Tamron SP 15-30mm f/2.8 DI VC USD objektív Nikonhoz

Cikkszám: 791-A012N

Főbb jellemzők

  • Csomagajánlat!
  • Tamron objektív Nikon bajonettel
  • FullFrame és APS-C szenzor mérethez
  • Nagylátószögű, fix fényerős zoom objektív

Regisztráció esetén 5 év kiterjesztett Tamron garanciával.

1. Kiemelkedő teljesítmény és képminőség 13 csoportba rendezett 18 lencsetagja, XGM (aszférikusan öntött üveg) és LD (alacsony színszórású) speciális elemeket is tartalmaz. A lencsehibák, mint a geometriai torzítás és a színi hibák hatékonyan kompenzálva vannak, ezáltal nyújt az objektív kiemelkedő rajzolatot a teljes zoomtartományban, képszéltől-képszélig.

2.A stabilizátor (VC) hathatós segítséget nyújt éjszakai, illetve kevés fényben való fotózáskor Nagy igény mutatkozott a fotósok részéről a nagylátószögű objektívekbe való stabilizátor beépítésére. A VC stabilizátor működését kifejezetten ehhez az objektívhez hangolták, hogy az ultranagylátószögű zoomátfogás teljes tartományában a legoptimálisabban működhessen. Ez növeli az objektív éjszakai és sötétben való használhatóságát.

3.Az eBAND és a javított BBAR bevonatok előnyei A BBAR (Széles spektrumú reflexiógátló bevonat) bevonat tovább javult, hogy a fényspektrum minél szélesebb tartományában hatásosan láthassa el feladatát. Az eBAND bevonattal párosítva hatásosan gátolja a szellemkép képződést és a becsillanást, melyek gyakori problémái az ultra nagylátószögű objektíveknek. Így sokkal kontrasztosabb, kristálytiszta képek készülhetnek az új objektívvel

4.“Romlásgátló” bevonat a frontlencsén, a Tamronnál először A domború felületű, nagy méretű frontlencse miatt nem könnyű az objektív védő szűrővel való ellátása. A Tamron történetében elsőként a frontlencse ellenállóságát bevonattal igyekeztek növelni, amely vízlepergető hatású, illetve taszítja az egyéb szennyeződéseket, ezáltal egyszerűbbé téve az objektív tisztítását.

5.Lenyűgöző háttér elmosés (“bokeh”) a maximális f/2.8-as rekeszértéken Természetes, kellemes háttérelmosás érhető el, amikor a téma közel helyezkedik el a fotóshoz, még nagy látószög esetén is. A 9 lamellás rekeszfelépítésnek köszönhetően a “bokeh” még 2 blendés szűkítés esetén is közel kör alakú marad, ezzel javítva a háttérelmosást.

6.Megbízható autofókusz

Az autofókusz sebessége és pontossága még tovább javult. Az USD*3(Ultraszónikus csendes motor) fókuszmotor nagy nyomatékának és gyors reakcióidejének köszönhetően mindig tökéletesen éles képeket eredményez, mivel minimálisra csökkenti a fókuszálás okozta késedelmet. Mindezt nagyon alacsony zajkibocsátás mellett teszi, Beépítésre került a Tamron teljes idős manuáli fókusz rendszere, amivel lehetőség van az apró fókusz pontosítások elvégzésére anélkül, hogy ki kéne lépni az autofókusz beállításból.

7.Mellékelésre kerül a "SILKYPIX" RAW képfeldolgozó szoftver, mely kifejezetten a Tamron SP szériájához lett optimalizálva A SILKYPIX képkidolgozó szoftver a RAW képek magas minőségű kidolgozása mellett az egyéni stílus és ízlés kibontakoztatására is kínál lehetőséget. Lehetőség van a fehéregyensúly, szín, élesség és a tónusgörbe módosítására. A SILKYPIX szoftver újabb lehetőségeket kínál a már meglévő alapfunkciók mellett, mint például a lencsehibák korrekciója (színhibák, torzítás,vignettálás ), amelyeket a használt Tamron objektívhez igazít a program. A Tamron objektívek optimális használat mellett – melyek híresek minőségükről- képesek a legmagasabb fotográfiai igényeket is kielégíteni.

*1VC (Vibráció kompenzáció) A Tamron által szabadalmaztatott képstabilizátor mechanizmus. *2Az eBAND bevonat új nanotechnológiás teknikával készült, hogy minél jobban csökkentse a nemkívánt reflexiókat

*3USD (Ultraszónikus csendes motor) a Tamron teljes idős manuáli fókusz rendszere

Általános
Gyártó
Gyári adatlap
Garancia
5 év
Objektívek
Típus
Nagylátószögű zoom objektívek
Gyújtótávolság
15-30mm
Fényerő
f/2,8
Képstabilizátor
Van
Bajonett
Nikon
Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz