Fotoplus központ (72) 516-906
7623 Pécs, Megyeri út 59. fotoplus@fotoplus.hu

Laowa 24mm f/14 Probe Lens (Cine) Canon EF

Laowa 24mm f/14 Probe Lens (Cine) Canon EF
896 990 Ft 2 430.87 €
Rendelésre
Ingyenes házhozszállítás
A terméket magyarországi számlával és 27%-os áfával értékesítjük.
 • További változatokért kattintson ide

Főbb jellemzők

 • Optikai felépítés: 27 elem 19 csoportban
 • Legtágabb rekesz: f/14
 • Legszűkebb rekesz: f/40

Leírás


Videó megtekintése a Youtube-on

A "Furcsa, de zseniális", Laowa 24mm f/14 Venus Optics „próbája” egy valóban egyedülálló lencse, amely közeli macro felvételre alkalmas. Hosszú, karcsú lencse felépítése megkülönbözteti, ezt a makro objektívet és 2: 1 maximális nagyítást biztosít 3,81cm minimális fókusztávolsággal és egy 2,03 cm minimális munkatávolsággal. A közeli tárgyak fényképezéséhez kényelmes távolságra helyezheti el magát, továbbá szélesebb látószögű objektívekkel és a hagyományos teleobjektívekkel összehasonlítva nagyobb mélységélesség érhető el.

Az optikai tervezés magában foglalja az extra alacsony diszperziós és extra törésmutatójú elemeket is, amelyek segítenek a kromatikus és a gömb alakú aberrációk csökkentését a nagyfokú tisztaság, szín pontosság és élesség érdekében. A manuális fókuszvezérlés lehetővé teszi az 3,81 cm fokozatot a végtelenig, és az objektív elülső részén egy beépített LED-gyűrűfény van, amely segít fókuszálásban. A lencse hordó elülső részének vékony, 0,2 mm-es átmérője nagyobb lehetőséget kínál az elülső világítási tárgyak számára, továbbá a lencse elülső része vízálló, és lehetővé teszi a vízfelszín alatti vagy más poros helyeken való fényképezést.

Az egyedülálló makró objektív kialakítása nagyobb 2: 1-es nagyítással rendelkezik, minimális fókuszálási távolsága pedig 3,81 cm és a munkatávolság mindössze 2,03 cm.

A hosszú, cső alakú lencse hordó hozzájárul a különálló rovar-szem perspektívához, és a rövid munkatávolság ellenére a lencse hordó hossza kényelmes fényképezési távolságra helyezi a kamerát.

A széles látószögű, 24 mm-es fókusztávolság nagyobb mélységélességet és jobb körülményeket biztosít, mint a hagyományos teleobjektívek, amelyek hajlamosak a tárgyak sekély mélységélességgel történő elkülönítésére.

Az optikai tervezés két extra alacsony diszperziós elemet foglal magában, amelyek a színárnyalást és a kromatikus aberrációt szabályozzák annak érdekében, hogy nagyobb tisztaságot és szín pontosságot biztosítsanak. Egy extra törésmutató elem is szerepet kapott, ami csökkenti a gömb alakú aberrációkat és torzulásokat, hogy javuljon az élesség és a pontos megjelenítés.

A lencse elülső része vízálló, így kényelmesen dolgozhat a víz felszínén vagy poros környezetben.

A lencse elülső részén egy beépített LED-gyűrűfény is van, amely a hordóban lévő mikro-USB-porton keresztül táplálható, hogy a közeli tárgyak megvilágítását biztosítsa a könnyebb fókuszálás érdekében.

Közeli, makro objektívként való használatra tervezve, a kézi fókuszálás lehetővé teszi a végtelenen történő fókuszálást is.

Hét darab lekerekített lamella hozzájárul a kellemes bokeh minőséghez.

Termékjellemzők:

 • Fókusztávolság: 24 mm
 • A rekesz maximális: f/14
 • Minimum: f/40
 • Formátum kompatibilitás 35 mm-es film / teljes keret digitális érzékelő
 • A látószög 85 °
 • Minimális fókusz távolság: 47 cm
 • Nagyítás 2.0x
 • Maximális reprodukciós arány 1: 0,5
 • Optikai felépítés: 27 elem 19 csoportban
 • Lamellák 7db lekerekített

Paraméterek

Általános
Gyártó
Venus Optics
Objektívek
Képstabilizátor
Nincs