Nikon 10-24mm f/3.5-4.5G -15.000 pénzvisszatérítéssel ED AF-S DX NIKKOR objektív

Cikkszám: 740-JAA804DA

Főbb jellemzők

  • 15.000 Ft pénzvisszatérítés
  • Gyújtótávolság: 10 mm - 24 mm
  • Látószög: 109 fok
  • Felépítés: 14 lencsetag 9 csoportban

Próbálja ki az új objektívszimulátorral:

http://europe-nikon.com/hu_HU/product/nikkor-lenses/simulator

- 2,4x zoom objektív 10-24mm-es gyújtótávolság-tartománnyal (35 mm-es formátumban kifejezve: 15-36 mm).

- A rendkívül nagy látószög jóvoltából átfogó tájképek és eltúlzott perspektívájú képek készítésére is alkalmas.

- Kivételes optikai teljesítmény: az objektívet kifejezetten a Nikon DX-formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek képérzékelőihez tervezték.

- ED (extra alacsony szórású) üvegelemek és aszférikus lencsetagok biztosítják a nagy felbontást és a tökéletesebb kontrasztot.

- SWM (Silent Wave Motor) a gyors és halk automatikus élességállításhoz.

- IF (belső élességállítás): a nem elforduló első elem jóvoltából az objektív hossza nem változik, és használhatók a körkörös polarizációs szűrők és az objektívre szerelhető vakutartozékok.

- A csomagban mellékelt tartozékok: rácsúsztatható első objektívsapka, hátsó objektívsapka, napellenző és rugalmas tok.

AI-S Automatikus blendevezérlés mechanikusan. AI-P Automatikus blendevezérlés elektronikusan. AF Autofókusz a vázba épített motor használatával. AF-S Silent Wave Motor: csendes, precíziós, objektívbe épített autofókusz motor. VR Vibration Reduction: a Nikon optikai képstabilizátora. ED Extra-low Dispersion vagy Super ED lencsék. Alacsony színszórású üveglencsék, korrigálják a kromatikus aberrációt és helyes színvisszaadást garantálnak. IF Internal Focus: belsô élességállítású optika, működés közben nem mozdul el a frontlencse, így könnyebben használhatunk polárszűrôket és a képkivágáshoz alkalmazkodó napellenzôt. DX A hagyományos képkockánál kisebb felületű (APS-C) érzékelôt használó fényképezôgépekhez tervezett objektívek. Hagyományos filmes, illetve full frame gépeken nem ajánlott a használatuk. D Az objektív fókuszálás közben, az élesre állított téma távolságáról ad tájékoztatást a gépváznak, ami így pontosabb vakuvezérlést tud biztosítani. G Az ilyen jelölésű objektíveknek nincsen blendegyűrűje, itt a vezérlés csak a gépvázról végezhetô (ezért az ilyen objektívek nem használhatóak számos régi filmes vázon).

Általános
Gyártó
Gyári adatlap
Garancia
1 év
Objektívek
Típus
Nagylátószögű zoom objektívek
Gyújtótávolság
10-24mm
Fényerő
f/3,5
Képstabilizátor
Nincs
Bajonett
Nikon
Szűrő méret
77mm
Napellenző típusa
HB-23

Újra itt a Nikon 100 napos pénzvisszafizetési promóciója! Vigye haza új fényképezőgépét vagy objektívét akár szettben is és igényleje vissza a vételár egy részét!

Részletek itt!

Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz