amely hihetetlen képfelbontást biztosít a GF objektívvel kombinálva.
 • A fényképezőgép olyan speciális kialakítást használ, amely kisebb fénygyűjtő mikrolencséket alkalmaz az érzékelőn, hogy szélesebb rést hozzon létre a szomszédos pixelek között, ezáltal növelve a pixelenkénti fényfelbontást, ami további képélességet biztosít.
 • Az egy pixelre jutó nagyobb fényfelvevő terület kiváló ISO-érzékenységet, dinamikatartományt és tónusosságot eredményez, kontrollálja a fénypontok/árnyékok kivágását, miközben pontos részletességgel közvetíti a téma textúráját, sőt a jelenet hangulatát is meghatározza.
 • A nagyméretű érzékelő képessége, hogy nagyon sekély mélységélességet produkál, gyönyörűen fókuszon kívülre helyezi a hátteret, ezáltal jobban kiemeli témát, amire a fotós a hangsúlyt akarta fektetni.


A filmszimulációk sokfélesége
A GFX50S II 19 filmszimulációval rendelkezik, köztük a GFX100S bevezetéséhez kifejlesztett "Nosztalgic Neg.", amelyet magas telítettség és lágy tónus jellemez. Használja a különböző tématípusokhoz és jelenetekhez tervezett Filmszimulációs előbeállításokat, miközben élő nézetben ellenőrizheti, hogy azok hogyan hatnak a végső képre.

Kompakt 5 tengelyes vázon belüli képstabilizátor, amely akár 6,5 stop rázkódáscsökkentést biztosít
A GFX50S II öttengelyes képstabilizáló mechanizmussal rendelkezik, amely akár 6,5 stop előnyt*3 biztosít, ami a GFX sorozat történetében a legmagasabb érték. Ezt egy nagy teljesítményű giroszkópos érzékelő és gyorsulásmérő tette lehetővé, amelyek nagy pontossággal képesek érzékelni a mozgásokat. A giroszkópos érzékelőt úgy alakítottuk ki, hogy növeljük érzékelési pontosságát a precíz képstabilizálás érdekében.
Ez a fényképezőgép forradalmasítja a hagyományos középformátumú digitális fényképezőgépek használatának módját. Ahelyett, hogy állványra szerelve lassú és óvatos felvételeket készítene, a GFX50S II képstabilizátorral kézből is kiváló képminőséget tud produkálni.

Gyors és nagy pontosságú AF a nagy sebességű feldolgozómotornak és a legújabb algoritmusnak köszönhetően

 • A GFX50S II gyors és nagy pontosságú AF-rendszerét olyan nagy teljesítményű eszközök segítik, mint a nagy formátumú, nagy felbontású érzékelő, a nagy sebességű "X-Processor 4" képfeldolgozó motor és a legújabb algoritmussal működő képstabilizáló mechanizmus. Az AF kontrasztérzékelési folyamata során a beépített nagy teljesítményű képstabilizáló mechanizmus szabályozza az érzékelő mozgási elmosódását, hogy gyorsabbá és pontosabbá tegye az AF teljesítményét, biztosítva a döntő fotólehetőség megörökítését bármilyen körülmények között.
 • A GFX50S II az X-Processzor 4 és a legújabb algoritmus segítségével javítja az AF frissítési sebességét. Ennek eredményeképpen az arc- / szemfelismerésnél pontosabb autofókusz érhető el az előző modellhez képest.*4 A nagyméretű érzékelő sekély mélységélességel történő használata ellenére a fókusz gyors elérésének képessége nagyban segíti a felhasználókat a mozgással készült portrék fényképezésénél.


Innovatív kompakt és könnyű test a fejlett mobilitás érdekében
A kompakt és nagy teljesítményű, vázon belüli képstabilizátor (IBIS) mechanizmus és a záregység használata a különböző eszközök optimalizált elrendezésével kombinálva, egy nagy formátumú fényképezőgéphez képest logikát meghazudtolóan kompakt vázat eredményezett, amely körülbelül 900 g súlyú, 104,2 mm magas és 87,2 mm mély.

 • A markolatot úgy alakítottuk ki, hogy a fényképezőgép kényelmesen üljön a kézben, biztosítva a kényelmet, jelentősen csökkentve a kéz megerőltetését például nagy zoomobjektív használatakor.
 • A ház rendkívül merev magnéziumötvözetből készült. A különösen a nagyobb terhelésnek kitett objektívtartó alja körül hozzáadott vastagságnak köszönhetően a fényképezőgép váza rendkívül robosztus lett. A GFX50S II 60 helyen időjárásálló szigetelést is kapott, így por- és nedvességálló, és akár -10 ℃-os hőmérsékleten is képes működni. A fényképezőgép kivételes hordozhatósága minden felvételi helyzetben robusztusságával párosul, hogy kiterjessze az ultra nagy felbontású fényképezés világát.


Könnyű kezelhetőség a zökkenőmentes fotózás élményének érdekében

 • A felső panelen található a sok digitális fényképezőgépre jellemző Mode tárcsa, így a felhasználók a megszokott módon kezelhetik a fényképezőgépet. Hat testreszabható C1 - C6 pozíciót kínál, így a felhasználók az egyes pozíciókhoz rögzíthetik a kiválasztott funkciókat, és gyorsan aktiválhatják azokat a zökkenőmentes fotózás érdekében.
 • A felső panelen található egy választó, amellyel azonnal válthat az állókép és a videó üzemmódok között a további kényelem érdekében.
 • A lapos alakú fókuszkar használata csökkenti a fizikai kényelmetlenséget még hosszabb használat után is. Fokozott érzékenységgel reagál a fókuszpont mozgatásakor, így a felhasználók gyorsan elérhetik a fókuszt a kívánt helyen.
 • A felső panelen található a kiváló láthatósággal rendelkező 1,8 hüvelykes al-LCD-monitor, amely a legfontosabb EXIF-beállításokat, például a zársebességet, a rekesznyílást, az ISO-érzékenységet és az expozíciót jeleníti meg. A kijelzőn további információk jelzik az állóképek készítésekor hátralévő képkockák számát és a hátralévő filmezési időtartamot. A kijelző a további kényelem érdekében testre szabható.
 • A hátlapon egy 3,2 hüvelykes, 100%-os lefedettségű fő LCD-monitor található. Három irányban dönthető, hogy lehetővé tegye a nagy és kis szögben történő fényképezést, amelyhez az elektronikus kereső (EVF) nem használható könnyen.


"Pixel Shift Multi-Shot" funkció a hamis színektől mentes 200MP-es képek rögzítéséhez és létrehozásához
A GFX50S II rendelkezik a Pixel Shift Multi-Shot funkcióval, amely képes 200MP-es, hamis színmegjelenítéstől mentes képek készítésére. Az a képesség, hogy egy fotótéma színeit, textúráját és még a hangulatát is a legapróbb részletekig visszaadja, tökéletes választássá teszi a fényképezőgépet az archiváláshoz. A nagyméretű műalkotások és történelmi műtárgyak, amelyeket korábban méretük miatt nehéz volt részletesen lefényképezni, pontos részletességgel, peremtől peremig tartó tisztasággal rögzíthetők.

 • Ez a funkció a fényképezőgép IBIS-ét használja a képérzékelő 0,5 képponttal történő eltolásához, hogy 16 RAW képet rögzítsen fokozatosan, és egyetlen digitális negatív (DNG) RAW-fájlba egyesítse őket a "Pixel Shift Combiner" szoftverben, így egy ultra-nagy felbontású 200MP-es képet készít. A magas pixelszám elképesztő tónusosságot és háromdimenziós meghatározottságot eredményez a szélektől a széléig tartó tisztaság érdekében.
 • A képérzékelőt nagy pontossággal eltolták, hogy minden egyes pixel vörös, zöld és kék színben rögzítse a képadatokat, teljesen kiküszöbölve a hamis színeket, és pontos színinformációkkal rögzítve a témát.
 • A funkció beállítható úgy, hogy 51,4 megapixeles, könnyebben kezelhető, hamis színektől mentes képeket készítsen.
Általános
Gyártó
Gyári adatlap
Fényképezőgépek
Típus
Cserélhető objektíves,Tükör nélküli, Középformátumú (MILC)
Effektív pixelszám
Az érzékelők felbontását többféle módon is megadhatják A képérzékelőket gyártó és a fényképezőgépeket előállító cégek eltérő megoldással is élhetnek. Lehet az érzékelők teljes pixelszámát megadni pl. 3,34 Mpixel, bár ebben olyan pixelek is benne találhatóak, amelyek a képalkotásban nem játszanak közvetlen szerepet. Napjainkban egyre elterjedtebben alkalmazzák a képérzékelők teljes pixelszámának megadása helyett az effektív, vagyis a ténylegesen használt pixelek számának feltüntetését. Így pl. 3,34 Mpixel helyett 3,14 Mpixel, 2,1 Mpixel helyett 1,92 Mpixel. Ez ráadásul könnyebben is kiszámolható, egyszerűen össze kell szorozni a készíthető képek vízszintes és függőleges pixeleinek számát. A gyártók egyszerre több adatot is megadhatnak. Például az általánosan használt 3 Mpixeles gépekben olyan érzékelőt használnak, amely összesen 2140x1560 pixelt tartalmaz, vagyis 3,34 Mpixeles. Ebből ténylegesen 2088x1550 képpont használható, ennyi pixel értékét lehet kiolvasni. Ezt nevezzük effektív pixelszámnak.
51.4 megapixel
Kijelző
LCD átmérője
3.2 coll
LCD felbontása
2360000 pixel
Elforgatható kijelző
Nincs
Video
Video
FULL HD
Video felbontása
1920x1080 pixel
Egyéb
Képstabilizátor
Szenzor eltoláson alapuló
Energiaforrás
Saját Li-ion akkumulátor
Fuji akku típusa
NP-W235
Memóriakártya-foglalat
SD/SDHC/SDXC
Szenzor típusa
CMOS
ISO érzékenység
100, 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400, 12800
Expozíció kompenzáció
Van
HDMI kimenet
Van
USB 3.0
Van
USB C
Van
Bluetooth
Van
NFC
Nincs
GPS
Nincs
WiFi
Wi-Fi
Van
Memóriakártya

null

Ez a Fujifilm termék most kedvezményes áron kapható! - Itt a Fotoplus-nál!

Érdemes most lecsapnod a - korlátozott ideig - kedvezménnyel kapható Fujifilm fényképezőgépek, objektívekre!

A kedvezményes árak érvényesek:

 • Visszavonásig!

Figyelem!

 • A webáruházban feltüntetett árak már a kedvezménnyel csökkentet árak!
 • A kedvezményes árak kizárólag az akciós időszakban vásárolt, vagy igazolhatóan a kedvezményes időszakban megrendelt termékekre él.
Kérdésed van a promócióval, árajánlat készítéssel, készlet infókkal, teszt lehetőségekkel kapcsolatban? Kérjük, hogy írj a fotoplus@fotoplus.hu e-mail címre. Nagyon szívesen segítünk! :)

Kérdésed van a promócióval, árajánlat készítéssel, készlet infókkal, teszt lehetőségekkel kapcsolatban? Kérjük, hogy írj a fotoplus@fotoplus.hu e-mail címre. Nagyon szívesen segítünk! :)

NÉZD MEG AZ ÖSSZES KEDVEZMÉNNYEL KAPHATÓ FUJIFILM VÁZAT, OBJEKTÍVET ITT!

Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Adatvédelmi központ

Funkció és teljesítmény sütik

A Funkcionális cookie-k lehetővé teszi a honlapunknak a már megadott részletek elmentérését és ezen adatok alapján tökéletesített és személyre szabottabb funkciókat kínáljunk. Ezen cookie-k csak anonimizált információkat gyűjtenek és tárolnak, tehát ne tudják követni az Ön egyéb honlapokon való mozgását. A teljesítmény cookie-k arról gyűjtenek adatokat, hogy hogyan használják a honlapunkat. Ezeket arra használjuk, hogy jobban megértsük miként használják a honlapunkat, hogy annak tartalmát és funkcióit javítsuk. Kérjük vegye figyelembe, hogy a funkcionális és teljesítmény cookie-k kikapcsolása korlátozhatja a honlapunk bizonyos funkcióinak működését. A honlapunkon a következő Funkció és Teljesítmény sütik használjuk:

TawkConnectionTime, Tawk_*, TawkCookie, __tawkuuid, _ceg.u, _ceg.s, _utmb, _utmc, _utmv, _utmz, f5avrbbbbbbbbbbbbbbbb, _cfduid, acceptCookie
TawkConnectionTime, Tawk_*, TawkCookie, __tawkuuid
_ceg.u, _ceg.s
_utmb, _utmc, _utmv, _utmz

Feltétlenül szükséges sütik

Feltétlenül szükséges sütik olyan funkciókat biztosítanak, amelyek nélkül a honlapunk nem használhatók rendeltetés szerűen. Ezen cookie-kat kizárólag mi használjuk, ezért ezek az első fél cookie-jai. A feltétlenül szükséges cookie-k használatához az Ön hozzájárulására nincsen szükség. Ezért a feltétlenül szükséges cookiekat nem lehet be és kikapcsolni. A honlapunkon a következő Feltétlenül szükséges sütiket használjuk:

resolution, fotoplussession, language, gdpr_privacy_bar, gdpr_allowed_cookies, gdpr_consent_types

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún. sütiket (cookie-kat) használunk, amelyeknek célja, hogy anonimizált formában látogatottsági információkat gyűjtsön, valamint elképzelhető, hogy bizonyos szolgáltatások nélkülük nem lennének elérhetőek. Egyes cookie-k amelyet használunk harmadik személyek számára gyűjtenek adatokat, amelyeket arra használnak, hogy olyan reklámokat jelenítsünk meg mi és harmadik személyek, amelyek relevánsak Önnek. A sütikről, valamint ezek engedélyezéséről és tiltásáról az Cookie / Süti Tájékoztatóban talál részletes tájékoztatást, vagy a sütiket Ön is bármikor beállíthatja.