Pentax HD D FA 15-30mm f/2.8 ED SDM WR objektív

Cikkszám: 790-21280

Főbb jellemzők

  • Pentax bajonettes fényképezőgépekhez
  • APS-C és FullFrame szenzor mérethez
  • Nagy teljesítményű fix fényerejű nagylátószögű objektív
  • Cseppálló kivitel (WR)
  • Ultrahangos élességállítás (SDM)

Kivételes leképező képesség
A PENTAX K-1 35mm-es full-frame digitális SLR fényképezőgépen használva az objektív ultra nagy látószöget biztosít 15-30mm-es gyújtótávolságával. A szélsőséges látószöggel látványos perspektívákból mutathatja meg a felhasználó tájat és belső tereket, de a 30mm-es végállásban pillanatképek készítéséhez is ideális.

Csúcsminőségű optikai design
A zoom objektív három ED (Extra-low Dispersion) és három aszférikus lencsetagot tartalmaz a 18 elemből, ami 13 csoportban helyezkedik el, hogy a képek mindig részletgazdagok, kontrasztosak lehessenek még a képszéleken is, minimális kromatikus aberrációval és torzítással.

Nagy fényerejű objektív, maximum F2,8 rekesszel
Mivel az objektív a teljes zoom tartományban F2,8-as rekeszt biztosít, kellően sokoldalú, hogy a legkülönbözőbb felhasználási területen is bevethető legyen. Az ultra nagy látószög ellenére szép háttérmosás érhető el, emellett számos makró feladatra is alkalmas lehet a 28 centiméteres minimum fókusztávolságával.

Beépített SDM (Supersonic Direct-drive Motor)
Az új generációs SDM motor beépítésével az objektívvel lehetővé válik a gyors és halk élességállítás, így a felhasználó gyorsan tud reagálni minden pillanatban.

Időjárásálló konstrukció
A speciális tömítéseknek köszönhető, megbízható időjárásálló kialakítás megakadályozza a nedvesség objektívbe való bejutását.Egy PENTAX időjárásálló fényképezőgép vázzal párosítva egy strapabíró, megbízható képalkotási rendszert tarthat a kezében a felhasználó.

HD bevonat a nagyfelbontású képekért
Az objektív a PENTAX által fejlesztett többrétegű HD bevonattal* lett kezelve. A hagyományos többrétegű bevonatokkal szemben a PENTAX HD bevonata hatékonyabban szűri ki a becsillanásokat és jobb fényáteresztő képességet biztosít, kontrasztosabb, telítettebb, szellemképektől mentes fényképeket eredményezve rossz fényviszonyok között, például ellenfényben.

Fényerő: 2.8

Gyújtótávolság: 15-30mm

Szűrőméret:

Felépítés: 18 lencse 13 csoportban

Méret (átmérő x hossz): 98.5x143,5 m

Tömeg: 1040g

Tartozék: első-hátsó objektívsapka, napellenző és állványgyűrű

Egyéb tulajdonságok:

alacsony színszórású lencsetagok (ED) / Quick-Shift fókusz rendszer (QS) /cseppálló kivitel (WR) / többrétegű tükrözésmentesítő lencsebevonat (HD) / leképezési hibákat megszüntető lencsetagok (AL) / ultrahangos élességállítás (SDM) / víz és portaszító lencse bevonat (SP)

Általános
Gyártó
Garancia
1 év
Objektívek
Típus
Általános zoom objektívek
Gyújtótávolság
24-70mm
Fényerő
f/2,8
Képstabilizátor
Nincs
Bajonett
Pentax
Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz