Canon EF 100mm f/2.8L IS USM MACRO objektív

Cikkszám: 750-3554B005AA

Főbb jellemzők

  • Látószög: 27 fok
  • Felépítés: 15 lencsetag 12 csoportban

headerFedezd fel, hogy a makrofotózás miként nyit utat egy teljesen új világra. Ha egy pillangó szárnyát vagy egy virág szirmát tökéletes részletgazdagsággal szeretnéd megörökíteni, vagy ha kreatív szeretnél lenni – nagyíts rá minden tárgy felületére, és lenyűgöző mintákra és effektusokra bukkanhatsz. A lehetőségek tárháza végtelen.

A teljesítmény és funkciók terén új mércét jelentő képstabilizátoros makroobjektív

A Canon nagynevű L sorozatának részét képező EF 100 mm f/2,8L Macro IS USM az első olyan objektív, amely közelponttávolságnál nagyon hatékony szög- és elmozdulás-érzékelést is tartalmaz. Ez az objektív 30 cm-es minimális fókuszálási távolságot tesz lehetővé.

Gyors, csendes autofókusz

A gyűrűs USM (ultrahangos motor) csaknem zajtalan működés mellett mozgatja a rendkívül gyors autofókuszt. A fókuszálás kézi üzemmódban állandóan felülírható anélkül, hogy ki kellene kapcsolni az autofókuszt.

Kiváló képminőség

Az objektív belsejében egy ultrakis fényszórású lencsetag hatékonyan szünteti meg a kromatikus aberrációt. Ez nagy felbontású, nagy kontrasztú, kitűnő színvisszaadású, kitűnő minőségű képeket eredményez.

Mutatós háttér-homályosítás

A téma nagy rekeszérték melletti izolálásánál a 9 lamellás, kör alakú blendenyílás hozzásegít a tetszetős, egyenletes háttér-homályosítás létrehozásához.

Akciódús témák megörökítése

A részletek megörökítése

Objektív neve EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM EF 100 mm f/2,8 Macro USM EF 100 mm f/2,8L Macro IS USM
Képstabilizátor Nincs Nincs Van
Legkisebb fókusztávolság 0,2 m 0,31 m 0,3 m
Fókuszáló motor USM USM USM
Tömeg 335 g 600 g 625 g
Méret (szélesség × magasság) 73×69,8 mm 79×119 mm 77,7×123 mm
Rekeszérték f/2,8 f/2,8 f/2,8
Csak APS-C fényképezőgép-vázak Van Nincs Nincs
L sorozat Nincs Nincs Van
Áttekintő táblázat Az EF-S sorozat makroobjektívjei 1,0x-szoros nagyítást és 20 cm-es fókusztávolságot tesznek lehetővé. Segítségükkel az emberi szem képességein túlmutató, megdöbbentően részletgazdag képek készíthetők. Az EF sorozat makroobjektívjei ASP-C fényképezőgépekhez és teljes képmezős fotózáshoz egyaránt használhatók, a képeket pedig (félénkebb élőlények fotózása esetén) nagyobb távolságból, akár 31 cm-es minimális fókusztávolsággal készítheted el. Az első osztályú L sorozatú, optikai minőségű objektívek képstabilizátorral rendelkeznek, amelynek szög- és elmozdulás-érzékelése hatékonyan csökkenti a kis fókusztávolság esetén fellépő rázkódást és bemozdulást.
Általános
Gyártó
Gyári adatlap
Garancia
1 év
Objektívek
Típus
Makró objektívek
Gyújtótávolság
100mm
Fényerő
f/2,8
Képstabilizátor
Van
Bajonett
Canon
Szűrő méret
67mm

Regisztrálja az adott fényképezőgépet és a kompatibilis objektívet a promóciós időszakon belül, és akár 160 000 Ft-os pénzvisszatérítésben is részesülhet! Mutatjuk hogyan, 3 egyszerű lépésben!

Részletek itt!

Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz