Fotoplus központ (72) 516-906
7623 Pécs, Megyeri út 59. fotoplus@fotoplus.hu

Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R OIS WR objektív

Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R OIS WR objektív
559 890 Ft 1 555.25 €
Rendelésre 1-5 nap
Ingyenes házhozszállítás
A terméket magyarországi számlával és 27%-os áfával értékesítjük.

Főbb jellemzők

 • Fujinon objektív X bajonettre
 • Gyújtótávolság: 50-140 mm
 • Fényerő: f/2.8

Leírás


Videó megtekintése a Youtube-on

Egy telefotó zoom a legújabb technológiával

Optikai kialakítása a telefotó képminőség zászlóshajója
Kategóriájának legjobb képminőségét biztosítva, ez a kimagasló telefotó zoom speciális optikai konstrukcióval rendelkezik, 23 lencsetaggal 16 csoportban, öt ED lencsetaggal és egy szuper ED lencsetaggal, így méltán összevethető a fluorit lencsékkel. Maximalizálja a kromatikus aberrációt, és nagy felbontóképességet kínál.

A Fujifilm egyedülálló HT-EBC (magas fényáteresztő elektronsugár bevonat) bevonatával rendelkezik a teljes lencsefelületen, mely kontrolálja szellemképet és a becsillanást és éles, tiszta képeket rögzít. Ráadásul, az újonnan kifejlesztett Nano-GI (Gradient Index) bevonat technológiája megváltoztatja az üveg és a levegő törésmutatóját, hatékonyan csökkentve a diagonálisan beeső fény szellemképeit és a tükröződéseket.
Mint a többi XF objektív, a hét késes írisz sima, kör alakú bokeh effektet kínál. Az optikai tervezést kihasználva, gyönyörű bokeh rögzíthető mind elöl mind a kép hátsó részén.

Egy belső zoom mechanizmusnak köszönhetően az objektív hossza nem változik, így annak egyensúlya továbbra is ugyanaz a teljes zoomtartományban.

Kombinálva a lencsét egy X szériás fényképezőgép vázzal* mely lencse modulációs optimalizáló** (LMO) technológiával rendelkezik, az objektív teljesítménye még tovább nőtt. Az LMO korrigálja a diffrakciót*** éltől élig tartó élességet és realisztikus háromdimenziós hatást kínálva, még kis rekeszállásnál is.
Nagy sebességű, csendes autófókusz a világ első hármas lineáris motorjának köszönhetően

Belső fókuszáló rendszer*4 segíti a nagyasebességű AF. A fókusz objektív súlyának csökkentése és a 120° állítható hármas lineáris motor beépítése nagy sebességű, csendes AF tesz lehetővé.

Gyorsabb AF akkor lehetséges, ha a lencsét egy fázisérzékelő autófókusszal rendelkező X szériás fényképezőgép vázzal kombináljuk. A szinte hangtalan zár segítségével, észrevétlenül készíthet képeket.

Mivel az AF a képérzékelő jelét használja, rendkívül precíz élességállítás lehetséges.

1m legkisebb üzemi távolsággal a teljes zoomtartományban, az optika tökéletes közeli felvételek készítéséhez.
Kategóriájának legjobb képstabilizátor teljesítménye

A nagy teljesítményű giroszenzorak és az egyedi algoritmusnak köszönhetően, megszünteti a hőmérséklet változás miatti jelsodródást, a Fujinon XF50-140mmF2.8 R LM OIS WR objektív kategóriájának legjobb képstabilizátor teljesítményét kínálja. Tiszta F2.8 rekeszértékével, kézben tartva is készíthet telefotó képeket.
Időjárásálló, porálló, és-10°C alacsony hőmérsékletű működés

A lencsehordón elhelyezett időjárásálló tömítéseknek köszönhetően, az optika időjárásálló, porálló, és -10°C alacsony hőmérsékleten is működőképes, így tökéletes társa a FUJIFILM X-T1 kamerának, amely szintén rendelkezik ezzel a védelemmel.
Magas minőség és kényelmes használat

Mind a fókusz mind a rekesz gyűrű fém, valamint a külső a lencse test is, minőségi kivitelben. A nagy tapasztalatnak és az egyéb csúcskategóriás professzionális objektívek ismeretének köszönhetően, mint a műsor-és CinemaScope, a textúra és a gyűrű nyomaték kényelmessé teszi a fotózást még a finom kézi élességállításnál is. A bajonett sárgarézből készült, mely növeli tartósságát.
A kameratesttel együtt, a lencse kb. 60% - a gép teljes tömegének*5,jelentősen csökkentve a fényképész terheit.

Az AF + MF funkció lehetővé teszi a zökkenőmentes kézi élességállítást. Miután megnyomta a zárat a jelenet autofókuszálásához, a manuális fókusz gyűrűvel finomhangolást végezhet*6

Zoom teleobjektív f/2.8 maximális rekesz nyílással a teljes tartományban.


Jellemzők:

 1. Por/víz álló
 2. Ellenáll az alacsony hőmérsékleti hatásoknak
 3. Hármas lineáris motor
 4. Világ legjobb képstabilizátor technológiája a maga kategóriájában
 5. Tökéletes választás portrék, általános kültéri természetfotók készítésére, gyorsan mozgó témák fotózására. Sport és természet fotósoknak egyaránt nagyszerű választás.

Felépítése:

23 lencsetag 16 csoportban

Tulajdonságok:

 1. Gyújtótávolság: 50-140 mm (76-213mm)
 2. Látószög: 31.7° - 11.6°
 3. Aperture tartomány: f/2.8-f/22
 4. Fókusz tartomány: normál: 1m - ∞ macro: 1m- 3m
 5. Külső méret: ø82.9mm x 175.9mm
 6. Tömege: 996g
 7. Szűrőméret: ø72 mmParaméterek

Általános
Gyártó
Fujifilm
Gyári adatlap
Kattintson ide
Objektívek
Típus
Tele zoom objektívek
Gyújtótávolság
50-140mm
Fényerő
f/2,8
Képstabilizátor
Van
Bajonett
Fujifilm X
Szűrő méret
72mm