Sony FA-WRR1 vaku vevőegység

Cikkszám: 480-FAWRR1.CE7

Főbb jellemzők

 • Sony vezeték nélküli rádiós vaku vevőegység
 • Frekvenciaátvitel: 2,4GHz
 • Hatótávolság: 30m
 • Kompatibilis vakuk: Sony HVL-F60M, HVL-F43M és HVL-F32M
Egyszerűen csatlakoztathat vezeték nélküli rádiós vezérlőt és vakukat
Élvezze a rádiós vezeték nélküli vaku- és fényképezőgép-kioldás megbízhatóságát és rugalmasságát még erős fényhatások vagy más akadályok esetén is, amely a körülményesebb vagy extrémebb területeken zajló fotózást is kényelmesebbé teszi (30 m). Az FA-WRR1 vezeték nélküli vevőegység megbízható kioldást tesz lehetővé az FA-WRC1M vezeték nélküli rádiós vezérlővel való csatlakoztatás által.

Könnyed párosítás vezeték nélküli rádiós vevőegységhez
Több FA-WRR1 rádiós vezérlő FA-WRC1M vezeték nélküli rádiós vezérlőhöz való párosítása a kivitelezésnek köszönhetően gyorsan történik, így időt spórolhat meg az elrendezés során, és még több időt fotókészítés közben. Egyszerűen csak tartsa lenyomva a vezérlő bekapcsológombját néhány másodpercig a párosítás módba való belépéshez, majd adjon hozzá minden vevőegységet a rádiós vezérlőhöz.

Vezeték nélküli alkalmazások a távolság meghódítására
Az FA-WRC1M vezeték nélküli rádiós vezérlő és az FA-WRR1 vezeték nélküli vevőegység 30 méteres hatótávolsággal rendelkezik, melynek köszönhetően könnyedén beállíthatja a vezeték nélküli vakukat széles távolságban, még a fényképezőgép hátuljába helyezett vakuval is, amely lehetetlen lenne a hagyományos infravörös rendszerrel.

Rugalmas vaku rögzítési mód
Kapcsoljon össze több vezérlőt (akár 15 vezérlőt legfeljebb 5 csoporton belül) a pontos rádióátvitel érdekében. Egyszerűen vezérelhet több vakut, így kreatívabb világítást alakíthat ki minimális számú berendezéssel.

Több fényképezőgép-zár kioldása távolról
Használjon több fényképezőgépet a tárgyak egyidejű, különböző szögekből történő fotózásához Használjon VMC-MM1 többcsatlakozós kábeleket (külön kapható) több vevőegység több fényképezőgéphez és FA-WRC1M vezeték nélküli rádiós vezérlőhöz történő csatlakoztatásához, egyszerre több távoli fényképezőgép-zár kioldása érdekében.

Kompatibilis vakuk
Az FA-WRR1 vezeték nélküli rádióvevő jelenleg a HVL-F60M, HVL-F43M, és HVL-F32M vakukkal kompatibilis.

Frekvencia: 2,4GHz-es sáv
Csatlakozás: Multifunkciós aljzat/Sync-csatlakozó/Multi/mikro USB
Áramforrás: Két AA-méretű alkáli vagy NiMH elem
Működési idő: Kb. 15 óra (alkáli elemmel)
Méretek(Sz x Ma x Mé): Kb. 61,0x46,4x65,2mm
Tömeg: Kb. 85g (elemek nélkül)
null

Érdekelnek a Sony és a Fotoplus nyári rendezvénysorozatának eseményei, kedvezményei?

Csatlakozz a Sony Klubhoz a Facebook-on:

Tartsuk a kapcsolatot!

Tudj meg mindent a Sony és a Fotoplus közös nyári "FényKép Fesztivál 2022" rendezvénysorozatáról!

Fotózz és videózz velünk idén nyáron is! - Érdekes, egyedi fotós programok, pályázat, kedvezmények!

Érdemes elmenteni ezt a linket! :) Így a későbbiekben könnyen megtalálod a friss információkat a FényKép Fesztivál 2022-ről.

A Sony Magyarországgal közösen ingyenes fotósétát (workshop-ot) és egy 500.000Ft feletti összdíjazású fotópályázatot szerveztünk a pécsi Zsolnay Fényfesztiválra, illetve nyáron pedig további Sony rendezvényeket és egyedi kedvezményeket tervezünk számotokra.

Mire is számíthatsz pontosan az idei "FényKép Fesztiválon"?

Fotópályázat - díjak több mint 500eFt értékben!

Te is a fény bűvöletében élsz? Csatlakozz a pécsi Zsolnay Fényfesztivál fotópályázatához!

Nincs még egy rendezvény Magyarországon, ami ennyi sokszínű látványosságot, épületvetítést, fényszobrot, interaktív fényjátékot kínál, mint Pécs városa és a Zsolnay Fényfesztivál.

Fotópályázat a Zsolnay Fényfesztiválon a Sony Magyarország és a Fotoplus támogatásával:

 • Több, mint 500.000Ft-os összdíjazással.
 • A pécsi Zsolnay Fényfesztiválon digitális fényképezőgéppel készített fotóiddal pályázhatsz, akár 2 kategóriában is.
 • FIGYELEM! A fotópályázatra nem csak a workshop-on résztvevők tudnak nevezni! Bárki pályázhat aki az idei pécsi Zsolnay Fényfesztiválon a nevezési feltételeknek megfelelően digitális fényképezőgéppel fotót készít!
 • Nevezési határidő: 2022. július 7-től - 2022. július 24. vasárnap éjfélig.

null

Megnézem a fotópályázat részleteit itt!

Videó megtekintése a Youtube-on

(telefonról ide kattintva tudod megnézni a videót)

Videó, kedvcsináló a tavalyi Zsolnay Fényfesztiválról...! :)

Te is a fény bűvöletében élsz? Csatlakozz az ország első és egyetlen fényfesztiváljának fotós eseményeihez!

A Zsolnay Fényfesztivál látványos fényalkotásai, épületfestései és utcaszínházi produkciói minden fotós számára páratlan lehetőséget kínálnak művészi és kreatív fotók készítésére.

A pécsi Zsolnay Fényfesztivál ideje alatt látványos fényköntöst kapnak az épületek, fényszőnyeget az utcák, miközben a Székesegyház monumentális homlokzatát a nemzetközi verseny legjobb 3D-s, mozgóképes vetítései keltik életre.

A legnagyobb érdeklődés minden évben a Zsolnay Light Art Nemzetközi Fényfestőversenyt övezi, ennek során a Székesegyház homlokzatán elevenednek meg a mozgó, háromdimenziós fényalkotások.

A Fényfesztivál izgalmas és különleges nyári élmény biztosít családtagok és baráti társaságok számára is. Hol? Pécs mediterrán belvárosában...

Ha messzebbről érkezel, akkor érdemes időben szállást is foglalnod, a Fesztiválra rengeteg turista érkezik a világ számos pontjáról! Idén a 4 nap alatt 100.000 látogatót várnak.

A fényfestések és a kísérőprogramok rengeteg lehetőséget kínálnak, hogy látványos és egyedi fotókat készíthess a városról, a Fényfesztivál hangulatáról, forgatagáról.

A fesztivál minden fotós számára páratlan lehetőség, hogy megmutassa, mit is tud! :)

Ha Pécsett jársz érdemes ellátogatnod a Villányi borvidékre (Villány, Palkonya, Villánykövesd, Siklós), vagy pl. a Mecsekbe (Orfű, Óbánya, Mecseknádasd, Zengő).

null

Megelevenedett fantáziavilággá változik a pécsi belváros, összesen 19 helyszín alkotja majd a Fény Útját, íme egy kis ízelítő... :)

 • Látványos fényköntöst kapnak az épületek, fényszőnyeget az utcák, miközben a Székesegyház monumentális homlokzatát a nemzetközi verseny legjobb 3D-s, mozgóképes vetítései keltik életre.
 • Az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontban az óceánba való alámerülés érzetét keltő, dinamikus fényinstalláció érkezik, az angol squidsoup csapatának Submergence (Alámerülés) című több mint 5.000 fénypontból álló alkotása.
 • Victor Vasarely halálának 25. évfordulóján két alkotással emlékezünk a világhírű művészre. A Csontváry Múzeummal szemben interaktív favetítésen, a Janus Pannonius utcában pedig a fényszőnyegen jelennek meg Vasarely képi világát idéző motívumok. A
 • Zsolnay család a 20. század elején teniszpályát építtetett a Barbakán-árokba, idén ez fog újra megelevenedni, ahol a látogatók fény segítségével játszhatnak teniszmeccseket.

A Zsolnay Fényfesztivál különlegessége, hogy nemcsak sötétedés után, hanem napközben is kínál élményeket, ilyenkor elbűvölő nemzetközi utcaszínházi programok szórakoztatják a látogatókat.

 • Az idei fesztiválra Chiléből egy utánozhatatlan utcai bohóc, Argentínából légtornász-akrobaták és egy bűvész-zsonglőr, Olaszorszából buborékcirkusz, Franciaországból pedig egy új cirkuszi előadás érkezik, de magyar művészek tűzzsonglőr előadásait is láthatjuk majd július 7-10. között.
 • A Széchenyi téren a svájci Panorama Kino Theatre társulat pécsi és budapesti színészekkel kiegészülve különleges, 360 fokban forgó mozit épít fel, ahol a szélesvásznú kép az utca, a filmsztárok pedig a színészek mellett a fesztivál látogatói lesznek.
 • Pécsi művészek varieté műsorát is láthatjuk, és ha mindezek után kedvet kapnánk hozzá, hogy mi is kipróbáljuk magunkat, erre is lehetőség lesz a cirkusziskolában.

További programok, egyedi kedvezmények

 • Sony bemutatónap Budapesten az NDustrial stúdióban.
 • Streetfotós tippek, trükkök Erdélyi Gábortól a Youtube-on.
 • Egyedi akciók, kedvezmények Sony full-frame vázakra és objektívekre a Fotoplus-nál.

Tudj meg többet a Sony Full Frame gépeiről!

null

Miért jó a Sony E-bajonett rendszere?

E, mint Egységes rögzítési platform... Zökkenőmentes csatlakozás.

Szabadon válthatsz APS-C-ről full-frame formátumra.

Az „Egységes rögzítés” összehozza a Sony legfejlettebb képalkotási technológiáit az E-bajonettes platformon keresztül: full-frame és APS-C formátumot, fotókat és videókat, amatőr és profi eszközöket – a vázak és objektívek széles választékán keresztül, korlátlan kreatív lehetőségekkel.

null

null

Ideális megoldás állóképekhez és videókhoz egyaránt

A filmezés mindig szempont volt az E-bajonettes objektívek tervezésekor. Fényképezőgép-vázainkkal, AF-algoritmusainkkal és mozgatóelemeinkkel megbízható, zökkenőmentes a fókusz.

A fókuszálási kihívásokat – köztük a (légzés miatti) látószög-ingadozást és a tengelyirányú eltolást – csökkenti, a fokozatmentes blendeállítás pedig biztosítja a filmkészítéshez szükséges kezelhetőséget.

Streetfotó tippek, trükkök Erdélyi Gábortól a Youtube-on

Tudtad? Erdélyi Gábor a Sony Magyarország Nagykövete.

 • Többszörös díjnyertes fotós. Művészek, színészek, zenészek, filmesek, táncosok, kortárs alkotók állandó fényképésze.
 • Nagyon-nagyon sok különleges, kiemelkedő tehetségű embert fotózott. A teljesség igénye nélkül Kulka Jánost, Árpa Attilát, Geszti Pétert, száz top magyar borászt, a tíz legjobb magyar séfet, Till Attilát, Ben Johnsont, Erős Zsoltot, Pákh Imrét, Nagy Lacit, Kemény Dénest, Sebestyén Balázst, Benedek Tibort és Miklóst, Szilágyi Áront, Cseh Lacit, Ernyey Bélát, Polgár Árpádot, Andy Vajnát, Sir Roger Moore-t is.
 • A Gentleman Magazin vezető fotósa. Megbízói között található többek között az Adidas, a Kogart, az HBO, a Magyar Atlétikai Szövetség, a Playboy, az Oliva, a Marriott vagy a Saxo London.
 • Látásmódjához legközelebb a grafikus vonalvezetés, az épített környezet és az ember kapcsolata, illetve a portréfotózás áll.

Nézd meg ezekben a rövid videókban hogyan készültek Gábor streetfotós képei Japánban:


Videó megtekintése a Youtube-on

Kagoshima, Japan

Cloudy, Filtered Sunlight, 10:00 Hours

 • Sony A7RM3
 • Sony 70-200 2.8 GM OSS
 • ISO 250, 1/1250, F3.5

Videó megtekintése a Youtube-on

Tokyio, Japan, Tamachi Station

Overhead lamps, 21:27 Hours

 • Sony A7RM3
 • Sony 24-70 2.8 GM
 • , ISO 10001/250, F2.8
Videó megtekintése a Youtube-on

Tokyo, Japan Shibuya,

Afternoon, Backlight, 17:05 Hours

 • Sony A7RIII
 • Sony 70-200 2.8 GM OSS
 • ISO 100, 1/1000, F3.5
Videó megtekintése a Youtube-on

Tokyo, Japan Ginza

Sunlight 11:04 Hours

 • Sony A7RIII
 • Sony 12-24 4.0G
 • ISO 100, 1/250, F6.3

Videó megtekintése a Youtube-on

Sakurajima, Japan

Shade, Backlit Subject

 • Sony A7RM3
 • Sony 70200 2.8 GM OSS
 • ISO 250, 1/640, F5.0

Videó megtekintése a Youtube-on

Enoshima Island, Japan

Sunlight, 12:40 Hours

 • Sony A7RM3
 • Sony 70-200 2.8 GM OSS
 • ISO 100, 1/800, F6.3

Videó megtekintése a Youtube-on

Enoshima Island, Japan

Sunlight, 10:34 Hours

 • Sony A7RM3
 • Sony 70-200 2.8 GM OSS
 • ISO 100, 1/1250, F8.0

Videó megtekintése a Youtube-on

Kagoshima, Japan

Clody, Filtered Sunlight, 08:00 Hours

 • Sony A7RM+
 • Sony 24-70 2.8 GM
 • ISO 250, 1/500, F2.8

Videó megtekintése a Youtube-on

Kagoshima Port, Japan

Cloudy, Filtered Sunlight, 10:30 Hours

 • Sony A7RM3
 • Sony 70-200 2.8 GM OSS
 • ISO 250, 1/2500, F3.2

Sony kedvezmények a Fotoplus-nál!

"Sony nyári azonnali kedvezmények" akció a Fotoplus-nál! Szerepel benne a kiszemelt kedvenced? Csapj le rá... :)

Az akciós árak érvényesek: 2022.06.15. és 2022.07.31. között!

Megnézem a promócióban szereplő termékeket itt!

null

Sony Alpha 7RM4, 7RM3 kuponkód akció!

A promóció érvényes: 2022. július 31-ig!

Megnézem az akció részleteit itt!

null

Sony "FényKép 2022" kuponkód kedvezmények!

Hamarosan egyedi kuponkód kedvezmények a Fotoplus-nál egyes Sony full-frame fényképezőgépekre, objektívekre.

Addig is kérj egyedi ajánlatot: írj a fotoplus@fotoplus.hu e-mail címünkre!

Csatlakozz a Sony Klubhoz a Facebook-on:

Tartsuk a kapcsolatot!

Érdemes időként visszanézned ide!
Mentsd, tedd a kedvencek közé ezt az oldalt!

Kérdésed van? Írj a kapcsolat@fotoplus.hu e-mail címünkre!

Információ

Figyelem!

A webáruházban - a budapesti raktárkészlet információk - jelenleg nem frissülnek!

Kérjük, hogy megrendeléskor ezt vegyék figyelembe!

A hiba elhárításáig kérjük, hogy a budapesti készletekkel kapcsolatban a fotoplus@fotoplus.hu e-mail címen érdeklődjön!

Elnézésüket és megértésüket kérjük!

Összehasonlítandó termékek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Adatvédelmi központ

Funkció és teljesítmény sütik

A Funkcionális cookie-k lehetővé teszi a honlapunknak a már megadott részletek elmentérését és ezen adatok alapján tökéletesített és személyre szabottabb funkciókat kínáljunk. Ezen cookie-k csak anonimizált információkat gyűjtenek és tárolnak, tehát ne tudják követni az Ön egyéb honlapokon való mozgását. A teljesítmény cookie-k arról gyűjtenek adatokat, hogy hogyan használják a honlapunkat. Ezeket arra használjuk, hogy jobban megértsük miként használják a honlapunkat, hogy annak tartalmát és funkcióit javítsuk. Kérjük vegye figyelembe, hogy a funkcionális és teljesítmény cookie-k kikapcsolása korlátozhatja a honlapunk bizonyos funkcióinak működését. A honlapunkon a következő Funkció és Teljesítmény sütik használjuk:

TawkConnectionTime, Tawk_*, TawkCookie, __tawkuuid, _ceg.u, _ceg.s, _utmb, _utmc, _utmv, _utmz, f5avrbbbbbbbbbbbbbbbb, _cfduid, acceptCookie
TawkConnectionTime, Tawk_*, TawkCookie, __tawkuuid
_ceg.u, _ceg.s
_utmb, _utmc, _utmv, _utmz

Feltétlenül szükséges sütik

Feltétlenül szükséges sütik olyan funkciókat biztosítanak, amelyek nélkül a honlapunk nem használhatók rendeltetés szerűen. Ezen cookie-kat kizárólag mi használjuk, ezért ezek az első fél cookie-jai. A feltétlenül szükséges cookie-k használatához az Ön hozzájárulására nincsen szükség. Ezért a feltétlenül szükséges cookiekat nem lehet be és kikapcsolni. A honlapunkon a következő Feltétlenül szükséges sütiket használjuk:

resolution, fotoplussession, language, gdpr_privacy_bar, gdpr_allowed_cookies, gdpr_consent_types

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún. sütiket (cookie-kat) használunk, amelyeknek célja, hogy anonimizált formában látogatottsági információkat gyűjtsön, valamint elképzelhető, hogy bizonyos szolgáltatások nélkülük nem lennének elérhetőek. Egyes cookie-k amelyet használunk harmadik személyek számára gyűjtenek adatokat, amelyeket arra használnak, hogy olyan reklámokat jelenítsünk meg mi és harmadik személyek, amelyek relevánsak Önnek. A sütikről, valamint ezek engedélyezéséről és tiltásáról az Cookie / Süti Tájékoztatóban talál részletes tájékoztatást, vagy a sütiket Ön is bármikor beállíthatja.