Nikon D7500 + AF-S DX 18-105 VR kit ( ÚJRACSOMAGOLT )

Cikkszám: 740-VBA510K001RA

Főbb jellemzők

 • 21MP CMOS képérzékelő (DX)
 • ISO50-ISO1640000 érzékenység
 • 3 tengelyes digitális stabilizátor
 • NIKON ÁLTAL ÚJRACSOMAGOLT

A tökéletes kép keresése bármerre elvezetheti Önt. Keresse fel a kívánt helyet a nagy teljesítményű, gyors, könnyen csatlakoztatható D7500-as géppel. Örökítse meg a Nikon D500 csúcsmodelltől örökölt DX-képminőséggel mindazt a szépséget, amire rátalál.
Itt. Vagy ott. Sötétben vagy fénynél. Készítse el élete felvételét. 20,9 megapixeles, DX-formátumú érzékelő. EXPEED 5. 180 ezer képpontos RGB fénymérő-érzékelő.
A D7500 éles, nagy felbontású képeket készít, gazdag tónusátmenetekkel. Élvezni fogja a kivételesen pontos témafelismerést és a kimagasló teljesítményt, amelyet magas ISO-értékek mellett nyújt. Kedvére gyönyörködhet majd a 4K-/UHD-videofelvétel minőségében. Akár állóképeket, akár videókat készít, a beépített Picture Control rendszer segítségével könnyedén teheti meg egyéni kreatív stílusában.
Tökéletesség gyenge fényben is. A D7500 nem fél a sötétben: ISO 100 – 51 200, akár ISO 1 640 000-ig (egyenértékű) kiterjeszthetően.
A gyors EXPEED 5 képfeldolgozó rendszer figyelemre méltó képminőséget nyújt az ISO-tartományban. A finom zaj szintje jelentős mértékben csökken, és még a magas ISO-értékkel készített kivágott képek minősége sem romlik. A Hi 5 beállítás lehetővé teszi az ISO 1 640 000 (egyenértékű) tartományban történő fényképezést, és a legtöbbet hozza ki a rendelkezésre álló fényforrásokból.

Rögzítsen dinamikus kompozíciókat pontos expozícióval. 180 ezer képpontos RGB fénymérő-érzékelő és fejlett fényképezési helyzetfelismerő rendszer
A fényképezőgép 180 ezer képpontos RGB fénymérő-érzékelője és fejlett fényképezési helyzetfelismerő rendszere együtt biztosítják, hogy sikerüljön a felvétel – még akkor is, ha kisebb vagy gyorsan mozgó téma is szerepel a fényképezendő jelenetben. Nagy kontrasztú körülmények között az új csúcsfényre súlyozott mérés a kép legfényesebb elemeit részesíti előnyben, és segít elkerülni a beégett csúcsfényeket tartalmazó képeket.

Bármiről is készít felvételt, az 51 pontos AF-rendszer nyomon követi a témát, majd ráállítja és azon tartja az élességet. Még akkor is, ha a hold fénye az egyetlen.
Az AF-rendszer 15 központi kereszt típusú érzékelőt tartalmaz, és mindig pontos, egészen a lenyűgöző –3 Fé értékig. Készíthet éles felvételeket éjszaka is anélkül, hogy további fényforrást kellene használnia. A Csoportos AF-mező mód továbbfejlesztett témaérzékelést és -követést biztosít olyan esetekben is, ahol a téma viszonylag kisméretű, és közel helyezkedik el nagy kontrasztú vagy zavaró háttérhez.

Emelje videóit új szintre. Akár 30 képet rögzít másodpercenként, rendkívül nagy felbontás mellett.
Készítsen lenyűgöző, 4K/UHD felbontású és 30p sebességű felvételt vagy Full HD (1080p) felbontású videókat akár 50p/60p képkockasebességgel. A fényképezőgép tiszta HDMI-kimenetet kínál: tömörítetlen formátum küldhető át egy külső eszközre és a fényképezőgépben lévő SD memóriakártyára egyaránt. MP4 és AAC formátumban való rögzítés esetén a videó intelligens eszközök számára optimalizálható. A Nikon elektronikus rázkódáscsökkentése jelentős mértékben csökkenti a fényképezőgép bemozdulásának hatását a Full HD minőségű videók kézi rögzítése során.

Alakítsa az utcai jeleneteket és a napfelkeltéket drámai, felgyorsított sorozatokká a beépített időzített fényképezés és a 4K/UHD minőségű időzített videofelvétel funkciók segítségével.
Készítsen könnyedén 4K/UHD és Full HD minőségű időzített videókat a fényképezőgéppel. Az expozíciósimítás funkció csökkenti a nem kívánt vibráló hatást, amikor automatikus expozíciós módban fényképez, például rekesz-előválasztásos mód esetén.
Találja meg a legjobb pillanatot még akkor is, ha az egy elmosódott felvétel része. Készítsen 50 NEF (RAW) vagy 100 JPEG képet egyetlen nagy sebességű sorozattal.
Soha ne maradjon le az események legfontosabb pillanatairól. Készítsen akár kb. 8 kép/mp sebességgel kb. 50 képet 14 bites veszteségmentesen tömörített RAW formátumban. Vagy készítsen akár 100 Nagy JPEG finom képet egyetlen nagy sebességű sorozattal. A sorozatfelvételek készítése folyamán a teljes AF-/AE-követésnek köszönhetően a pontosságot nem áldozza fel a sebesség oltárán.
A kalandos képek mindenütt ott vannak. Érintse meg a vékony, dönthető érintőképernyős kijelzőt, így beállíthatja az élességet, és magaslati nézőpontokból, izgalmas látószögekből fényképezhet.
A 8 cm-es dönthető monitor lehetővé teszi, hogy az AF és a kioldó funkciókat érintéses vezérléssel működtesse az Élő nézetben készülő felvételeknél. Továbbá a jól elhelyezett vezérlőtárcsa és választógomb segítségével könnyen módosíthatja a beállításokat fényképezés közben.


Páratlan kép – akadályok nélkül. Lehetséges egy olyan optikai pentaprizmás keresővel, amely körülbelül 100%-os képfedést biztosít.
A kereső optikai rendszere hihetetlenül tiszta képet nyújt az objektíven keresztül. A napfény, a csillogás és a külső mozgások ki vannak zárva: amit lát, azt fogja viszontlátni a képen. És ha telefotó-objektívet használ, a kereső lehetővé teszi a fényképezési pozíció alkalmazását, amelynek köszönhetően stabilabban tudja tartani a fényképezőgépet.

Ossza meg az izgalmakat. SnapBridge.
Fényképezőgépe mindig legyen kapcsolatban okoseszközével a SnapBridge segítségével. Fényképezéskor szinkronizálja fotóit. Használja az okoseszközt távolról való fényképezéshez.
A Nikon SnapBridge lehetővé teszi, hogy a D7500 folyamatos kapcsolatban legyen okoseszközével a Bluetooth® low energy technológián¹ keresztül. Szinkronizálja fényképeit az eszközével elkészítésük pillanatában anélkül, hogy minden alkalommal újra kellene csatlakozni. A videókat bármikor továbbíthatja a fényképezőgépbe épített Wi-Fi®² kapcsolaton keresztül. A SnapBridge-csatlakozás azt is lehetővé teszi, hogy okoseszközével távolról fényképezzen.

Termékjellemzők:

 • Típus:Digitális tükörreflexes fényképezőgép
 • Objektív rögzítése: Nikon F-bajonett (AF-csatlakozóval és -érintkezőkkel)
 • Tényleges látószög: Nikon DX formátum; a gyújtótávolság 35 mm-es [135] formátumban kifejezve az FX formátumú objektívek gyújtótávolságának körülbelül 1,5-szeresével egyenértékű
 • Képérzékelő: DX, CMOS, 23,5 mm x 15,7 mm
 • Teljes pixelszám: 21,51 millió
 • Porosodáscsökkentő rendszer: Képérzékelő tisztítása, porszemcse-eltávolítási referenciaadatok (Capture NX-D szoftver szükséges)
 • Tényleges pixelszám: 20,9 millió
 • Képméret (képpontban):
 • DX (24 x 16) képterület: (Nagy) 5568 x 3712 (20,6 millió), (Közepes) 4176 x 2784 (11,6 millió), (Kicsi) 2784 x 1856 (5,1 millió);
 • 1,3x (18 x 12) képterület: (Nagy) 4272 x 2848 (12,1 millió), (Közepes) 3200 x 2136 (6,8 millió), (Kicsi) 2128 x 1424 (3 millió);
 • Videók rögzítése során DX képterülettel készített fényképek: (Nagy) 5568 x 3128 (17,4 millió), (Közepes) 4176 x 2344 (9,7 millió), (Kicsi) 2784 x 1560 (4,3 millió);
 • Videók rögzítése során 1,3x képterülettel készített fényképek: (Nagy) 4272 x 2400 (10,2 millió), (Közepes) 3200 x 1800 (5,7 millió), (Kicsi) 2128 x 1192 (2,5 millió);
 • 3840 x 2160 képmérettel készített videók rögzítése során készített fényképek: 3840 x 2160 (8,2 millió)
 • Adattárolás - fájlformátum: NEF (RAW): 12 vagy 14 bites, veszteségmentesen tömörített vagy tömörített, JPEG: a JPEG-alapszabvánnyal kompatibilis, finom (kb. 1: 4), normál (kb. 1: 8) vagy alap (kb. 1: 16) tömörítés, optimális minőségű tömörítési mód választható, NEF (RAW) + JPEG: Egyazon kép NEF (RAW) és JPEG formátumban is rögzíthető
 • Picture Control rendszer: Automatikus, Általános, Semleges, Élénk, Monokróm, Portré, Tájkép, Egyenletes; a választott Picture Control-beállítások módosíthatók, az egyéni Picture Control-beállítások menthetők
 • Adattárolás - adathordozó: SD, SDHC (UHS-I kompatibilis), SDXC (UHS-I kompatibilis)
 • Fájlrendszer: DCF 2.0, Exif 2.31, PictBridge
 • Kereső: Fix betekintési távolságú, pentaprizmás, tükörreflexes kereső
 • Képfedés: DX (24 x 16) képterület: Kb. 100% vízszintesen és 100% függőlegesen, 1,3x (18 x 12) képterület: Kb. 97% vízszintesen és 97% függőlegesen
 • Nagyítás: Kb. 0,94x (50 mm-es f/1,4 objektív végtelenre állítva, –1,0 m–1)
 • Betekintési távolság: 18,5 mm (–1,0 m–1; a kereső szemlencse felületének közepétől mért távolság)
 • Dioptriakorrekció: –2 és +1 m–1 között
 • Mattüveg: AF-mezőkeretekkel ellátott, B típusú BriteView Clear Matte Mark II mattüveg (kompozíciós rács megjeleníthető)
 • Tükör: Gyors visszatérésű
 • Objektívrekesz: Azonnali visszaállású, elektronikusan vezérelt
 • Kompatibilis objektívek: Kompatibilis az AF NIKKOR objektívekkel, ideértve a G, E és D típusúakat (bizonyos megkötések vonatkoznak a PC objektívekre), illetve az AI-P NIKKOR objektívekkel, valamint a nem CPU AI objektívekkel (kizárólag M módban). A IX NIKKOR, az F3AF és a nem AI objektívek nem támogatottak. Az elektronikus távolságmérő az f/5,6 vagy nagyobb maximális rekeszű objektívek esetén használható (az elektronikus távolságmérő támogatja az f/8 vagy nagyobb maximális rekeszű objektívek középső élességpontos rendszerét).
 • Zár típusa: Elektronikus vezérlésű, függőleges lefutású, fókuszsíkban lévő mechanikus zár; az elektronikus első redőnyös zár tükörfelcsapásos kioldási módban is használható
 • Záridő: 1/8000 – 30 mp, 1/3 vagy 1/2 Fé lépésközökkel, hosszú expozíció, időzített, X250
 • Vakuszinkron sebessége: X = 1/250 mp; 1/320 mp vagy hosszabb záridővel tud szinkronizálni (a vaku hatótávolsága lecsökken az 1/250 és 1/320 mp közti záridőtartományban)
 • Kioldási mód: S (egyképes), CL (lassú sorozatfelvétel), CH (gyors sorozatfelvétel), Q (halk kioldás), QC (halk sorozatfelvételi kioldási mód), Önkioldó, MUP (tükörfelcsapás)
 • Képtovábbítási sebesség: akár 8 kép/mp;
 • • CL: 1 és 7 kép/mp között;
 • • CH: 8 kép/mp;
 • Megjegyzés: A fenti képkockasebesség-értékek az alábbi beállítások mellett értendők: folyamatos motoros AF, kézi vagy záridő-előválasztásos automatikus expozíció, 1/250 másodperces vagy rövidebb záridő, a kioldás az a1 (AF-C prioritás) egyéni beállításra állítva, a többi beállítás alapértékre állítva.
 • Önkioldó: 2 mp, 5 mp, 10 mp, 20 mp; 1–9 expozíció 0,5, 1, 2 vagy 3 másodperces időközökben
 • Távvezérlő módok: Késleltetett távkioldás, Gyorsreagálású távkioldás, Távoli tükörfelcsapás
 • Expozíciómérés: TTL fénymérési rendszer a körülbelül 180K (180 000) képpontos RGB-érzékelő használatával
 • Mérési mód:
 • Mátrix: 3D színes mátrixmérés III (G, E és D típusú objektívekkel); színes mátrixmérés III (más CPU-objektívekkel)
 • Középre súlyozott: kb. 75%-os súlyt kap a kép középpontjában lévő 8 mm átmérőjű kör. A kör átmérője 6, 10 vagy 13 mm-re változtatható, vagy a mérés a teljes kép átlaga alapján történik
 • Célpont: 3,5 mm átmérőjű körben mér (a teljes kép kb. 2,5%-a), amelynek közepe a kiválasztott élességpontra esik
 • Csúcsfényre súlyozott: G, E és D objektívvel használható
 • Mérési tartomány (ISO 100, f/1,4 objektív, 20 °C): Mátrixmérés, középre súlyozott vagy csúcsfényre súlyozott mérés: 0 – 20 Fé célpont típusú fénymérés: 2 és 20 Fé között
 • Fénymérő csatolása: CPU
 • Mód: Automatikus módok (automatikus, vaku nélküli automatikus); motívumprogram módok (portré; tájkép; gyermek; sport; közeli; éjszakai portré; éjszakai tájkép; összejövetel/beltéri; tengerpart/hó; naplemente; alkonyat/hajnal; háziállatportré; gyertyafény; virág; őszi színek; étel); speciális hatások módok (éjszakai; szuper élénk; pop; illusztráció; játékkamera hatás; miniatűr hatás; kiválasztott szín; sziluett; fényes; sötét); programozott automatikus rugalmas programmal (P); záridő-előválasztásos automatikus (S); rekesz-előválasztásos automatikus (A); kézi (M); U1 (1. felhasználói); U2 (2. felhasználói)
 • Expozíciókompenzáció:
 • –5 és +5 Fé között, 1/3 vagy 1/2 Fé lépésközzel módosítható P, S, A, M, motívumprogram és HATÁSOK módban
 • Expozíció rögzítése: A fényérték rögzítve a mért értéken
 • ISO érzékenység: ISO 100–51 200, 1/3 vagy 1/2 Fé lépésközzel. További beállítások: kb. 0,3, 0,5, 0,7 és 1 Fé (ISO 50 egyenérték) értékkel ISO 100 alatt és kb. 0,3, 0,5, 0,7, 1, 2, 3, 4 és 5 Fé (ISO 1 640 000 egyenérték) értékkel ISO 51 200 fölött; automatikus ISO-érzékenységszabályozás lehetséges.
 • Aktív D-Lighting: Választható beállítások: Automatikus, Extra magas, Magas, Normál, Alacsony vagy Ki
 • Automatikus élességállítás: Nikon Advanced Multi-CAM 3500 II automatikus élességállítási érzékelőmodul TTL fázisérzékeléssel, finomhangolással, 51 élességponttal (köztük 15 kereszt típusú érzékelő, illetve 1 érzékelővel támogatott f/8), valamint AF-segédfénnyel (hatótávolság: kb. 0,5 és 3 m között)
 • Érzékelési tartomány: –3 és +19 Fé között (ISO 100, 20 °C)
 • Objektívmotor: Folyamatos motoros AF (AF-C), automatikus AF-S/AF-C választás (AF-A), a prediktív élességkövetés automatikusan aktiválódik a téma helyzetétől függően, kézi élességállítás (M): Elektronikus távolságmérő használható
 • Élességpontok: 51, 51 vagy 11 élességpont közül választható
 • AF mező mód: Egypontos AF; 9, 21 vagy 51 élességpontos dinamikus AF-mező, 3D-követés, csoportos AF-mező, automatikus AF-mező
 • Élességrögzítés: Az élesség a kioldógombot félig lenyomva (egyszeri motoros AF) vagy az AE-L/AF-L gomb megnyomásával rögzíthető
 • Beépített vaku: Automatikus, portré, gyermek, makró, éjszakai portré, összejövetel/beltéri, háziállatportré, szuper élénk, pop, illusztráció és játékkamera hatás módban: Automatikus vakuzás automatikus felnyílással P, S, A, M és étel módban: Kézi felnyitás a vaku kioldógombjával
 • Kulcsszám: Kb. 12, manuális vakuzásnál 12 (méterben, ISO 100, 20 °C)
 • Vakuvezérlés:
 • TTL: körülbelül 180K (180 000) pixeles RGB-érzékelő segítségével megvalósított i-TTL vakuvezérlés érhető el beépített vakuval; digitális SLR fényképezőgéppel működő i-TTL kiegyenlített derítővakuzás mátrixmérés, középre súlyozott mérés és csúcsfényre súlyozott mérés esetén, illetve digitális SLR fényképezőgéppel működő általános i-TTL derítővakuzás célpont típusú fénymérés esetén
 • Vaku mód: Automatikus, automatikus vörösszemhatás-csökkentéssel, automatikus hosszú záridejű szinkron, automatikus hosszú záridejű szinkron vörösszemhatás-csökkentéssel, derítő vakuzás, vörösszemhatás-csökkentés, hosszú záridős szinkron, hosszú záridős szinkron vörösszemhatás-csökkentéssel, hosszú záridős szinkron a hátsó redőnyre, szinkron a hátsó redőnyre, ki, automatikus FP nagy sebességű szinkron támogatása
 • Vakukompenzáció: –3 és +1 Fé között, 1/3 vagy 1/2 Fé lépésközzel
 • Vaku készenléti jelzőfénye: A beépített vaku vagy külső vaku teljes töltöttsége esetén világít, teljes vakuteljesítménnyel végzett villantás után villog
 • Vakupapucs: ISO 518 vakupapucs szinkron- és adatcsatlakozókkal és biztonsági retesszel
 • Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszer: i-TTL vakuvezérlés, rádióvezérlésű fejlett vezeték nélküli megvilágítás, optikai fejlett vezeték nélküli megvilágítási rendszer, modellfény, vakuérték rögzítése, színinformációk közlése, automatikus FP nagy sebességű szinkron, AF-segédfény többmezős AF-módhoz
 • Szinkroncsatlakozó aljzat: AS-15 szinkronizálási csatlakozó adapter (külön megvásárolható)
 • Fehéregyensúly: Automatikus (2 beállítás), izzólámpa, fénycső (7 beállítás), közvetlen napfény, vaku, felhős, árnyék, felhasználói beállítás (legfeljebb 6 érték tárolható, célpont módú fehéregyensúly-mérés élő nézetben használható), színhőmérséklet beállítása (2500 és 10 000 K között), valamennyi beállítás finoman hangolható
 • Sorozatkészítés típusai: Expozíció, Vaku, Fehéregyensúly, ADL
 • Élő nézet – élő nézet módok: Fénykép élő nézet, Videó élő nézet
 • Élő nézet – objektív motor: Automatikus élességállítás (AF): Egyszeri motoros AF (AF-S); Állandó motoros AF (AF-F); Kézi élességállítás (M)
 • Élő nézet – AF mező mód: Arcprioritásos AF, Széles mezős AF, Normál mezős AF, Témakövető AF
 • Élő nézet – automatikus élességállítás: Kontrasztérzékelő AF a kép bármely területén (a fényképezőgép automatikusan választja ki az élességpontot, ha az Arcprioritásos AF vagy a Témakövető AF van kiválasztva)
 • Videó - fénymérés: TTL-fénymérési rendszer a fő képérzékelő használatával
 • Videó - fénymérési mód: Mátrixmérés, középre súlyozott mérés vagy csúcsfényre súlyozott mérés
 • Videó - képméret (képpontban) és képkockasebesség: 3840 x 2160 (4K UHD): 30p (progresszív), 25p, 24p; 1920 x 1080: 60p, 50p, 30p, 25p, 24p; 1280 x 720: 60p, 50p. A képkockasebesség tényleges értéke a 60p, az 50p, a 30p, a 25p és a 24p beállításnál sorrendben: 59,94, 50, 29,97, 25 és 23,976 kép/mp; a magas minőség elérhető minden képméretnél, a normál minőség a 3840 × 2160 méret kivételével minden méretben elérhető
 • Videó - fájlformátum: MOV, MP4
 • Videó – videotömörítés: H.264/MPEG-4 Advanced Video Coding
 • Videó – hangrögzítési formátum: Lineáris PCM, AAC
 • Videó – hangrögzítő eszköz: Beépített sztereó vagy külső mikrofon; az érzékenység beállítható
 • Videó - ISO érzékenység: M mód: Elérhető az automatikus ISO-érzékenységszabályozás (ISO 100 és Hi 5 között) kijelölhető felső korláttal; a kézi kiválasztás (ISO 100 és 51 200 között, 1/3 vagy 1/2 Fé lépésközzel) további beállításokkal – egyenértékű körülbelül 0,3, 0,5, 0,7, 1, 2, 3, 4 vagy 5 Fé értékkel (ez utóbbi ISO 1 640 000 egyenérték) ISO 51 200 feletti P, S és A mód esetén: Automatikus ISO-érzékenységszabályozás (ISO 100 és Hi 5 között) kijelölhető felső korláttal, Éjszakai (HATÁS) módban: Automatikus ISO-érzékenységszabályozás (ISO 100 és Hi 5 között) Egyéb módok: Automatikus ISO-érzékenységszabályozás (ISO 100 és 12 800 között)
 • Egyéb opciók: Indexjelölés, időzített videók, elektronikus rázkódáscsökkentés
 • Monitor: 8 cm képátlójú; dönthető, TFT, érintésérzékeny LCD 170 fokos megtekintési szöggel, körülbelül 100%-os képfedéssel, kézi fényerővezérléssel és szemérzékelő funkcióval rendelkező kijelzővel; kb. 922 000 képpontos (VGA)
 • Visszajátszás: Teljes képes és kisképes (4, 9 vagy 72 kiskép, illetve naptár nézet) visszajátszás zoommal, visszajátszás zoommal és kivágással, videó visszajátszása, fénykép és/vagy videó diavetítés, hisztogramkijelzés, csúcsfények, képinformáció, helyadatok kijelzése, kép értékelése és automatikus képelforgatás
 • USB: Hi-Speed USB Micro-B csatlakozóval; ajánlott a beépített USB-port használata
 • HDMI-kimenet: C típusú HDMI-csatlakozó
 • Audiobemenet: Sztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő; tápellátás támogatása)
 • Audiokimenet: Sztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő)
 • Tartozék csatlakozó(k): Vezeték nélküli távvezérlők: WR-1, WR-R10 (külön megvásárolható). Vezetékes távkioldó: MC-DC2 (külön megvásárolható). GPS-egység: GP-1/GP-1A (külön megvásárolható)
 • Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) szabványok: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g. Maximális kimeneti teljesítmény: 8,4 dBm (EIRP)
 • Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) működési frekvencia: 2412 és 2462 MHz között (1–11-es csatorna)
 • Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) biztonság: Hitelesítés: Nyílt rendszer, WPA2-PSK
 • Bluetooth szabványok: Bluetooth 4.1-es verzió; Tartomány (látómező): Körülbelül 10 m, interferencia nélkül; a hatótávolság a jelerősségtől és az esetlegesen jelen lévő akadályoktól függően változik
 • Támogatott nyelvek: Angol, arab, bengáli, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, hindi, holland, indonéz, japán, kínai (egyszerűsített és hagyományos), koreai, lengyel, magyar, marathi, német, norvég, olasz, orosz, perzsa, portugál (portugáliai és brazíliai), román, spanyol, svéd, szerb, tamil, telugu, thai, török, ukrán, vietnami
 • Akkumulátor: Egy db EN-EL15a lítiumion-akkumulátor
 • Hálózati tápegység: EH-5c hálózati tápegység; használatához EP-5B hálózati tápcsatlakozó szükséges (külön megvásárolható)
 • Állványmenet: 1/4 hüvelykes (ISO 1222)
 • Méretek (Sz x Ma x Mé): Kb. 135,5 x 104 x 72,5 mm
 • Tömeg: Kb. 720 g, akkumulátorral és memóriakártyával, vázsapka nélkül; kb. 640 g (csak a fényképezőgépváz)
 • Működési környezet – hőmérséklet: Hőmérséklet: 0 és 40 °C között
 • Működési környezet – páratartalom: 85% vagy kevesebb (lecsapódás nélkül)
 • Mellékelt tartozékok: DK-28 gumi szemkagyló, BF-1B vázsapka, EN-EL15a lítiumion-akkumulátor érintkezőfedéllel, MH-25a akkutöltő (fali hálózati adapter vagy tápkábel mellékelve, típusa és kialakítása az értékesítési országtól vagy régiótól függ), DK-5 keresősapka, AN-DC3 BK szíj, E20 USB-kábel
Általános
Gyártó
Garancia
1 év
Fényképezőgépek
Típus
Tükörreflexes (DSLR)
Effektív pixelszám
Az érzékelők felbontását többféle módon is megadhatják A képérzékelőket gyártó és a fényképezőgépeket előállító cégek eltérő megoldással is élhetnek. Lehet az érzékelők teljes pixelszámát megadni pl. 3,34 Mpixel, bár ebben olyan pixelek is benne találhatóak, amelyek a képalkotásban nem játszanak közvetlen szerepet. Napjainkban egyre elterjedtebben alkalmazzák a képérzékelők teljes pixelszámának megadása helyett az effektív, vagyis a ténylegesen használt pixelek számának feltüntetését. Így pl. 3,34 Mpixel helyett 3,14 Mpixel, 2,1 Mpixel helyett 1,92 Mpixel. Ez ráadásul könnyebben is kiszámolható, egyszerűen össze kell szorozni a készíthető képek vízszintes és függőleges pixeleinek számát. A gyártók egyszerre több adatot is megadhatnak. Például az általánosan használt 3 Mpixeles gépekben olyan érzékelőt használnak, amely összesen 2140x1560 pixelt tartalmaz, vagyis 3,34 Mpixeles. Ebből ténylegesen 2088x1550 képpont használható, ennyi pixel értékét lehet kiolvasni. Ezt nevezzük effektív pixelszámnak.
21 megapixel
Kijelző
LCD átmérője
3.2 coll
LCD felbontása
922000 pixel
Elforgatható kijelző
Van
Video
Video
UHD
Video felbontása
3840x2160 pixel
Egyéb
Képstabilizátor
Optikai
Fényképezőgép színe
Fekete
Energiaforrás
Saját Li-ion akkumulátor
Nikon akku típusa
EN-EL15a
Memóriakártya-foglalat
SD/SDHC/SDXC
Sorozatfelvétel
8fps
Szenzorméret
APS-C
Szenzor típusa
CMOS
ISO érzékenység
100, 51200, auto
Expozíció kompenzáció
Van
HDMI kimenet
Van
USB 3.0
Nincs
USB C
Nincs
Bluetooth
Van
NFC
Nincs
GPS
Nincs
WiFi
Wi-Fi
Van
Memóriakártya

Ezek a Nikon termékek megfelelnek a gyári előírásoknak és 12 hónapos korlátozott garanciát biztosítunk hozzájuk.

Ezek a termékek visszakerültek a Nikon tulajdonába, majd felújították és olyan állapotba hozták, hogy megfeleljen a gyári előírásoknak. Minden felújított terméket alaposan megtisztítottak és az esetlegesen hibás alkatrészeket gyári újra cserélték; de néhány esetben előfordulhat, hogy a korábbi használat jelei láthatóak, például a burkolaton. Minden ilyen termék szigorú tesztelésen esett át és az összes eredeti tartozékot tartalmazza. 12 hónapos korlátozott garanciát biztosítunk a termékekre.

Pénzvisszatérítés és más promóciók
A termékekre nem vonatkozik pénzvisszatérítési promóció vagy egyéb kedvezményes akció, kivéve, ha az adott promócióban ez külön fel van tűntetve.

Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.

A kedvezmény igénybevételéhez szükséges kupon kódot a megrendelést követően küldjük el Önnek a regisztrációs e-mail címére.
Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Adatvédelmi központ

Funkció és teljesítmény sütik

A Funkcionális cookie-k lehetővé teszi a honlapunknak a már megadott részletek elmentérését és ezen adatok alapján tökéletesített és személyre szabottabb funkciókat kínáljunk. Ezen cookie-k csak anonimizált információkat gyűjtenek és tárolnak, tehát ne tudják követni az Ön egyéb honlapokon való mozgását. A teljesítmény cookie-k arról gyűjtenek adatokat, hogy hogyan használják a honlapunkat. Ezeket arra használjuk, hogy jobban megértsük miként használják a honlapunkat, hogy annak tartalmát és funkcióit javítsuk. Kérjük vegye figyelembe, hogy a funkcionális és teljesítmény cookie-k kikapcsolása korlátozhatja a honlapunk bizonyos funkcióinak működését. A honlapunkon a következő Funkció és Teljesítmény sütik használjuk:

TawkConnectionTime, Tawk_*, TawkCookie, __tawkuuid, _ceg.u, _ceg.s, _utmb, _utmc, _utmv, _utmz, f5avrbbbbbbbbbbbbbbbb, _cfduid, acceptCookie
TawkConnectionTime, Tawk_*, TawkCookie, __tawkuuid
_ceg.u, _ceg.s
_utmb, _utmc, _utmv, _utmz

Feltétlenül szükséges sütik

Feltétlenül szükséges sütik olyan funkciókat biztosítanak, amelyek nélkül a honlapunk nem használhatók rendeltetés szerűen. Ezen cookie-kat kizárólag mi használjuk, ezért ezek az első fél cookie-jai. A feltétlenül szükséges cookie-k használatához az Ön hozzájárulására nincsen szükség. Ezért a feltétlenül szükséges cookiekat nem lehet be és kikapcsolni. A honlapunkon a következő Feltétlenül szükséges sütiket használjuk:

resolution, fotoplussession, language, gdpr_privacy_bar, gdpr_allowed_cookies, gdpr_consent_types

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún. sütiket (cookie-kat) használunk, amelyeknek célja, hogy anonimizált formában látogatottsági információkat gyűjtsön, valamint elképzelhető, hogy bizonyos szolgáltatások nélkülük nem lennének elérhetőek. Egyes cookie-k amelyet használunk harmadik személyek számára gyűjtenek adatokat, amelyeket arra használnak, hogy olyan reklámokat jelenítsünk meg mi és harmadik személyek, amelyek relevánsak Önnek. A sütikről, valamint ezek engedélyezéséről és tiltásáról az Cookie / Süti Tájékoztatóban talál részletes tájékoztatást, vagy a sütiket Ön is bármikor beállíthatja.