Canon EOS 80D digitális fényképezőgép + EF-S 18-200mm IS objektív

Cikkszám: 750-1263C155AA

Főbb jellemzők

 • 24,2 MP-es APS-C szenzor
 • 45 pontos AF rendszer
 • Megosztás és vezérlés WiFi-n keresztül

Engedd szabadjára kreativitásodat

A gyors, egyszerűen vezérelhető kezelőelemekkel és az innovatív technológiai megoldásokkal gyorsan fejlesztheted fotós és videós képességeidet. A másodperc törtrészének eseményei is rögzíthetők a 7 kép/mp sebességű folyamatos felvételkészítés és a jól reagáló 45 pontos kereszt típusú AF-rendszer segítségével, amely nagy pontosságot biztosít a különféle fényviszonyok és objektívek széles választéka esetén.

Lenyűgöző minőség

A 24,2 MP-es APS-C CMOS-érzékelő és a pontos expozíciókat biztosító 7560 képpontos RGB+IR fénymérő érzékelő minden helyzetben hangulatos, élettel teli és részletgazdag képek készítését teszi lehetővé. A nagy, ISO 100–16000 érzékenységi tartomány és a villódzásérzékelés kitűnő eredményeket biztosít kedvezőtlen fényviszonyok mellett, valamint egyenletes expozíciót villódzó mesterséges fényforrások esetén.

Vedd át az irányítást, és fejleszd fotós képességeidet

A 100%-os képkocka-lefedettséget biztosító intelligens keresőn keresztül a teljes felvételedet láthatod a kép beállítása során, és azonnal megjelennek a felvételkészítési beállítások. A 7,7 cm-es változtatható szögű LCD-érintőképernyővel kreatív felvételkészítési szögeket fedezhetsz fel, valamint 5 kép/mp sebesség és folyamatos autofókusz mellett megkomponálhatod és elkészítheted rajta a felvételeket Élőképes nézetben.

Tökéletesítsd filmjeidet

Full HD 60p minőségű filmeket, gördülékeny akciójeleneteket és MP4 formátumú lassított felvételeket készíthetsz a különféle képkockasebességek mellett. A Dual Pixel CMOS AF nagy teljesítményű autofókusz-rendszere ideális a mozgásban lévő téma követéséhez, míg a Timelapse videó, a HDR és a kreatív szűrők segítségével különleges effekteket hozhatsz létre a fényképezőgépen.

Egyszerű megosztás, távvezérelt felvételkészítés

Az NFC és a Wi-Fi egyszerű csatlakoztatást tesz lehetővé. A kompatibilis okostelefonokra és táblagépekre telepített Camera Connect App segítségével egyszerűen vezérelhető a fényképezőgép, és távirányítással készíthetők fotók és videók. A távvezérlésű felvételkészítéshez alternatív megoldásként az EOS Utility szoftver is használható Mac vagy Windows esetében. A Wi-Fi és NFC használatával lehetőség van a Canon Connect Stationre való átvitelre, illetve a kompatibilis nyomtatókon kinyomtathatók a képek.

 • 24,2 MP-es APS-C CMOS-érzékelő
 • 560 képpontos RGB+IR fénymérő
 • Széles ISO tartomány
 • Villódzásérzékelés
 • 45 pontos kereszt típusú AF-rendszer
 • 100%-os lefedettségű kereső
 • Kiváló FullHD videók
 • WiFi;NFC


Videó megtekintése a Youtube-on

Dual Pixel CMOS AF még precízebb élességállítást tesz lehetővé élőkép üzemmódban: Full HD 60p minőségű filmeket, gördülékeny akciójeleneteket és MP4 formátumú lassított felvételeket készíthet a különféle képkockasebességek mellett. A Dual Pixel CMOS AF nagy teljesítményű autofókusz-rendszere ideális a mozgásban lévő téma követéséhez, míg a Timelapse videó, a HDR és a kreatív szűrők segítségével különleges effekteket hozhat létre a fényképezőgépen. A 7,7 cm-es forgatható kijelző tökéletes segítséget kínál a videofelvételek létrehozásához.


Videó megtekintése a Youtube-on

Az új 45 pontos kereszt típusú AF-rendszer, változó fényviszonyok között is bámulatos teljesítményt nyújt, akár 7 képkocka/másodperces sebességgel. A 100% lefedettségű kereső segít a tökéletes komponálásban. Az új Digic 6 processzor bámulatos ISO tartományt (100-16000) biztosít.

A kompatibilis okostelefonokra és táblagépekre telepített Camera Connect App segítségével egyszerűen vezérelhető a fényképezőgép, és távirányítással készíthetők fotók és videók. A távvezérlésű felvételkészítéshez alternatív megoldásként az EOS Utility szoftver is használható Mac vagy Windows esetében. A Wi-Fi és NFC használatával lehetőség van a Canon Connect Stationre való átvitelre, illetve a kompatibilis nyomtatókon kinyomtathatók a képek.

Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz