Nikon 20mm f/1.8G ED AF-S objektív

Cikkszám: 740-JAA138DA

Főbb jellemzők

  • Gyújtótávolság: 20 mm
  • Látószög: DX: 70° , FX: 94°
  • Felépítés: 13 lencsetag 11 csoportban

Ez a dinamikus, rendkívül nagy látószögű és gyors, f/1,8 maximális rekeszértékű, FX-formátumú objektív ideális választás a perspektíva kihangsúlyozásához, a tér megnöveléséhez, valamint az igazán magával ragadó képek készítéséhez. A nagy fényerejű rekesz kis mélységélességet és szép elmosódást eredményez, és az objektív gyenge fényben történő fényképezéskor is remekül teljesít. A nagy teljesítményű optika a kép teljes területén éles felvételeket és minimális torzítást biztosít, a kompakt és könnyű kialakítás pedig remek hordozhatóságot kölcsönöz az objektívnek.

(kép forrása: www.ideaaustralia.com)

Főbb tulajdonságok

Gyors, 20 mm-es, FX-formátumú fix objektív

Nikon DX-formátumú tükörreflexes fényképezőgéppel használva 30 mm-es.

Rendkívül nagy látószög

Hangsúlyozza ki a perspektívát, tágítsa ki a teret és készítsen magával ragadó képeket. Ideális belső térben, utcai riportfotózáskor, átfogó tájképek készítésekor, víz alatti fotózásnál, illetve videók megörökítésekor.

Nagy fényerejű f/1,8 rekesz

Különleges képek kis mélységélességgel és szép elmosódással. Használja ki a rövidebb záridős fényképezés rugalmasságát, készítsen gyenge megvilágításban is éles felvételeket, és élvezze a keresőben látható kép nagyobb fényerejét.

Nagy felbontású képek

Ezzel a nagy képpontszámú érzékelőkhöz illeszkedő objektívvel lenyűgöző fényképek és HD videofelvételek készíthetők. A modern optikai felépítés nagy felbontást és kontrasztot biztosít, és minimális a pontszerű fényforrások körül jelentkező becsillogás.


Nagyszerű optikai teljesítmény

A két ED üvegelem és a két aszferikus lencsetag éles, ragyogó képeket biztosít. A nagy gyújtótávolság ellenére is kivételesen jó a torzításvezérlés, valamint a torzítás és a színszórás legtöbb formája is hatékonyan minimalizált.

Nanokristály bevonat

Még ellenfényben történő fényképezéskor is csökkenti a szellemképeket és tükröződéseket a tisztább felvételek érdekében.

(kép forrása: fotonews24.ru)

Minimális fókusztávolság

0,2 m. Könnyen készíthet olyan közeli felvételeket, amelyeken a téma az egész képet betölti.

Kis méretű és könnyű kialakítás

Ez a könnyű, kompakt és gyors objektív ideális választás azoknak a fotósoknak, akik különféle helyszíneken szeretnének közeli felvételeket és dinamikus képeket készíteni.

Általános
Gyártó
Gyári adatlap
Garancia
1 év
Objektívek
Típus
Nagylátószögű fix objektívek
Gyújtótávolság
20mm
Fényerő
f/1,8
Képstabilizátor
Nincs
Bajonett
Nikon
Szűrő méret
77mm
Napellenző típusa
HB-72
Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz