Fotoplus központ (72) 516-906
7623 Pécs, Megyeri út 59. fotoplus@fotoplus.hu

Tamron 28-300mm f/3.5-6.3 Di VC PZD objektív (Nikon F)

Tamron 28-300mm f/3.5-6.3 Di VC PZD objektív (Nikon F)
289 890 Ft 798.60 €
Rendelésre Rendelésre - Akár 24 órán belül
Ingyenes házhozszállítás
A terméket magyarországi számlával és 27%-os áfával értékesítjük.
  • További változatokért kattintson ide

Főbb jellemzők

  • All-In-One Full-Frame objektív
  • 28-300mm gyújtótávolság
  • PZD autofókusz

Leírás


Videó megtekintése a Youtube-on

Az all-in-one objektívek azok a speciális, kompakt méretű optikáink, amik a nagylátószögtől a telefotóig terjedő zoomtartománnyal rendelkeznek.

Aprólékos és kitartó fejlesztés gyümölcse ez a full-frame vázakhoz készült objektív. Fantasztikus  optikai teljesítménye, és a rugalmas alkalmazhatósága miatt a legtöbb fényképészeti feladatot meg tudjuk oldani vele. Kompakt méretéből és kicsi súlyából adódóan kényelmes használni és könnyű utazni vele. Ilyen egy utazózoom.

A sokoldalúságot egy rendkívül gyors, ultrahangos motorokkal működtetett automatikus élességállító rendszer, és az általunk kifejlesztett VC optikai képstabilizátor segíti.

PZD - tűéles és gyors élességállítás

Ebben az objektívben ultrahangos motorok mozgatják a lencséket. Az ultrahangos motor egy olyan speciális villanymotor, amelyben a forgórész elmozdulását az álló részben piezoelektromos úton keltett ultrahang rezgések váltják ki. Ez csendesebb, gyorsabb és pontosabb autófókuszt tesz lehetővé, mint a hagyományos motorok.

VC képstabilizálás (Vibration Compensation)

A gyors autófókusz nem elég: fontos, hogy a bemozdulásos elmosódást is elkerüljük. A VC objektívek kiállták a próbát: elmosódás nélküli, éles képeket készítenek, igencsak rossz fényviszonyok között is.

A Sony vázakhoz készült objektívek nem használnak optikai képstabilizálást, mivel ez a funkció be van építve a Sony fényképezőgépekbe.

Cseppálló konstrukció

A szabadtéri örömfotózásnak nem lesz akadálya egy kis víz: Ezt az objektívet időjárásálló szigeteléssel terveztük. Ez azt jelenti, hogy a ráfröccsenő vízcseppek nem ártanak neki, de folyó vízbe természetesen nem tanácsos beleejteni.

Paraméterek

Általános
Gyártó
Tamron
Gyári adatlap
Kattintson ide
Objektívek
Típus
Nagy átfogású zoom objektívek
Gyújtótávolság
28-300mm
Fényerő
f/3,5-6,3
Képstabilizátor
Van
Bajonett
Nikon F
Szűrő méret
67mm