Fotoplus központ (72) 516-906
7623 Pécs, Megyeri út 59. fotoplus@fotoplus.hu

Sony XQD G 240GB memóriakártya (QDG240F)

Sony XQD G 240GB memóriakártya (QDG240F)
147 890 Ft 402.97 €
Raktáron
Ingyenes házhozszállítás
A terméket magyarországi számlával és 27%-os áfával értékesítjük.

Főbb jellemzők

  • Sony XQD nagy teljesítményű memóriakártya
  • G széria - 240GB kapacitás
  • 440MB/s olvasási és 400MB/s írási sebesség

Leírás

Hozza ki a legtöbbet a sorozatfelvételekből
Az eszközök kiemelkedően gyors írási sebességével a Sony XQD G sorozatú memóriakártyák ideálisak a RAW sorozatfelvétel-készítéshez csúcskategóriás DSLR eszközökkel, melynek köszönhetően akár 200 RAW képet is rögzíthet. Ez másfélszer nagyobb mennyiséget jelent a CompactFlash® kártyákhoz képest*.
*A Sony tesztelése alapján, Nikon D5, RAW 12 bites veszteségmentes tömörítés használatával.
Örökítsen meg még több meghatározó pillanatot
A Sony XQD G sorozatú memóriakártyákat úgy tervezték, hogy lépést tartsanak az Ön kamerájának fényképezési sebességével a puffermemória gyors törlése által. Még több meghatározó pillanatot rögzíthet és sorozatfelvételeket készíthet, még a csúcskategóriás DSLR eszközökkel is.
Megbízható 4K videofelvétel
A kétutas kommunikációnak köszönhetően a Sony egyedülálló vezérlője megbízható 4K videofelvételt biztosít a kompatibilis fényképezőgépeknél fellépő, adatelérésben tapasztalt akadályok elhárításához. A 128 GB-os kártya körülbelül 100 percnyi* 4K XAVC-S (150 Mb/s) felvételt nyújt például a Sony 4K FDR-AX1 fényképezőgép használatakor.
*A felvételi és lejátszási idő egyetlen folyamatos felvételként van megadva. A tényleges időtartamok ennél rövidebbek lehetnek a felvett klipek számától függően.
Fájlmentő szoftver
Időnként előfordul, hogy valamilyen hiba következtében az adatok – például fotók és fájlok – megsérülnek vagy elvesznek. A Sony Fájlmentő szoftvere a sérült vagy elveszett adatok visszaállításának hatékony eszköze, amelyet bárki könnyedén használhat. Egy speciális algoritmus használatával a Sony Fájlmentő szoftvere a RAW képek, MOV fájlok és 4K XAVC-S videofájlok magasabb szintű visszaállítására képes Sony és Nikon eszközök esetén is. Ingyenes letöltésként elérhető a memóriakártyák vásárlói számára*.
*Előfordulhat, hogy nem lehet minden adatot visszaállítani.
Rendkívül masszív héjszerkezet
A Sony egyedülálló technológiáinak köszönhetően a megerősített felület nagyobb tartósságot tesz lehetővé, a süllyesztett érintkezők pedig védelmet nyújtanak a külső sérülésekkel, a porral és az elektrosztatikus kisüléssel szemben, így még zord időjárási körülmények esetén is megbízható teljesítményt nyújt.
Gyors adatátvitel a számítógépre
A Sony XQD/SD kártyaolvasója és USB adapterei tökéletes választást jelentenek az XQD G sorozatú kártyákhoz; jelentősen csökkentik az adatok betöltési idejét, ami sokkal hatékonyabbá teszi a munkafolyamatot. Az átvitel kétszer olyan gyors, mint a CompactFlash® kártyával

Paraméterek

Általános
Gyártó
Sony
Gyári adatlap
Kattintson ide
Memóriakártya
Típus
XQD
Memóriakártya
Link
Memóriakártya információk