Fotoplus központ (72) 516-906
7623 Pécs, Megyeri út 59. fotoplus@fotoplus.hu

Fujifilm EF-X500 vaku

Fujifilm EF-X500 vaku
217 890 Ft 531.44 €
Rendelésre
Ingyenes házhozszállítás
A terméket magyarországi számlával és 27%-os áfával értékesítjük.

Főbb jellemzők

  • Fujifilm TTL rendszervaku
  • Kulcsszám: 50 (ISO 100)
  • Beépített LED világítás
  • Időjárásálló kialakítás

Leírás

A Fujifilm EF-X500 TTL, HSS képes, vakusarúra szerelhető vaku lehetővé teszi a vaku használatát nagy zársebességgel vagy több egység szinkronban történő használatával.

Az FP vaku nagy sebességű vaku szinkronizálást támogatja, ezért nem kell ragaszkodni nagyobb záridők alkalmazásához.

A fókusz sík zárral ellátott kameráknál, amikor a zársebesség magas, az első és a második redőny egyidejűleg mozog, így az expozíció keskeny függőleges résen keresztül történik. Emiatt a hagyományos vaku fénye csak az érzékelő kis részét érheti el. Ez az oka annak, hogy a vakuval való fényképezésnél lassabb zársebességet kell alkalmazni, ez miatt a rendelkezésre álló zársebességek tartománya szigorúan korlátozott az ilyen fajta vakuknál.

Az EF-X500 támogatja az FP módot (nagysebességű vaku szinkronizálás), amelyben a vaku folyamatosan világít, míg az első és a második függöny az érzékelőn halad át, ezáltal lehetővé teszi a vakus fényképezést bármilyen zársebességen használja azt.

Ha tágabb rekesznyílással készíti a képeit szép bokeh effektet kaphat, viszont a zársebesség magasabbra emelkedik. Ez a vaku mód lehetővé teszi, hogy a fotósok tudatában legyenek a zársebességkorlátozásoknak, és lehetővé teszik számukra, hogy a fényképezésre összpontosítsanak.

A vezeték nélküli multi-flash TTL szabadon szabályozhatja a témát és a háttérvilágítást a kreatív fotózások érdekében.

Az EF-X500 többfunkciós beállítás esetén használható a tárgy és a háttér fényének vezérlésére a kreatív eredmény érdekében. A TTL világításvezérlés egyetlen vakuval és többfunkciós vakuval is elérhető, így elkezdheti a fényképezést anélkül, hogy nehézkes beállításokat kellene végeznie a fénykibocsátáshoz.

A több vakus beállítást akár három csoportban is vezérelheti, amelyek mindegyike beállítható úgy, hogy különböző fényerővel rendelkezzen, lehetővé téve a fénytér finomhangolását. Mivel a fénykibocsátás a fényképezőgépről is beállítható, a világításvezérléshez nem kell beállítani.

Távoli Flash LCD kijelző

Ez az első Fujifilm vaku, amely porálló és vízálló. Használja az időjárásálló X sorozatú kamerákkal a fényképészeti tevékenységek kibővítésére.

Innovatív kialakítás, alacsony súlyponttal, tökéletes harmóniát teremtve a könnyű és kompakt X sorozatú kamerákkal.

Az EF-X500 burkolatának elülső oldala bőr textúrával van ellátva, hogy kiegészítse az X sorozatú kamerák kialakítását. Alacsony súlyponttal van ellátva, hogy könnyű kezelhetőséget biztosítson az X-sorozatú fényképezőgépekre szerelve, amelyek könnyű és kompakt tervezésükről ismertek.

Termékjellemzők:

  • Maximális kulcsszám kb. 50 (ISO100 · m) / 164 (ISO100 · láb)
  • A megvilágítási szög nagyítása a fókusztávolsághoz mérve 24 mm - 105 mm *, és a 20 mm-es megvilágítási szög lefedése a széles panel használata esetén
  • Villanófény, amely 90 fokos szögben, 10 fokos szögben, 135 fokos balra, jobbra pedig 180 fokkal balra fordítható.
  • LED-es videófénnyel felszerelt, amely AF segédfényként is használható
  • Legfeljebb tíz különböző beállítás kombinációját regisztrálja. Regisztrálja a beállításokat egy adott felvételi feltételnek megfelelően, hogy szükség esetén gyorsan aktiválhatóak legyenek.
  • Választható kiegészítők: "EF-BP1" akkumulátorcsomag, Az "EF-BP1" külső akkumulátor 8 AA elemet vesz igénybe, hogy lerövidítse a töltési időt és javítsa a töltések számát.

Paraméterek

Általános
Gyártó
Fujifilm
Gyári adatlap
Kattintson ide
Vakuk
Kompatibilitás
Fujifilm
Kulcsszám
50
TTL rendszer
TTL
LCD kijelző
Van
Dönthető fej
Van
Forgatható fej
Van
Külső tápegység csatlakoztatható
Igen