Fotoplus központ (72) 516-906
7623 Pécs, Megyeri út 59. fotoplus@fotoplus.hu

Sigma 24mm f/1.4 (A) DG HSM Sony E-bajonettes objektív

Sigma 24mm f/1.4 (A) DG HSM Sony E-bajonettes objektív
277 890 Ft 757.19 €
Rendelésre
Ingyenes házhozszállítás
A terméket magyarországi számlával és 27%-os áfával értékesítjük.
 • 3 év garancia

Főbb jellemzők

 • Fókusztávolság: 24 mm
 • Maximális rekesznyílás: f/1,4
 • Fényképezőgép típus: Sony E

Leírás

A Sigma 24 mm-es f/1.4 DG HSM objektív tagja a Sigma Global Vision sorozat kiemelkedő fontosságú Art vonalának, melyet a fejlett optikai konstrukció és robusztus fizikai kialakítás jellemez. Három "F" Low Dispersion (FLD) elem és négy Különleges Low Dispersion elem kombinációja segít a kromatikus aberrációk jelentős csökkenésének elérésében, miközben egy pár aszferikus elem található, a lencsék hátsó részében, minimálisra csökkentve a további torzulásokat és aberrációkat. A 15 lencse tag, 11 csoportos optikai kialakításnak köszönhetően egyenletes perifériás fényerőt és élességet biztosít, még akkor is, ha a f/1,4 maximális rekesznyíláson dolgozik. A lencsetagokra egy Super Multi bevonatot is alkalmaztak, hogy csökkentsék a becsillanást és a szellemképeket a nagyobb kontraszt és színhűség érdekében.

Az optikai teljesítményt kiegészítettek egy Hyper Sonic Motorral, amely gyors, sima és közeli, néma autofókusz teljesítményt biztosít. Ez a fókuszáló motor lehetővé teszi a teljes körű kézi fókuszpont-felülbírálást, kifinomult kézmozdulatokkal a fókusz gyűrű forgatásával. Ezenkívül kilenc kerekített lamella hozzájárul a kis mélységélesség-technikával végzett munkák során keletkezett gyönyörű bokeh effektekhez.

A Sigma Global Vision sorozatában található Art vonal részeként ez a lencse úgy lett kialakítva, hogy valóban figyelemre méltó optikai teljesítményt nyújtson, és ideális legyen kreatív és művészi felhasználáshoz.

A nagylátószögű objektív fullframe szenzoros Sony E-bajonettes tükör nélküli fényképezőgépekhez készült, de használható az APS-C modellekkel is, ahol 36 mm-es ekvivalens gyújtótávolságot biztosít.

Az f/1,4-es maximális rekesz jól alkalmazható alacsony fényviszonyok mellett történő munkavégzéshez, és fokozottan szabályozza a fókuszpozíciót a kis mélységélességes-technikák alkalmazása során.

Ez a lencse fejlett optikai struktúrával lett kifejlesztve, mind a nagyfelbontás, mind az élesség elérése érdekében konzisztens megvilágítás mellett. Az aszférikus elemek egyike, az optikai kialakítás hátsó részénél, torzulás és tengelyirányú kromatikus aberráció elkerülése miatt lett kialakítva. Ugyanakkor lehetővé teszi a gyors f/1,4 maximális rekesz teljes körű használatát is, fenntartva a fényerőt és az élességet.

Három FLD és négy SLD üvegelem került beépítésre a lencsetervezésnél, hogy kijavítsa a kromatikus aberrációkat az egész fókuszálási tartományban, és segítsen a nagyfokú képélességet, tisztaságot és kontrasztot a fókuszpont vagy a rekesz érték beállításától függetlenül.

A lencsetagokra Super Multi-Layer Coating-ot alkalmaztak, hogy minimalizálják a becsillanást és a szellemképeket, és hozzájáruljanak a kontrasztban gazdag és szín-semleges képek előállításához, még háttérvilágítás esetén is.

Az integrált HSM (Hyper Sonic Motor) gyors és csendes autofókuszt biztosít, amelyet egy optimalizált AF algoritmus egészít ki, hogy finomabb fókuszálási teljesítményt nyújtson. A HSM lehetővé teszi a teljes körű kézi fókusz vezérlést, egyszerűen a fókuszgyűrű forgatásával bármikor.

A lekerekített kilenc lamella elősegíti a nagy mélység éleséggel való munkát és gyönyörű bokeh effekteket hozhat létre.

A lencse termikusan stabil kompozit (TSC) anyagból készül, a hagyományos fémekkel együtt, a nagyobb pontosság és a széles hőmérsékleti változásokhoz. A bajonett rézből készült, a pontosság és a tartósság érdekében. A mellékelt lencsevédő gumi csatlakozóval ellátott, biztonságos rögzítéshez.

Termékjellemzők:

 • Fókusztávolság: 24 mm
 • Maximális rekesznyílás: f/1,4
 • Minimum: f/16
 • Fényképezőgép típus: Sony E
 • Formátum kompatibilitás: 35 mm-es APS-C / Full frame digitális érzékelő
 • Belátható szög: 84.1 °
 • Minimális fókusztávolság: 9,84 "(25 cm)
 • Maximális reprodukciós arány: 1: 5.3
 • Optikai tervezés: 15 lencsetag 11 csoportban
 • Lamellák: 9, lekerekített
 • Autofókusz: Igen

Paraméterek

Általános
Gyártó
Sigma
Gyári adatlap
Kattintson ide
Garancia
3
Objektívek
Típus
Nagylátószögű fix objektívek
Gyújtótávolság
24mm
Fényerő
f/1,4
Képstabilizátor
Van
Bajonett
Sony E